Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Jel neko uspeo da preko Turskog broja doda našu karticu? Da znam da li da cimam poznanika iz Turske, ili čak i sa njihovim brojem ne prolaze naše kartice?

Cudi me da neko nije vec napravio biznis za ove turske kartice. Toliko nasih ljudi ide u Tursku da je verujem potpuno isplativo.
Samo ne znam da li njihove pripejd kartice moraju biti registrovane.

Cudi me da neko nije vec napravio biznis za ove turske kartice. Toliko nasih ljudi ide u Tursku da je verujem potpuno isplativo.
Samo ne znam da li njihove pripejd kartice moraju biti registrovane.
Ako misliš na turske SIM kartice, moraš priložiti ličnu kartu/pasoš prilikom kupovine i kartica bude registrovana na tvoje ime.

Ako se ne reši pitanje sa karticama,ostaje mi gift card preko Turgame-a.

Ne znace nam sim kartice nista, trebaju nam turske bankovne kartice koje se pune da placamo.
Mislim treba nam i turski broj ali to moze valjda i sa onim fake za par centi.
Ali postaje ko sto rekoh previse cimanja za malu razliku.

Cekajte ljudi, vi ponovo hocete da ubacujete nase kartice na nalog iako je ocigledno da je sa time gotovo.
Ako su nam svima sklonili kartice, to su uradili sa razlogom i to ce uraditi opet. Cak i da moze da se doda preko podrske, da li stvarno zelite to da radite na dve nedelje zbog 35 rsd razlike za kodove.

Drugaru vratili preko podrške, rekao im kako je nečuveno da mu brišu karticu već treći put, da li će mu brisati opet sledeći mesec, videćemo.

I ja sam probao pa sam dobio drugi odgovor:
Screenshot_20240115_094106_Chrome.jpg
Zbogom Netflix-e you sucks!

Ma samo sam usao na chat rekao da sam u Srbiji trenutno i da nemam truski broj kod sebe i da mi pomognu.
Ako nece da posluju, ne moraju, napisao sam da necu da menjam zemlju i to je to. Zabole ih sto idem, a i mene.

Ma samo sam usao na chat rekao da sam u Srbiji trenutno i da nemam truski broj kod sebe i da mi pomognu.
Ako nece da posluju, ne moraju, napisao sam da necu da menjam zemlju i to je to. Zabole ih sto idem, a i mene.
Ne znam šta si očekivao da će se desiti kada bukvalno priznaš da nisi u Turskoj. Poenta je otići na chat, srpski broj ti je već verifikovan na nalogu, samo ih zamoliti da ti pošalju obrazac za podatke o plaćanju i tjt.

Btw, meni još nisu skinuli karticu iz nekog razloga.

Ma ok, znao sam da će doći kraj jednog dana. Verovatno i da dodaju karticu, to nije trajno rešenje.
Da mi je stalo, nastavio bih i sa srpskim nalogom, ovako su mi samo pomogli da odustanem 😃

Nove cene Netflixa u Turskoj

Pricing (Turkish Lira)​

• Basic: 119.99 TRY/month
  • Standard: 176.99 TRY/month
  • Premium: 229.99 TRY/month
These prices apply to new members and will gradually take effect for all current members. Current members will receive an email notification 30 days before their price changes, unless they change their plan.

Poslednja izmena:
Da li je moguće da opet dižu cene?
Pritom (barem mene) nigde nisu obavestili da su mi skinuli karticu, niti da povećavaju cenu, kako za prošlo povećanje tako će i za ovo.

Nista mi nije stiglo na email a postojeci sam korisnik nteflix turkey!

Bila je najava da ce posle strajka u americi podici svuda cene.
Jos uvek 3€ razlika u odnosu na nas premium paket.

Vidim da neke stranice prodaju netflix accove na godinu dana za tipa 30eur. Zna li neko koja fora stoji iza toga i koji je trenutno najbolji nacin da se prodje jeftinije sa pretplatom?

Vidim da neke stranice prodaju netflix accove na godinu dana za tipa 30eur. Zna li neko koja fora stoji iza toga i koji je trenutno najbolji nacin da se prodje jeftinije sa pretplatom?
Pretpostavljam da uzmu turski account. 12x7€ = 84€. Account prodaju za 4 korisnika, znači po 21€. I oni zarade 9€ po takvom accountu.

A jel probao neko da plati turski netflix ovim turskim karticama što ih prodaju na plati.market?
Nije mi baš jasno o kakvim se karticama radi? Piše da otvaraju karticu (jedno ili višekratnu) sa 0 TL pa onda radiš dopunu.

A jel probao neko da plati turski netflix ovim turskim karticama što ih prodaju na plati.market?
Nije mi baš jasno o kakvim se karticama radi? Piše da otvaraju karticu (jedno ili višekratnu) sa 0 TL pa onda radiš dopunu.
To su one prepaid turske debitne kartice, npr. FUPS, Oldubil, Ininal itd. Odnedavno zahtevaju da se račun potvrdi TR ličnom kartom/pasošem. Jel na tom marketu dobiješ verifikovan nalog?

Mada, meni evo radi još uvek netflix sa domaćom karticom.

To su one prepaid turske debitne kartice, npr. FUPS, Oldubil, Ininal itd. Odnedavno zahtevaju da se račun potvrdi TR ličnom kartom/pasošem. Jel na tom marketu dobiješ verifikovan nalog?

Mada, meni evo radi još uvek netflix sa domaćom karticom.
Ne piše detaljno, ima opcija da se pita prodavac...

Ne piše detaljno, ima opcija da se pita prodavac...
Kod jednog prodavca piše sledeće:

THE CARD MUST BE ACTIVATED IN THE FUPS APPLICATION. FOR ACTIVATION YOU NEED A TURKISH NUMBER AND TURKISH ID (WRITE TO ME AFTER PURCHASE IN TELEGRAM AND I WILL GIVE TURKISH ID - FOR FREE)

Vidim da uzimaju baš velike naknade za dopunjavanje. 200 TL (6e) ti dopune za 8.66e...

Pretpostavljam da uzmu turski account. 12x7€ = 84€. Account prodaju za 4 korisnika, znači po 21€. I oni zarade 9€ po takvom accountu.
Koliko ja znam Netflix nema godišnju pretplatu, moguće je jedino vaučerima da se ubaci toliko kredita da ima za godinu. I to pod uslovom da se ne menja cena za taj period. Tako da ta fora za 30 € godišnje teško da je ostvariva ako na nalogu nema mnogo više od 4 osobe.

Kod jednog prodavca piše sledeće:

THE CARD MUST BE ACTIVATED IN THE FUPS APPLICATION. FOR ACTIVATION YOU NEED A TURKISH NUMBER AND TURKISH ID (WRITE TO ME AFTER PURCHASE IN TELEGRAM AND I WILL GIVE TURKISH ID - FOR FREE)

Vidim da uzimaju baš velike naknade za dopunjavanje. 200 TL (6e) ti dopune za 8.66e...

kod ovog što gledam je 12,25 usd za 250 TL za multireusable..

Ono što meni nije jasno, ako može neko da mi razjasni, je zašto netflix u Turskoj naplaćuje pretplatu u lirama, a u Srbiju u evrima.
Dinar je stabilniji od lire , deset godina se nije značajnije menjao kurs. Koja je logika da u zemlji u kojoj je nestabilan kurs držiš domaću valutu, a u zemlji u koje je stabilan kurs naplaćuješ u evrima?

Vrh Dno