Da počnemo sa glupim pitanjem, jel imaš neku zaštitu na ekranu? U krajnjem slučaju, batali mađarsku garanciju i plati dijagnostiku i možda popravku u ProMobiju, biće ti jeftinije i brže
Naravno da nema nista na ekranu ali kod mene ni nije problem da neocitava otisak nego ga uopste nema tj. ne postoji mogucnost postavljanja otiska (vidi slike)...ako kod vas izvrsite testiranje uocicete razliku...sin ima S23+ i sasvim drugacije se ocitava. Bio sam i u safe modu - isto tj. nista. Neka apk nije jer sam radio FR vise puta i vec na pocetku mi ne omogucava postavljanje otiska. Nosio sam i u par servisa ovde, vrte glavom i kazu da ako FR nije pomogao onda se mora otvarati itd. a ko zna sta je u pitanju tako da savetuju aktiviranje garancije. I ja sam pomislio bolje da platim da to rese ako znaju nego da se cimam ali eto. Ne smeta ovo meni previse posto me telefon sluzi odlicno, samo me kopka sto znam da nesto nije kako treba. No, imam vremena do Maja pa mozda stvarno neki sledeci update resi problem kao kolegi War10ck_97. ako pre toga ne ode za Budimpestu koja je, by the way, meni odavde na istoj udaljenosti kao Bgd pa mi dodje skoro svejedno.

U svakom slucaju hvala na savetima.