Ako misliš na turske SIM kartice, moraš priložiti ličnu kartu/pasoš prilikom kupovine i kartica bude registrovana na tvoje ime.Cudi me da neko nije vec napravio biznis za ove turske kartice. Toliko nasih ljudi ide u Tursku da je verujem potpuno isplativo.
Samo ne znam da li njihove pripejd kartice moraju biti registrovane.
Kako znaju da si u drugoj državi? Rekao si im ili si otvorio chat bez VPN-a? (Mada je prije moglo i bez VPN-a).
Ne znam šta si očekivao da će se desiti kada bukvalno priznaš da nisi u Turskoj. Poenta je otići na chat, srpski broj ti je već verifikovan na nalogu, samo ih zamoliti da ti pošalju obrazac za podatke o plaćanju i tjt.Ma samo sam usao na chat rekao da sam u Srbiji trenutno i da nemam truski broj kod sebe i da mi pomognu.
Ako nece da posluju, ne moraju, napisao sam da necu da menjam zemlju i to je to. Zabole ih sto idem, a i mene.
230 lira = 7€Da li je moguće da opet dižu cene?
Pritom (barem mene) nigde nisu obavestili da su mi skinuli karticu, niti da povećavaju cenu, kako za prošlo povećanje tako će i za ovo.
Kao i svaki put do sada, postojeći korisnici se postepeno prebacuje na nove cene. Neki ranije, neki kasnije.Nista mi nije stiglo na email a postojeci sam korisnik nteflix turkey!
Pretpostavljam da uzmu turski account. 12x7€ = 84€. Account prodaju za 4 korisnika, znači po 21€. I oni zarade 9€ po takvom accountu.Vidim da neke stranice prodaju netflix accove na godinu dana za tipa 30eur. Zna li neko koja fora stoji iza toga i koji je trenutno najbolji nacin da se prodje jeftinije sa pretplatom?
To su one prepaid turske debitne kartice, npr. FUPS, Oldubil, Ininal itd. Odnedavno zahtevaju da se račun potvrdi TR ličnom kartom/pasošem. Jel na tom marketu dobiješ verifikovan nalog?A jel probao neko da plati turski netflix ovim turskim karticama što ih prodaju na plati.market?
Nije mi baš jasno o kakvim se karticama radi? Piše da otvaraju karticu (jedno ili višekratnu) sa 0 TL pa onda radiš dopunu.
Ne piše detaljno, ima opcija da se pita prodavac...To su one prepaid turske debitne kartice, npr. FUPS, Oldubil, Ininal itd. Odnedavno zahtevaju da se račun potvrdi TR ličnom kartom/pasošem. Jel na tom marketu dobiješ verifikovan nalog?
Mada, meni evo radi još uvek netflix sa domaćom karticom.
Kod jednog prodavca piše sledeće:Ne piše detaljno, ima opcija da se pita prodavac...
Koliko ja znam Netflix nema godišnju pretplatu, moguće je jedino vaučerima da se ubaci toliko kredita da ima za godinu. I to pod uslovom da se ne menja cena za taj period. Tako da ta fora za 30 € godišnje teško da je ostvariva ako na nalogu nema mnogo više od 4 osobe.Pretpostavljam da uzmu turski account. 12x7€ = 84€. Account prodaju za 4 korisnika, znači po 21€. I oni zarade 9€ po takvom accountu.
Kod jednog prodavca piše sledeće:
THE CARD MUST BE ACTIVATED IN THE FUPS APPLICATION. FOR ACTIVATION YOU NEED A TURKISH NUMBER AND TURKISH ID (WRITE TO ME AFTER PURCHASE IN TELEGRAM AND I WILL GIVE TURKISH ID - FOR FREE)
Vidim da uzimaju baš velike naknade za dopunjavanje. 200 TL (6e) ti dopune za 8.66e...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari