crveni baron
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.10.2022
- Poena
- 125
Mislio sam na januarski i februarski update za S serije
Hladno, al standard🤣🤣🤣.Šta kažu naši gore, kako se živi?![]()
Ne vidim baš neki razlog za kukanje s obzirom da je kod prve fotke torbica tamnija, kao i cigle od ograde sa njene desne strane, što znači da je bolja reprodukcija tamnih tonova. Svetli tonovi su bolji na gcam(kačket i ruka) ali si za stock koristio portrait mod (zamućena pozadina) i on uvek daje tako prenapucanu fotku. Ako hoćeš da porediš kako treba, trebalo je da koristiš standardne ili portrait modove u oba primera.Ja nzm da l oni u jednom trenutku vrate na "ppcetno" stanje kameeu kakva je bila pre svih onih apdejta zbog toga da bi narednu seriju napravili WOW ili sta vec...ove boje itd znaci uvek su prenapucane(za moj ukus) drugo senke ne postoje, znc nerealno u pm...nije ovako pravio fotke
Stock
Pogledajte prilog 429175
Gcam
Pogledajte prilog 429176
Mislio sam da ostanem na 5.1, ali da nekako dobijem taj izgled bez azuriranja, neki moding ili slicno... 😁Odeš na dugme update softver
Skontah šta si mislio ali mi nema logike...ja bi sve dao da se vratim na ispod 6 ali me mrzi da se bakćem sa podešavanjem iznova i ostalo. Imaš theme park u good lock aplikaciji ako te ne mrzi da se cimaš pa probajMislio sam da ostanem na 5.1, ali da nekako dobijem taj izgled bez azuriranja, neki moding ili slicno... 😁
Ja sam napisao ranije da postoji razlika izmedju 8GB i 12GB. Upravo ovo sto si napisao je i meni zapalo za oko kada sam ih poredio.Jel normalno za S23U sa 8GB rama da kad otvorim 7,8 baš zahtevnih apps (nisu igrice) ovu zadnju ili dve bukvalno ubije i kao da je učita ponovo? U čemu en tu fora malo rama ili tako radi sistem?
Ne vidim baš neki razlog za kukanje s obzirom da je kod prve fotke torbica tamnija, kao i cigle od ograde sa njene desne strane, što znači da je bolja reprodukcija tamnih tonova. Svetli tonovi su bolji na gcam(kačket i ruka) ali si za stock koristio portrait mod (zamućena pozadina) i on uvek daje tako prenapucanu fotku. Ako hoćeš da porediš kako treba, trebalo je da koristiš standardne ili portrait modove u oba primera.
Jel normalno za S23U sa 8GB rama da kad otvorim 7,8 baš zahtevnih apps (nisu igrice) ovu zadnju ili dve bukvalno ubije i kao da je učita ponovo? U čemu en tu fora malo rama ili tako radi sistem?
Vidim ja sve radim iz telefona, kidam ga u multi-tasking i nervira me kad ubije appTo je neka softverska fora 8gb to drzi sigurno.A i kada ces realno koristiti 8 aplikacija u isto vreme,to si vise onako iz zezancije eksperimentisao.😅
Zakljucaj app u memoriji i resio si.Vidim ja sve radim iz telefona, kidam ga u multi-tasking i nervira me kad ubije app
Pogrešio sam što nisam uzeo model 12/512
Za S24U ili S25U znam
Koje 8 aplikacije čisto da probam? Ja s mojim od 8 pokrenem 10 i nista ne ubije!Vidim ja sve radim iz telefona, kidam ga u multi-tasking i nervira me kad ubije app
Pogrešio sam što nisam uzeo model 12/512
Za S24U ili S25U znam
Au nisam znao za ovoLjudi, imate goodlock i memory guardian.
igrajte se sa timePogledajte prilog 429354
Nije u Good Lock-u, nego u Good Guardians-u.Au nisam znao za ovo
Top fora
Vidim ima i čišćenje cache, uskoro će nam trebati prenosi hard disk koliko počinju apps uzimati.
Ne znam zašto ali nemam Memory guardian u Goodlock pa sam skinuo iz Finelock koji me bacio na appkmirror
Nije svejedno 12 je uvek vise i bolje od 8Ja sam napisao ranije da postoji razlika izmedju 8GB i 12GB. Upravo ovo sto si napisao je i meni zapalo za oko kada sam ih poredio.
E ovo je lepo receno i pouzdanije od onoga sto je on gore rekao 😁😂Ako ti ne možeš ni 8x džaba ti 12 žena 😂
Ako zakucas previse, dal ce moci da otvori neku novu....Zakljucaj app u memoriji i resio si.
Dok sam koristio android nikad nisam vise od 3-4 zakljucao, zaista ne bih znao da ti kazem.Ako zakucas previse, dal ce moci da otvori neku novu....
Govorimo o S23 Ultra, stvarno misliš da ne može da otvori aplikaciju uz zaključane? Neće valjda da se samozapali...Ako zakucas previse, dal ce moci da otvori neku novu....
verovatno na svim. sinoć pozvah gugl Asistenta da mi preskoči pesmu jer su mi ruke bile zauzete i iskočio mi prompt za Gemini.Na svim androidima sa a14 ili s23 serija pa nadalje?
Stigao je i na S22 Ultra. Na starom A71 ne nudi apgrejd sa Asistenta na Gemini. Možda samo na najnovijem androidu ide ovo unapređenje. 🤔Stiže i Gemini polako umesto Asistenta Pogledajte prilog 429442
Kako naci na s22 u?Stigao je i na S22 Ultra. Na starom A71 ne nudi apgrejd sa Asistenta na Gemini. Možda samo na najnovijem androidu ide ovo unapređenje. 🤔
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari