Nema posebnih pravila za HiFi. Ali si dobro skrenuo paznju jer je pravilo za procene izostalo pri implementaciji novog foruma.Da li mozete da me uputite u pravila ( temu gde je navedeno sta je dozvoljeno a sta ne) HIFI podforuma . Postavio sam pitanje, obrisan mi je thread , razlog : nije dozvoljena procena . Da ne bih ubuduce postavljao nesto sto ne pripada podforumu, voleo bih da se informisem detaljnije o pravilima. Hvala unapred.
To što je isteklo se ne računa.Nejasno mi je ovo oko poena, isticanja i sabiranja pa ako moze objasnjenje.
Naime imam neke "stare" poene za koje pise da su istekli.
Da li se ukoliko se desi da dobijem nove poene (ne trazim ih i gledam da ispostujem pravila) oni svi sabiraju ili ovi istekli ne ulaze u kombinaciju?
Ne računaju se. Ako dobiješ 3 poena na postojeće poene koji su istekli, nećeš dobiti ban. ALI. Nemojte misliti da moderator neće uzeti u obzir prethodna kažnjavanja. To što trenutno nemate aktivnih poena ne znači da vam je to prilika da "malo" ili "slučajno" prekršite pravila. To se lako ustanovi a onda ćete umesto privremenih poena dobiti permanentne. A sa permanentnim poenima se vrlo lako dolazi u situaciju da zbog 2 poena za sadržaj koji nema veze sa temom dobijete ban za stalno.Konkretno, imam do sada 7 poena za koje pise da su istekli, da li ako dobijem nova 3 ide ban ili se oni ne racunaju?
Kada sakupis istecenih 30 poena, sledi trajni ban.Nejasno mi je ovo oko poena, isticanja i sabiranja pa ako moze objasnjenje.
Naime imam neke "stare" poene za koje pise da su istekli.
Da li se ukoliko se desi da dobijem nove poene (ne trazim ih i gledam da ispostujem pravila) oni svi sabiraju ili ovi istekli ne ulaze u kombinaciju?
Konkretno, imam do sada 7 poena za koje pise da su istekli, da li ako dobijem nova 3 ide ban ili se oni ne racunaju?
Pogledajte prilog 420880
Hvala.
To si upravu nije pijaca i pravila treba da se postuju.@limontus
Pa mozda zato sto ovo nije pijaca pa da se ljudi ciganisu za pola kile paradajza.
edit: jos da dodam, nije problem u kodovima nego je problem sto sam eto primera da kazem ja kupio nesto u vrednosti koda ili kako vec ide, i sada dolazim ponovo na forum trazim novi kod od nekoga da mi da da kupim jos nesto, ali necu da krsim pravila Ananas sajta pa da pravim duple naloge ili cak petoduple da kockam kodove nego dolazim ovde i ciganisem se, a onda to vide ostali i dobijas jednu kompletnu unistenu temu sa takvim spamom za kodove.
To si upravu nije pijaca i pravila treba da se postuju.
Ali jedina zamerka kad su vidli kuda ide tema trebali su da je zakljucaju ili odmah da stave natpis kao na slici ispod, ko ne poostuje ban, pravila treba da se postuju kao sto se postuje u crkvi bilo gde tako i ovde treba da se postuju pravila.Ja zavrsio pisanje u vezi ove teme, izvinjavam se ako nekog uvredio
Pogledajte prilog 420897
Zamolio bih admina da mi skine sa vrata i zamoli clana scylla, koji ide i deli mi crvene smajlice da bi se nekom uvuko, da me zaobidje i mene i moje postove, Hvala unapred
Clan scylla namerno to radi
Pogledajte prilog 420898
Pri svakoj promeni je Corvus ( i ja u medjuvremenu) obavestio clanove postom u samoj temi. To sto ljudi ne citaju tj gledali su samo postove gde su kodovi, nije nas problem.Menjali su da su samo zbunjivali ljude cak clanovi nisu ni stigli da procitaju a vec dobiju ban. Ja bih zamolio DukeLander da svima skine ban do dana kada je stavljen natpis zabranjeno trazenje i zamena vaucera instat ban.
