Šta je novo?

Cyberpunk 2077

Da, nasao sam sinoc MOD...Ali sam trebao se REG - da bi skinuo i tako nisam :) Izgleda da je BAG 2.0 verzije...

Uđem u igru nakon par nedelja i pojma nemam sta treba da radim kad se ovo desava 🙃 Da li ono sajber oko treba popraviti, deluje kao na pečurkama nekim ...Tako je to kad se igra par igara uporedo..Elem, mapa trese...vid se povremeno muti...?!
Pogledajte prilog 411817
:cautious:

Ako si i dalje na 2.0 ovo ce ti pomoci sa tim bugom, kao sto je i meni pomoglo: https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/9219

Just install this mod, load your game, make a new save, quit, uninstall this mod, load newest save, BOOM! One and done!

Popravili su to u 2.02 ili 2.01 ako se ne varam

Jeste, sredili ubrzo sa 2.01 patchom.

Tako sam i ja dosao kod drugara i pitao ga sta mu je to, krene da mi objasljava da je to zato sto imas relic u glavi koji ti jede mozak...
Ja rekoh, imam preko 150 sati u CP, nisam to video nikada...pa mi javlja posle 2 dana da je bug i da ga ja nisam pitao, on bi tako igrao do kraja :D

Tako sam i ja dosao kod drugara i pitao ga sta mu je to, krene da mi objasljava da je to zato sto imas relic u glavi koji ti jede mozak...
Ja rekoh, imam preko 150 sati u CP, nisam to video nikada...pa mi javlja posle 2 dana da je bug i da ga ja nisam pitao, on bi tako igrao do kraja :D
Tako deluje, koliko sam skontao - ako izaberes odredjenu vrstu dijaloga sa Dzonom..Zavrsis misiju i pocne da ti se muti, dok izvalis i sam se iskrivis 🙃 Citao sam sve misije, da nadjem nekog da mi sredi oči :D I skontam da nema, zakukam ovde na forumu i u isto vreme nadjem na NETu problem...Ali dobra 2-3 sata sam se krivio i ja u igri :LOL:

Prvi put kada sam probao Cyberpunk je radio užas.
Sada imam preko 60 fps većinom (negde padne na oko 50tak fps), 1440P ultra, RT Psycho, DLSS balanced.
Kada uključim path tracing imam oko 32 fps u proseku što mi nije igrivo.
A i ne sviđa mi se kako izgleda, sve je zrnasto, iako sam isključio film grain, verovatno bi bilo bolje sa 4080/4090.
Nažalost 3080 ne podržava frame generation pa se ne može uduplati fps na taj način.

Meni se više dopada RT psycho sa ovom konfiguracijom, ne samo što je fps bolji nego je i slika čistija.
Mada ni path tracing u Cyberpunk nije isti onaj RTX kao što je recimo u Minecraftu gde su stvarno implementirali rej trejsing odistinski, mada je tek tu zrnasto povremeno, pogotovo ako se manipuliše blokovima.

Koji deo mape najbolje prikazuje path tracing a da je uporedivo sa onim što se može videti u Minecraftu kada je rej trejsing implementacija u pitanju?

Daaa konacno stigao do dela bez povratka, no imam krs misija sporednih koje mi se rade...Mada me vuce odma na DLC :giggle: Reflex sam napumpao od skilova, tako da sam jaaako brz, skočan i sam se sebi svidjam sa osobinama :p Jednostavno sam prebrz i za protivnike, dok podigne utoku - ja sam vec iza njega (najjace se gube kada im preletim preko glave :D ) i vadim katanu ili nesto"toplije" :ninja:

I šta?
Nisam skontao šta će ubaciti a dugo ga iščekujemo?

Inače ja sam se odupreo i uspeo da se obuzdam da ne kupim ponovo osnovnu igru i DLC (već imam osnovnu na GOG).

Biće valjda još jedan DLC pa ću pazariti GOTY.
Koliko sam ja citao, nece biti dodatnih DLCeva vise... Phantom Liberty je jedini izdat, tako da msm da je Ultimate Edition finalna verzija sa DLCem.

I šta?

Inače ja sam se odupreo i uspeo da se obuzdam da ne kupim ponovo osnovnu igru i DLC (već imam osnovnu na GOG).

Biće valjda još jedan DLC pa ću pazariti GOTY.

Mislim da su objavili da je ovo jedini DLC za CP2077 te da hoce da se fokusiraju na W4 i Orion. Mada mnogo puta rekli pa porekli kad ih profit demantuj. Ne bih se bunio ako ce biti na nivou Fantoma.

Hvala ekipa.
Ako je to konačna verzija.
Onda ću ipak uzeti i DLC kad ponovo bude na popustu.

I šta?
Hajpuju neku najobicniju glupost na koju se lozi 0.1% igraca. Sigurno nece ubaciti neki NewGame +, free respec skilova, mozda neke dodatne dinamicne evente... ili nedaj boze neki drugi nacin za stealth killove - melee stealth kills, a ne samo da davimo protivnike na jedan te isti nacin.

Nazad
Vrh Dno