Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

meni se jedan e-sim pre neki dan prebacio na MTS a sad vidim da je opet na A1
Neko imao isti slučaj ?

Питање за оне којима је пребачен број: да ли сте добили другу сим картицу или је решено са постојећом?

Rješeno sa postojećom

Izvinite ako nisam negde procitao gde se pisalo o ovom mom slucaju.Godinama imam globaltel slabo koristim ali imam.Glavni br na kartici mi je 062 koji sam prebacio ko zna kada,ali sam imao i 0677 koji sam mogao da koristim u staroj aplikaciji.Sta se sada desava sa tim virtuelnim brojevima ?

Ako je broj bio 0677 + 6 cifara, imao si rok (ne znam tačno do kada je bio ali neki novembar je bio) da tražiš da ti urade sim karticu za njega, sada ti brojevi više ne postoje.

@Serdjo89

Nije ovo loša ponuda međutim osnovna falinka im je što se ne zna da li ovim samo vabe nas sa globala dok nas ne upecaju?

Takođe su 50% skuplji od 50/10GB paketa koji uplaćujem. I nema prenosa nepotošenog kojim sam od globaltela izboksovao neograničene min/SMS koliko sam toga do sada nakupio.🤣

IMG_20231204_233939.jpg

Pozdrav drugari/ce Pomoc molim vas

Imam problem ne znam da li se iko jos susreo sa tim

Imao sam iphone na njemu je bilo ok odma napominjem

Sad kada sam uzeo s23 i prebacim esim aktiviram i to prodje ok
Ali mi je sim u romingu konstantno i ludim

KAda probam sa onim stk na manuelno nd mpgu da se registrujem rucno ni na jednu mrezu

Kupio sam 2 komada s23 meni i curi oba na razlicita mesta oba su simfree sigurno i isto se ponasaju sa tim esimom od globaltela

A devojka ima sim karticu od globaltela i ona se uredno koristi bez romingA

Inace su uzas ako zelis da ih kontaktiras bas sam se ske☆ao... mucim se vec 3 dana sa ovom gluposti

@markoi92

Instaliras npr. Sim Cell Info i vidis
da li je Operator Code 220 05 ( A1 ) ili 220 03 ( MTS )

Ako je broj jos uvek na A1 normalno je da pokazuje roming

@markoi92

Instaliras npr. Sim Cell Info i vidis
da li je Operator Code 220 05 ( A1 ) ili 220 03 ( MTS )

Ako je broj jos uvek na A1 normalno je da pokazuje roming
Aham znaci cura mi je na mts baznim stanicama pa na njenoj kartici ne pokazuje roming a ja sam idalje na a1

Ali da li je normalno da moram da upalim data roaming da bi mi net radio? Posto mi neda internet ako to ns upalim??? *** jer moguce da ovi inzinjeri nemaju pojma da mi lepo objasne.... Ja ovako glupav da kopam iz kpg razloga sam u romingu... Boze me sacuvaj

Da li se zna kad ce nas migrirati komplet na mts?

Aham znaci cura mi je na mts baznim stanicama pa na njenoj kartici ne pokazuje roming a ja sam idalje na a1

Ali da li je normalno da moram da upalim data roaming da bi mi net radio? Posto mi neda internet ako to ns upalim??? *** jer moguce da ovi inzinjeri nemaju pojma da mi lepo objasne.... Ja ovako glupav da kopam iz kpg razloga sam u romingu... Boze me sacuvaj

Da li se zna kad ce nas migrirati komplet na mts?
Meni rekoše do provog Decembra svi prelazimo ali Laz........ pa satiruuuuuu

Danas u 14.15, navršava se 7 dana kako se nisu udostojili da mi odgovore na poslatu imejl poruku.😂😂😂
Da li neko drži duži neslavni rekord od mene?😀

Danas u 14.15, navršava se 7 dana kako se nisu udostojili da mi odgovore na poslatu imejl poruku.😂😂😂
Da li neko drži duži neslavni rekord od mene?😀
Meni su rekli da je vreme za odgovor 8 dana

Garant se cela ekipa koja je radila smenila pa su ovi novi ko sa neba pali na ta radna mesta

A i ko zna da to nije radio sve samo jedan covek realno 😇🤣

Ladno me gospoda iz globaltela ubedjuju da sam migriran na mts a operator code i zdrav razum kaze drukcje

Poslednja izmena:
Update zvali me i rekli mi da se pomirim sa romingom na samusngu i da sam migriran samo da ja to u glavi neznam :D a i moj tel ne valja pa pokazuje da sam na a1 baznim stanicama

Nisu bili bas profi kad je bio drugi gasda ali sada je katastrofa....

meni se jedan e-sim pre neki dan prebacio na MTS a sad vidim da je opet na A1
Neko imao isti slučaj ?

Klasična SIM kartica 30.11. nekolioko puta ispadala iz mreže, registrovala se na mts i ponovo gubila signal, Sutradan vidimo - 220 05 opet .
I još uvek je na A1.

Da li ista radi na tom globaltelu tipa prijava na nalog na globaltel aplikaciji :D hahaha Oni su fakultet....

"Potrebno je sačekati da se sve slegne" - to je odgovor Globaltel pčodrške na isto pitanje.

Da li ista radi na tom globaltelu tipa prijava na nalog na globaltel aplikaciji :D hahaha Oni su fakultet....

Radi prijava u aplikaciji i čak pokazuje tačno kredita i saobraćaja.

A sestrić tu karticu koristi samo za internet (otkljkučan mts Huawei mifi) i možda je interesanto napomenuti da internet radi i sa globaltel i sa 3Gnet APN-om.

Poslednja izmena:
"Potrebno je sačekati da se sve slegne" - to je odgovor Globaltel pčodrške na isto pitanje.

Radi prijava u aplikaciji i čak pokazuje tačno kredita i saobraćaja.

A sestrić tu karticu koristi samo za internet (otkljkučan mts Huawei mifi) i možda je interesanto napomenuti da internet radi i sa globaltel i sa 3Gnet APN-om.
A da li si probao da se odjavis i prijavis na app ponovo?

Da li se ikome javio operater u poslednjih nedelju dana na 06771234? Zvao sam ih u vezi prigovora od početka prošle nedelje više puta ove nedelje i kolko god čekao samo pukne poziv posle 30-60min.

Kako resavaju probleme kad vide da si skontao kako funkcionise sistem :)
Prebacen sam na mts bazne stanice upravo.... a juce i prekjuce me ubedjuju kako neznam sta gledam i ne razumem se hahaha

Nazad
Vrh Dno