Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Kad sam se priključio Ukrajini,tu mi nije tražilo adresu,ovde traži.Koja si banka?

Mislim da oni vrlo dobro znaju da imaju dve opcije, da im ljudi daju neato para preko vpn-a ili da ne dobiju ni dinar 😏

Zato se ovo i tolerise iako je protiv ToS.

Citam sad ovo i stvarno se zeznusno mi sto smo uzeli godisnji turski plan, ali ko je znao da ce ovako da bude.

Meni istice za par dana i bukvalno mi nista ne funkcionise preko vpn-a, vidim da ce raditi neki vanced…1000 din mesecno im ne dam iz principa

Ja sam uzeo Pakistanski youtube personal sa mesec dana probnog perioda . Vidim da sada za karticu kaze da nije raspoloziva za placanje.

Postavlja se pitanje da li je pametno seliti se iz TR u NIG?

Ja sam odustao.Nek mi YT ostane ukrajinski,Netflix turski i nigerijski a Spotify srpski.Nemam više živaca da pokušavam.

Pitanje, ako neko zna...
Želim napraviti Google Family radi kupovine YT Premium-a pa me zanima, ako u Family dodam osobu koja na svom nalogu ima Family sa djecom radi kolike-tolike kontrole njihovih telefona, da li će poremetiti njene postavke Family grupe?
Ako je dodam radi YT Premiuma, da li će i njena djeca dobiti YT Premium? Hvala

Ja nisam mogao ubaciti takvu osobu u porodicu pa je morala na drugi mail.

Ne može da se doda nalog koji je već u nekoj familiji (grupi).

Postavlja se pitanje da li je pametno seliti se iz TR u NIG?
Nije, jel postoji problem sa nasim karticama, meni je prosla aktivacija za probni period od 30 dana nakon par dana pise mi da kartica nije dostupna za placanje i morao sam da vratim na Ukrajinu.
Ja sam uzeo Pakistanski youtube personal sa mesec dana probnog perioda . Vidim da sada za karticu kaze da nije raspoloziva za placanje.
Prebacis na Ukrajinu kad istekne probni period, obrises profil za placanje i preko vpn ponovo aktiviras preko Ukrajine.

Za karticu mi piše da nije dostupna kada hoću da kupim YouTube premium, u pitanju je Mastercard Unicredit.

Poslednja izmena:
Tako je većini,nemoj dzabe pokušavati.Ja sam menjao i VPN,i karticu i pravio novi gmail nalog i ne vredi.

Znaci nista od jeftinog Youtube Premium 🥲

Ako imaš neki Apple uređaj, probaj ovo što je kolega S03 naveo preko Turske, to sigurno prolazi.

Preko Applea je najlakše kupiti skore sve pretplate, čak ne treba niti VPN za aktivaciju. Samo, na primer, YT ima za 0.50€ veću cenu zbog Apple takse, ostale pretplate same plaćaju tu taksu.
Međutim, preko Applea se može kupiti: YouTube Premium, Apple Music, Deezer, Netflix, Disney+, Crunchyroll, Google One memorija, Discord pretplate, PLEX Pass, jeftinije pretplate na sve aplikacije itd.

IMG_3324.jpeg
Realno, ako čak neko ima skroz stare modele od 30€ ovo može proći 😅😅

Kupicu onda Iphone 5, da resim problem 😂

Obrati pažnju da ne može iPhone 5, ja imam stare iPhone-e 6+ i 6s. Na 6+ je iOS 12 i ne može dalje od toga, a na njemu ne može skoro ništa od aplikacija da se instalira više. Na 6s je iOS 15 i na njemu i dalje može sve. Čisto da imaš u vidu.

@S03 Nisam znao da može i Plex pass preko TR Apple ID-a, hvala za info!

• Like
Reagovanja: S03
Preko Applea je najlakše kupiti skore sve pretplate, čak ne treba niti VPN za aktivaciju. Samo, na primer, YT ima za 0.50€ veću cenu zbog Apple takse, ostale pretplate same plaćaju tu taksu.
Međutim, preko Applea se može kupiti: YouTube Premium, Apple Music, Deezer, Netflix, Disney+, Crunchyroll, Google One memorija, Discord pretplate, PLEX Pass, jeftinije pretplate na sve aplikacije itd.

Pogledajte prilog 429574
Realno, ako čak neko ima skroz stare modele od 30€ ovo može proći 😅😅
Da li bi radilo preko Indije za kupovinu jednokratne godisnje pretplate?

Za karticu mi piše da nije dostupna kada hoću da kupim YouTube premium, u pitanju je Mastercard Unicredi
Иста ситуација код мене као и код тебе. Исто Мастер Уницредита. Помогао ми је пост корисника Чикакуре са 63 странице. Поента је да нисам упалио инкогнито мод. Са њим ми је пре 5 мин прошло без проблема по корацима које је чикакуре навео. Уз напомену да сам користио мој регуларни google account.

Pa on je napisao da je upalio inkognito mod.I šta to ustvari znači?

Pa on je napisao da je upalio inkognito mod.I šta to ustvari znači?
Нисам нигде видео да је Владимир5 написао да је упалио Inkognito mod. Ако јесте моја грешка. Помислио сам да можда грешио као и ја који га иницијално нисам укључио.

Evo da se zapljunem. Imao sam neki nalog sa kog nisam nikad ništa plaćao. Dodao pet osoba u familiju. Instalirao ovaj Nigeria Turbo Master VPN. Upalio incognito prozor I ulogovao se na yt preko browsera. Odmah mi ponudio familiju za 1700ngn. Popunio podatke unicredit master kartice. U adresu upisao neku random iz Lagosa i to je to.

Dobio sam mesec dana gratis i naplata kreće od 15.03. Mogu li sad odmah da platim godinu dana po ovoj ceni nekako ili mora mesec za mesec?
Evo pise da je upalio Inkognito mod.

Jel moguće da Pakistan više nije u igri? Niko više nije uspeo da prođe sa VPN-om?

Ja ne mogu da napravim Google nalog na Pakistan,a kamoli da uzmem neki servis.

Nazad
Vrh Dno