visa je raifaisen, a nlb imam master! Obe ne prolaze! Mada nesto ne radimo dobro!Kad sam se priključio Ukrajini,tu mi nije tražilo adresu,ovde traži.Koja si banka?
Nije, jel postoji problem sa nasim karticama, meni je prosla aktivacija za probni period od 30 dana nakon par dana pise mi da kartica nije dostupna za placanje i morao sam da vratim na Ukrajinu.Postavlja se pitanje da li je pametno seliti se iz TR u NIG?
Prebacis na Ukrajinu kad istekne probni period, obrises profil za placanje i preko vpn ponovo aktiviras preko Ukrajine.Ja sam uzeo Pakistanski youtube personal sa mesec dana probnog perioda . Vidim da sada za karticu kaze da nije raspoloziva za placanje.
Nemam, koristim android 🥲Ako imaš neki Apple uređaj, probaj ovo što je kolega S03 naveo preko Turske, to sigurno prolazi.
Da li bi radilo preko Indije za kupovinu jednokratne godisnje pretplate?Preko Applea je najlakše kupiti skore sve pretplate, čak ne treba niti VPN za aktivaciju. Samo, na primer, YT ima za 0.50€ veću cenu zbog Apple takse, ostale pretplate same plaćaju tu taksu.
Međutim, preko Applea se može kupiti: YouTube Premium, Apple Music, Deezer, Netflix, Disney+, Crunchyroll, Google One memorija, Discord pretplate, PLEX Pass, jeftinije pretplate na sve aplikacije itd.
Pogledajte prilog 429574
Realno, ako čak neko ima skroz stare modele od 30€ ovo može proći 😅😅
Preko Applea misliš? Mislim da ne može jer nema godišnjeg plana za YT preko Applea (dok za, na primer, Disney, Deezer i ostale app ima).Da li bi radilo preko Indije za kupovinu jednokratne godisnje pretplate?
Иста ситуација код мене као и код тебе. Исто Мастер Уницредита. Помогао ми је пост корисника Чикакуре са 63 странице. Поента је да нисам упалио инкогнито мод. Са њим ми је пре 5 мин прошло без проблема по корацима које је чикакуре навео. Уз напомену да сам користио мој регуларни google account.Za karticu mi piše da nije dostupna kada hoću da kupim YouTube premium, u pitanju je Mastercard Unicredi
Нисам нигде видео да је Владимир5 написао да је упалио Inkognito mod. Ако јесте моја грешка. Помислио сам да можда грешио као и ја који га иницијално нисам укључио.Pa on je napisao da je upalio inkognito mod.I šta to ustvari znači?
Evo pise da je upalio Inkognito mod.Evo da se zapljunem. Imao sam neki nalog sa kog nisam nikad ništa plaćao. Dodao pet osoba u familiju. Instalirao ovaj Nigeria Turbo Master VPN. Upalio incognito prozor I ulogovao se na yt preko browsera. Odmah mi ponudio familiju za 1700ngn. Popunio podatke unicredit master kartice. U adresu upisao neku random iz Lagosa i to je to.
Dobio sam mesec dana gratis i naplata kreće od 15.03. Mogu li sad odmah da platim godinu dana po ovoj ceni nekako ili mora mesec za mesec?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari