Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ja ne znam koj je vas problem. Ja ne volim da obradujem slike, samo uslikam i to je to. Vazno je da su vase slike editovane ili obradjene najbolje... ajde molim te ;)

Poslednja izmena:
Ja ne znam koj je vas problem. Ja ne volim da obradujem slike, samo uslikam i to je to. Vazno je da su vase slike editovane ili obradjene najbolje... ajde molim te ;)
Čini mi se da postoji serija ovog telefona koja je falična. Video sam slike koje je uslikao jedan moj poznanik koje su bile takođe katastrofalne. Čak i po danu retko su dobre ispadale Promenio je telefon kod operatera od kog ga je kupio A1) - rezultat je bio potpuno isti! Kad sam mu poslao neke moje fotke zaprepastio se koloko su bolje od njegovih. Čini mi se da se još neko na ovom forumu žalio da očajne fotografije. Da li su kod A1 svi primerci falični ne znam ali da pojedini korisnici imaju problema - imaju ih.

Ja sam uzeo u preorderu u a1 nisam primetio da su slike ocajne...

Jedno veoma važno pitanje.Zbog posla kojim se bavim moram da držim airplane mod stalno uključen,eventualno svakih par dana ga uključim i tjt.Znaci 99% vremena je u airplane mod i tako se koristi telefon.E sad,kada isključim airplane mod telefon pokazuje kao da nema signala ,odnosno ne hvata signal uopšte.Resenje je da se promeni u podešavanjima ručno tip mreže npr sa 4g da se podesi 3g/2g ali moram da ulazim u podešavanja i tražim to svaki put.Svi telefoni pre ovog su bukvalno iste sekunde hvatali signal kad isključim airplane mod.Da li neko moze da mi kaze kako to da sredim bio bih zahvalan,znam da na ovom forumu će se naći neko ko zna.

Ne znam ali me živo zanima kojim poslom se baviš 😅

Ne znam ali me živo zanima kojim poslom se baviš 😅
Prodajom ,i pošto me stalno zovu nepoznati brojevi (oko 200 ljudi dnevno)ne mogu da znam ko je ko,kome sam prodao,kome tek treba da prodam itd.Kad ljudi vide da broj nije dostupan pišu na viber ili whatsup i tu mogu po imenu i slici da razaznam ko je ko,i da vidim istoriju dopisivanja.A i zbog bezbednosnih razloga,vpn stalno uključen,airplane palim jednom u par meseci čisto ga mi ne ugase broj.To je potpuno nebitno čime se bavim ,neka mi neko odgovori na ovo pitanje gore .Znaci zbog čega kad isključim airplane telefon pokazuje da nemam signala,i ne hvata signal nikako kao da nema karticu uopšte.Udjem u podešavanja j promenim npr sa 4g na 3g/2g i iste sekunde uhvati signal.Da napomenem da sam u centru grada i da je signal odličan bazne stanice za sve strane.Svi drugi telefoni pre ovoga su istog momenta kad ugasim airplane hvatali signal.Ko zna neka napise što pre?

Dok ne saznas sta se desava resenje ti je da ukljucis rutine. Kad ukljucis airplane da ti promeni mrezna podesavanja

Moj predlog jeste da umesto airplane moda, koristis do not disturb mode.

Razlika je ta sto airplane mode te diskonektuje sa mreze kao da ti je telefon ugasen, dok do not disturb odbija sve dolazece pozive. U sustini, mozes da blokiras sve dolazece pozive a da dozvolis sms poruke, ili da dozvolis pozive samo za neke odredjene kontakte.

1000016917.jpg

Ovo je deo gde podesavas sta se dozvoljava:

1000016919.jpg

Moj predlog jeste da umesto airplane moda, koristis do not disturb mode.

Razlika je ta sto airplane mode te diskonektuje sa mreze kao da ti je telefon ugasen, dok do not disturb odbija sve dolazece pozive. U sustini, mozes da blokiras sve dolazece pozive a da dozvolis sms poruke, ili da dozvolis pozive samo za neke odredjene kontakte.

Pogledajte prilog 416197

Ovo je deo gde podesavas sta se dozvoljava:

Pogledajte prilog 416198
Bas moram da koristim airplane mod,da nema nikakve konekcije osim wifi.Jedan korisnik je gore napisao da koristim rutine,probaću to dok neko ne nađe resenje
Ja sam mislio nešto egzotičnije, pilot recimo...
Prodaja može biti egzotična zavisi sta prodajes.Da skratim priču znači ko zna neka napise jako je bitno ni na jednom telefonu mi se ovo nije dešavalo a koristio sam ih na stotine.

Na stotine telefona? :D i ne znas sto se to dogadja :D ?
Pa ja posle tolko telefona, valjda bi znao/naucio nesto o telefonima i kako sve to radi :D
REsetujes, odradis fles sw, sig je na nekom od tih stotinu i vise besto zafkrnulo nekad :D
Provaj da upalis i ugasis telefon, mozda se sve vrati u normalu 🤣

Konačno ispravili bug

Jos samo da se udostoje da puste svima u svetu u isto vreme update-e i milina.

Kakva je baterija na oneui6 u odnosu na 5.1?
Još ga držim na 5.1 i sve odlično radi ne bih da abdejtujem pa da se posle kajem hahahha.Kazu svi baterija je dosta lošija na 6.0 kakva su vasa iskustva da li vredi preći ili sačekati 6.1?

Meni na malom s23 baterija traje isto. Nikakve probleme nisam primetio.

@Lemaja
Stvarno treba biti mazohista pa kupiti taj FE za 83.000. 😀 Do pre par dana Honor Magic 5 pro sa 512GB (4x više) je koštao samo 7000 više. Koliko će tek da mu opadne cena je posebna priča.
Ma biće na KP ubrzo koliko hoćeš po normalnim cenama

Kakva je baterija na oneui6 u odnosu na 5.1?
Još ga držim na 5.1 i sve odlično radi ne bih da abdejtujem pa da se posle kajem hahahha.Kazu svi baterija je dosta lošija na 6.0 kakva su vasa iskustva da li vredi preći ili sačekati 6.1?
Koji su to svi...ja pokusavam da razumem da ljudi imaju strahove iz neznanja ili cega vec ali ovakvo pitanje posle 20 stranica gde se komentarise baterija kamera i ostali detalji gde vecina kaze da je baterija ista ili bolja i onda ovakvo pitanje. Moj ti je savet da nista ne diras za svaki slucaj

Koji su to svi...ja pokusavam da razumem da ljudi imaju strahove iz neznanja ili cega vec ali ovakvo pitanje posle 20 stranica gde se komentarise baterija kamera i ostali detalji gde vecina kaze da je baterija ista ili bolja i onda ovakvo pitanje. Moj ti je savet da nista ne diras za svaki slucaj
Navodno da se u nekim aplikacijama i podešavanjima jezik promenio na engleski a negde na srpski.Takodje kažu baterija je 20-25% lošija.Tako čitam po nekim forumima.Neka neko detaljno napiše svoja iskustva jer ako je sve ok prelazim na 6.0.Ne zna čovek ni kome da veruje jedni pišu jedno drugi drugo...Kakva je brzina otvaranja aplikacija I učitavanje stranica na 6.0 itd

Navodno da se u nekim aplikacijama i podešavanjima jezik promenio na engleski a negde na srpski.Takodje kažu baterija je 20-25% lošija.Tako čitam po nekim forumima.Neka neko detaljno napiše svoja iskustva jer ako je sve ok prelazim na 6.0.Ne zna čovek ni kome da veruje jedni pišu jedno drugi drugo...Kakva je brzina otvaranja aplikacija I učitavanje stranica na 6.0 itd
Ovo za jezik je tačno,ni zakrpa to nije ispeglala.
Baterija je možda za nijansu bolja,lošija nije sigurno samo je pregled za SOT drugačiji
Brzina animacija je veća,od ostalih mana pojedini korisnici su naveli nemogućnost smanjivanja ikonica tj da su uvećane- ja lično nisam imao taj problem

Da si koristio na stotine telefone, valjda bi zapamtio da se na telefonu radi nadogradnja softvera po srpski ili ti po
Ovo za jezik je tačno,ni zakrpa to nije ispeglala.
Baterija je možda za nijansu bolja,lošija nije sigurno samo je pregled za SOT drugačiji
Brzina animacija je veća,od ostalih mana pojedini korisnici su naveli nemogućnost smanjivanja ikonica tj da su uvećane- ja lično nisam imao taj problem
Da li je brzina u radu veća nego na 5.1?Primetio sam da kad učitava Internet stranicu npr ,sve to ide brzo ali sa obzirom na specifikacije trebalo bi u deliću sekunde da otvori,nije do interneta jer je brzina odlična.Daleko od toga da he sporo ali ne vidi se ta brzina,npr note 10plus istom brzinom otvara sajtove i pokreće aplikacije.

Otvaranje stranice nema tolko veze sa perfomansama.

Po tome racunari koji su za koliko puta jaci od obicnog telefona i prikaceni dirketno na optiku u delicu sekunde da otvaraju, sto nije slucaj.

Postoje protokoli koji moraju da se ispostuju.

Da ne idem u off, istrazi kako to funkcionise.

Ja sam ga uzeo za BF u Holandiji za 30e ali sad kad znam kakav je dao bih i 55e kolika mu je bila puna cena.

Vrh Dno