Ko je rekao da je Pinokio imao veze sa vaucerima?mislim da je ucinjena nepravda i clanu Pinokiju i drugim clanovima u vezi bana, znam da pinokijo nije trazio vaucere
Uopste nas ne zanima Ananas vec sam forum i neki red na njemu. Da nismo "stisli", imali bi opsti haos.A ananas je namerno to dao da bi ljudi delili vaucere da bi imali sto veci promet i profit od prodaje.
Iako sam ti vec okacio MO temu, ti sve kontra od nje radis i sto je najgore, ne citas.Zamolio bih admina da mi skine sa vrata i zamoli clana @scylla, koji ide i deli mi crvene smajlice da bi se nekom uvuko, da me zaobidje i mene i moje postove
Za ovo ti sledi trajni ban. Ovakve gluposti predskolskog uzrasta necemo trpeti.mozda po naredbi @alex303 to radi
Da li ovo nije na spisku izmena?Xenforo dozvoljava, moglo bi se napraviti, samo bespotrebno zauzima 5 posto ekrana po visini, a skoro nikad se ne klikće po njemu.
Čisto da se razumemo, svaka privatna poruka koja u naslovu sadrži reč OGLASI ili u telu poruke sadrži istu tu reč momentalno brišem. Dnevno primim preko 10 pitanja zašto / kako / zašto baš ja (i sve ostale varijacije na temu oglasa) da sam rešio da takve poruke odmah brišem.Hvala Kutija sto si mi na privatnu poruku odgovorio od pre neki dan.
Ne pamtim kada sam nesto prodao preko bench oglasa poslednji put, tako da se zna da mi nije bas toliko bitan pristup oglasima, ocigledno jako mali broj clanova i ima pristup istim.
Sve je to ok, dok dobijem minimalnu informaciju- vasem nalogu je ukinut pristup tu i tu zbog toga i toga na odredjeno ili neodredjeno vreme. Tim automatskim porukama biste smanjili znatno broj slicnih upita. Na ovom forumu sam od 2007 godine, kao i na jos par drugih Srpskih i medjunarodnih foruma, jedine restrikcije pristupa, brisanja postova u temama, oglasa, bez informacije o tome, sam doziveo ovde.
Hvala u svakom slucaju na "hint-u"
Da, privremeno je zamenjen homepage na novi postovi umesto na listu foruma. Statistika pokazuje da dosta korisnika ionako ide direkno na nove postove, a lista foruma je samo klik daleko. Takođe, postoji opcija koja nudi pravljenje svoje liste foruma - mogućnosti su beskonačne.nesto menjano na "home page"?
![]()
Benchmark Forum
Benchmark Forum je najveća IT zajednica na Balkanu za diskusiju o hardveru, softveru i modernim IT temamaforum.benchmark.rs
ovo sada otvara sto je bilo na
![]()
Benchmark Forum
Benchmark Forum je najveća IT zajednica na Balkanu za diskusiju o hardveru, softveru i modernim IT temamaforum.benchmark.rs
a ovaj link sada otvara unread threads
Da, privremeno je zamenjen homepage na novi postovi umesto na listu foruma. Statistika pokazuje da dosta korisnika ionako ide direkno na nove postove, a lista foruma je samo klik daleko. Takođe, postoji opcija koja nudi pravljenje svoje liste foruma - mogućnosti su beskonačne.
Slazem se, takodje. Prakticnije mi je nekako lista u odnosu na ovo novo.Erm, procitao sam zato i pitam...
Kada (s'oprostenjem) "stisnem" "home" ili "Benchmark logo", jer se obicno tako vracam na pocetnu stranu foruma preko browsera baci me opet na "new posts" pregled...
Erm, procitao sam zato i pitam...
Kada (s'oprostenjem) "stisnem" "home" ili "Benchmark logo", jer se obicno tako vracam na pocetnu stranu foruma preko browsera baci me opet na "new posts" pregled...
Usvaja se, ispravljeno.![]()
Ovo je dobra prečica da otvoriš sam forum, ali kad sam na njemu, da bih se vratio na listu foruma treba ponovo da otvorim home page, pa kliknem na Bench bookmark. Saglasan sa Illidanovim predlogom, home dugme treba da otvara donedavnu početnu stranu foruma.
A gde je ovo na telefonu?Usvaja se, ispravljeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari