Popravili su to u 2.02 ili 2.01 ako se ne varamNe znam dal ti se izbagobalo kao meni sa dzonijem u jednoj misiji i pocelo da muti sliku i trese mini mapu. Ovaj mod mi je pomogao da prestane posle prvog sejva sam obrisao mod i nije bilo problema vise https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/9209
Uđem u igru nakon par nedelja i pojma nemam sta treba da radim kad se ovo desava 🙃 Da li ono sajber oko treba popraviti, deluje kao na pečurkama nekim ...Tako je to kad se igra par igara uporedo..Elem, mapa trese...vid se povremeno muti...?!
Pogledajte prilog 411817
![]()
Popravili su to u 2.02 ili 2.01 ako se ne varam
Tako deluje, koliko sam skontao - ako izaberes odredjenu vrstu dijaloga sa Dzonom..Zavrsis misiju i pocne da ti se muti, dok izvalis i sam se iskrivis 🙃 Citao sam sve misije, da nadjem nekog da mi sredi očiTako sam i ja dosao kod drugara i pitao ga sta mu je to, krene da mi objasljava da je to zato sto imas relic u glavi koji ti jede mozak...
Ja rekoh, imam preko 150 sati u CP, nisam to video nikada...pa mi javlja posle 2 dana da je bug i da ga ja nisam pitao, on bi tako igrao do kraja![]()
Koliko sam ja citao, nece biti dodatnih DLCeva vise... Phantom Liberty je jedini izdat, tako da msm da je Ultimate Edition finalna verzija sa DLCem.I šta?
Nisam skontao šta će ubaciti a dugo ga iščekujemo?
Inače ja sam se odupreo i uspeo da se obuzdam da ne kupim ponovo osnovnu igru i DLC (već imam osnovnu na GOG).
Biće valjda još jedan DLC pa ću pazariti GOTY.
I šta?
Inače ja sam se odupreo i uspeo da se obuzdam da ne kupim ponovo osnovnu igru i DLC (već imam osnovnu na GOG).
Biće valjda još jedan DLC pa ću pazariti GOTY.
Hajpuju neku najobicniju glupost na koju se lozi 0.1% igraca. Sigurno nece ubaciti neki NewGame +, free respec skilova, mozda neke dodatne dinamicne evente... ili nedaj boze neki drugi nacin za stealth killove - melee stealth kills, a ne samo da davimo protivnike na jedan te isti nacin.I šta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari