Pa ne znam,i dalje na ekranu pise Globaltel.A gde se to gleda?
*3001#12345#*
Zatim tu uđeš u meni RAT Serving Cell Info i tu u PLMN ako ti piše 220 3 onda si na mts-u.Aham znaci cura mi je na mts baznim stanicama pa na njenoj kartici ne pokazuje roming a ja sam idalje na a1@markoi92
Instaliras npr. Sim Cell Info i vidis
da li je Operator Code 220 05 ( A1 ) ili 220 03 ( MTS )
Ako je broj jos uvek na A1 normalno je da pokazuje roming
Meni rekoše do provog Decembra svi prelazimo ali Laz........ pa satiruuuuuuAham znaci cura mi je na mts baznim stanicama pa na njenoj kartici ne pokazuje roming a ja sam idalje na a1
Ali da li je normalno da moram da upalim data roaming da bi mi net radio? Posto mi neda internet ako to ns upalim??? *** jer moguce da ovi inzinjeri nemaju pojma da mi lepo objasne.... Ja ovako glupav da kopam iz kpg razloga sam u romingu... Boze me sacuvaj
Da li se zna kad ce nas migrirati komplet na mts?
E a kako mi nisu znali reci odma sta je problem? Da nije ovog foruma sad i da nisam naleteo ubih se trazeci resenje...Meni rekoše do provog Decembra svi prelazimo ali Laz........ pa satiruuuuuu
Ti kao u drami čekajući gadoa. Poslao si mail i to je to. 😂Danas u 14.15, navršava se 7 dana kako se nisu udostojili da mi odgovore na poslatu imejl poruku.😂😂😂
Da li neko drži duži neslavni rekord od mene?😀
🤣🤣🤣Ti kao u drami čekajući gadoa. Poslao si mail i to je to. 😂
Meni su rekli da je vreme za odgovor 8 danaDanas u 14.15, navršava se 7 dana kako se nisu udostojili da mi odgovore na poslatu imejl poruku.😂😂😂
Da li neko drži duži neslavni rekord od mene?😀
Čim Prešli na mts sve je jasnoUpdate zvali me i rekli mi da se pomirim sa romingom na samusngu i da sam migriran samo da ja to u glavi neznama i moj tel ne valja pa pokazuje da sam na a1 baznim stanicama
Nisu bili bas profi kad je bio drugi gasda ali sada je katastrofa....
E a javila se neka tako antipaticna i neljubazna osoba tacno kao da je iz neke stranke nedaj Boze XDČim Prešli na mts sve je jasno
Moguće da je iz stranke zdravog razumaE a javila se neka tako antipaticna i neljubazna osoba tacno kao da je iz neke stranke nedaj Boze XD
meni se jedan e-sim pre neki dan prebacio na MTS a sad vidim da je opet na A1
Neko imao isti slučaj ?
Kako se povezivao na mts mrežu pa ispadao sa mreže pa se opet vratio na A1Klasična SIM kartica 30.11. nekolioko puta ispadala iz mreže, registrovala se na mts i ponovo gubila signal, Sutradan vidimo - 220 05 opet .
I još uvek je na A1.
Da li ista radi na tom globaltelu tipa prijava na nalog na globaltel aplikacijihahaha Oni su fakultet....
A da li si probao da se odjavis i prijavis na app ponovo?"Potrebno je sačekati da se sve slegne" - to je odgovor Globaltel pčodrške na isto pitanje.
Radi prijava u aplikaciji i čak pokazuje tačno kredita i saobraćaja.
A sestrić tu karticu koristi samo za internet (otkljkučan mts Huawei mifi) i možda je interesanto napomenuti da internet radi i sa globaltel i sa 3Gnet APN-om.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari