Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Da počnemo sa glupim pitanjem, jel imaš neku zaštitu na ekranu? U krajnjem slučaju, batali mađarsku garanciju i plati dijagnostiku i možda popravku u ProMobiju, biće ti jeftinije i brže

Skini zastitu ako imas, i ja liicno bih probao u safe mod da udjem da vidim da li tamo radi, da neka aplikacija ne zeza itd...ako nista ne pomaze, garancija...verv je i sw nesto, ali dok oni to isprave....davno kad sam kupio note9 telefoto kamera nije znala da fokusira-sva se tresla ...posle 1-1.5god sam dobio bzv neki apdejt(mesecni) i sve proradilo kako treba(vise ljudi na redditu potvrdilo nisam samo ja :D )

Skini zastitu ako imas, i ja liicno bih probao u safe mod da udjem da vidim da li tamo radi, da neka aplikacija ne zeza itd...ako nista ne pomaze, garancija...verv je i sw nesto, ali dok oni to isprave....davno kad sam kupio note9 telefoto kamera nije znala da fokusira-sva se tresla ...posle 1-1.5god sam dobio bzv neki apdejt(mesecni) i sve proradilo kako treba(vise ljudi na redditu potvrdilo nisam samo ja :D )
Da počnemo sa glupim pitanjem, jel imaš neku zaštitu na ekranu? U krajnjem slučaju, batali mađarsku garanciju i plati dijagnostiku i možda popravku u ProMobiju, biće ti jeftinije i brže
Naravno da nema nista na ekranu ali kod mene ni nije problem da neocitava otisak nego ga uopste nema tj. ne postoji mogucnost postavljanja otiska (vidi slike)...ako kod vas izvrsite testiranje uocicete razliku...sin ima S23+ i sasvim drugacije se ocitava. Bio sam i u safe modu - isto tj. nista. Neka apk nije jer sam radio FR vise puta i vec na pocetku mi ne omogucava postavljanje otiska. Nosio sam i u par servisa ovde, vrte glavom i kazu da ako FR nije pomogao onda se mora otvarati itd. a ko zna sta je u pitanju tako da savetuju aktiviranje garancije. I ja sam pomislio bolje da platim da to rese ako znaju nego da se cimam ali eto. Ne smeta ovo meni previse posto me telefon sluzi odlicno, samo me kopka sto znam da nesto nije kako treba. No, imam vremena do Maja pa mozda stvarno neki sledeci update resi problem kao kolegi War10ck_97. ako pre toga ne ode za Budimpestu koja je, by the way, meni odavde na istoj udaljenosti kao Bgd pa mi dodje skoro svejedno. :) U svakom slucaju hvala na savetima.

Sve preporuke za Pitaka masku. Imam za mali i mnogo je dobra. Ko voli tanke maske, teško da će bolju naći.

Preporuka za neki usb c to 3.5 adapter?
Samo za razgovore, ništa muzika al da ne sjecka, gubi zvuk/mikrofon i sl.

Jedini za koji pouzdano znam da radi je samsungov.

Narucio drug dva komada sa ali expressa lice na original ali nisu, par stotina din, radi kod mene a i kod njega.

Sve preporuke za Pitaka masku. Imam za mali i mnogo je dobra. Ko voli tanke maske, teško da će bolju naći.
Vidim da kao ima i magnet unutar tog kejsa, da li je čisto radi reda tu ili može da se koristi u autu na magnetnom držaču za mob? Pošto vidim u komentarima na netu da je magnet poprilično bedan..

Poslednja izmena:
Vidim da kao ima i magnet unutar tog kejsa, da li je čisto radi reda tu ili može da se koristi u autu na magnetnom držaču za mob? Pošto vidim u komentarima na netu da je magnet poprilično bedan..
Ne može da se koristi u autu, slab je taj magnet na maski. Ja imam mous masku sa magnetom i jako je slabo za držač u autu. Mora ipak da se lepi ono što dobiješ uz držač.

Nisam probao iskreno, ne koristim takav držač u autu. Ali svakako radi NFC plaćanje i wireless punjenje.

Ako ti je bitan taj magnet, preporučujem Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic. Meni radi bez problema na MagSafe punjaču (i držaču) u kolima a magnet je dosta jak.

^ odlična futrola i mnogo jeftinija. Po meni tek malo poveća telefon a daje odličnu zaštitu.

A po meni ta Nilkin bas poveca dimenzije telefona, vise i od par komada Ringke i Spigen sto imam, a da ne poredimo sa Pitakom.... Nilkin jeste dobar za te novce, ali da tek malo povecava telefon nije istina.

Препоручујете инсталацију оне уи 6 или чекати? Различити утисци и неки говоре да има багова.

A po meni ta Nilkin bas poveca dimenzije telefona, vise i od par komada Ringke i Spigen sto imam, a da ne poredimo sa Pitakom.... Nilkin jeste dobar za te novce, ali da tek malo povecava telefon nije istina.
Moguće, ali verujem da i zaštita manja od nillkin. Ne znam koliko mi je telefona ispalo sa njihovim futrolama i staklima i svaki je bio kao nov posle pada.

Препоручујете инсталацију оне уи 6 или чекати? Различити утисци и неки говоре да има багова.
Nemaš šta čekati. Sve radi savim normalno.

Da li preporučujete prelaz sa iPhone 14 pro na Samsung s23 ultru? Ako da, da li je dovoljan 8gb model ili tražiti isključivo 12gb?

Da li preporučujete prelaz sa iPhone 14 pro na Samsung s23 ultru? Ako da, da li je dovoljan 8gb model ili tražiti isključivo 12gb?
Ja ne bih prešao, iako sam u nekoliko navrata planirao. Ne sviđaju mi se slike na S23U, PWM, i osetno brže gubi vrednost (840e nov S23U, 14PM godinu dana star je ~900e).

Dovoljno je 8GB, ako baš hoćeš 12 onda juri 12/512 pošto 12/256 nije za naše tržište pa da ne bude problema sa servisom.

Ako ti je bitan taj magnet, preporučujem Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic. Meni radi bez problema na MagSafe punjaču (i držaču) u kolima a magnet je dosta jak.
Ima li ova maska negdje za S23+

^ mislim da ima na KP

Ima i na Aliju, meni stiglo za 10ak dana - mada sad zbog ovog strajka pitanje kad bi ti stiglo..

Vrh Dno