To je to onda hvala na odgovoru da se ne igram bezveze. Bio 100 puta pre i ok je radilo na a1 ali u ostalim zemljama kako gde. Svakako srećom pa sam glavni broj prebacio u Yettel i sve radi bez greške dok sam prešao granicu. Globaltel eto imam kao službeni ali sve je izgubilo smisao.@usce u Bugarskoj sam bio dosta od kako su prešli na mts, kači se na Vivacom, pozivi i poruke rade (do 3G nivoa mreže), ali internet nikako neće da radi.
Bukvalno je nemoguće konektovati se na net. Ogroman problem je što i u okviru svojih paketa nude navodnih 1GB roaming interneta, a on nikako ne radi.
Ja sam na kraju kupio lokalnu prepaid SIM karticu, uopšte mi se ne isplati da koristim roaming net više...
🤣🤣🤣 Jeste,kako da ne.@agasoft Ne, kvalitet poziva je odlična, sve radi kako treba. mts mreža je milion puta bolja od A1, nema više nedostupnosti, lošeg poziva kao iz bunara. Hvala bogu da su nešto uradili kako treba.
Ti sa mtsom imas tu brzinu u gradu a ovo je brzina A1 kod mene na selu. Sta je onda tu bolje?@slaksm i brzina neta bolja. Recimo iz stana mi nikad nije dobacivalo ovoliko preko A1 infrastrukture.
Pogledajte prilog 419051
Mada ne bih sebe opisao kao ljubitelja "najpouzdanije mreže u Srbiji", što jeste, jeste...
Bolje je što je sad duplo brže nego ranije preko A1 mreže i to mereno iz armirane betonjere a ne iz seoske satmare tik do antenskog stuba.Ti sa mtsom imas tu brzinu u gradu a ovo je brzina A1 kod mene na selu. Sta je onda tu bolje?
Slažem se, u svakom slučaju, biraš mrežu koja ti radi, jer samo paketi su pola priče.Pa i presao sam. Ako tebi nije korisno mozda drugima jeste. Isto ako ti bolje cujes nekoga od kad si prebacen na mts ne mora da znaci da je kod svih tako! Kod mene mts nema nikakav signal,nikad nisi dostupan,poruke kasne,ako nekoga i dobijes nista ga neces razumeti jer glas secka. Smesno je to sto mts i njihovu infrastrukturu hvale samo 3-4 osobe sa foruma. Izgleda da smo mi kojima nisu ok slepi kod ociju.
Misliš vas nekoliko ovde koji su u A1 mreže ovde soli pamet nama koji jesmo u ovoj mrežu kako ona ne valja. Zanimljivo.Pa i presao sam. Ako tebi nije korisno mozda drugima jeste. Isto ako ti bolje cujes nekoga od kad si prebacen na mts ne mora da znaci da je kod svih tako! Kod mene mts nema nikakav signal,nikad nisi dostupan,poruke kasne,ako nekoga i dobijes nista ga neces razumeti jer glas secka. Smesno je to sto mts i njihovu infrastrukturu hvale samo 3-4 osobe sa foruma. Izgleda da smo mi kojima nisu ok slepi kod ociju.
Neće da radi Roming od kako me prebacili ne mts ne radi roming Skoplje bio skoro kači se na A1mkd i na Telekom.mk a ako imaš za roming net rade samo pozivi iz Fripejda čak ni sms ne radiAko moze mala pomoc tj. info ako je neko upucen. Idem sada za vikend do Makedonije na par dana pa me zanima da li je neko u skorije vreme, odnosno od kada traje ovo ludilo oko prebacivanja A1-mts infrastrukture, imao interenet preko Globaltel kartice (mreze) tamo...barem 3g ili jos bolje 4g. I ako jeste na kojem Makedonskom opetateru se povezuje mreza? Naravno sa nekim kupljenim roming paketom. Ili je mrka kapa pa da znam da se ne upucujem u pustolovine. Unapred hvala na odgovorima
evo da ne bude da nema drugih misljenja i da svima mts valja, i meni je mts bulja isto kao yetele ranije vec sam pisao,otkada je na mts prebacen broj sa 100-250 mbita brzine sam pao na 3-20 u stanu u sred nbgd, mirijevo isto, upload ne prelazi 3mbita, moram na ulicu da izadjem da bi skocio na 40tak do 80 a, a1 je svuda bar 40tak a skace do 200, tako da prelazim i ja na a1 od ovog neta nema valjdeMisliš vas nekoliko ovde koji su u A1 mreže ovde soli pamet nama koji jesmo u ovoj mrežu kako ona ne valja. Zanimljivo.
I pošto si promenio mrežu i sada si u najmoćniju mrežu i cveta ti cveće slobodni nastavi u temi o A1.
To je to. Pazi ono što ja stavljam za speed test se odnosi na čipove poslednje generacije. Ne zavaravajte se stvarnom brzinom. Yettel je očajan...evo da ne bude drugih misljenja, i meni je mts bulja isto kao yetele ranije vec sam pisao,otkada je na mts prebacen broj sa 100-250 mbita brzine sam pao na 3-20 u stanu u sred nbgd, mirijevo isto, upload ne prelazi 3mbita, moram na ulicu da izadjem da bi skocio na 40tak do 80 a, a1 je svuda bar 40tak a skace do 200, tako da prelazim i ja na a1 od ovog neta nema valjde
sve ok vecini verovatno i 10 mibta radi posao i ne zna sta znaci da je upload bar 20 bita, ali je meni internet na telefonu pored prenosnog neta backup za kucni net, da ako trokira moze da zameni i hot spotuje taj net a da ne moram na posao vec da radi remote desktop a to sa netom ispod 10 mibta tesko.To je to. Pazi ono što ja stavljam za speed test se odnosi na čipove poslednje generacije. Ne zavaravajte se stvarnom brzinom. Yettel je očajan...
mts tu i tamo. A1 prednjači jos uvek. Ali daleko od toga da na nekom skljb modemu ce sva tri operatera da rade relativno loše... Kapacitet cele mreze je odoka jedna serverska sobica... Mobilni nije mobilni bez razloga ali služi svrsi. Jer ne koriste svi odjednom sve...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari