Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Gasim brzo punjen jedino kad stavim fon preko noc da se puni ovako ne.
KRenuvsi od note 4 pa na dalje do note 9, pa iph 11pm, 14p, ovaj se najmanje greje kad se puni na brzo...sa super brzo je druga prica, zbog toga sam i koristio ventilator ispod telefona :D :D kad sam punio (svega 5x da se sakupi od kako ga imam)....a imam i ja taj trip da ako punis sa klasicnom brzinom duze traje, al moguce da je samo trip :D

A koliko se sporije puni kad se isključi brzo punjenje? Pošto i ovo Samsungovo "brzo" punjenje u odnosu na kineze je ništa

Molim neku dobru dušu da mi pomogne oko ovoga, izludjuje me. Kako ugasiti da mi izlazi ovaj mini prozor? Ne znam ni kako ga aktiviram, slučajno uvek.
Primer je samo, nije sa Samsunga. Ali dešava mi se isto i na Samsungu. :D

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    65.8 KB · Pregleda: 130
Treba mi pomoć prijatelja. Pola-pola sam iskoristio 😁 Čim sam kupio telefon flešovao sam preko Odina EEU firmware sa sigurnosnom zakrpom od 1. Septembra. Ne pitajte za razlog, komplikovano je. Posle toga promenio sam CSC kako bih o.ogućio snimanje telefonski razgovora. Zbog toga, naravno, jutros nisam dobio najnoviji update. Moje pitanje je: na koji CSC da postavim telefon da bih dobio update? Koji je CSC za EEU? Nisam upućen u problematiku.
Može li preko Odina da se flešuje najnoviji EEU firmware a da se ne izgube podaci, aplikacije...?
Treba mi pomoć prijatelja. Pola-pola sam iskoristio 😁 Čim sam kupio telefon flešovao sam preko Odina EEU firmware sa sigurnosnom zakrpom od 1. Septembra. Ne pitajte za razlog, komplikovano je. Posle toga promenio sam CSC kako bih o.ogućio snimanje telefonski razgovora. Zbog toga, naravno, jutros nisam dobio najnoviji update. Moje pitanje je: na koji CSC da postavim telefon da bih dobio update? Koji je CSC za EEU? Nisam upućen u problematiku.
Može li preko Odina da se flešuje najnoviji EEU firmware a da se ne izgube podaci, aplikacije...?
Pardon, ne EEU nego EUX

Jel neko dobio/instalirao oktobarski update, jel ima sta novo, ja sam proveravao danas, vidim ima za oktobar. Kada se ocekuje one ui 6.0 za s23 jel krajem meseca ili pocetkom novembra?

Jel neko dobio/instalirao oktobarski update, jel ima sta novo, ja sam proveravao danas, vidim ima za oktobar. Kada se ocekuje one ui 6.0 za s23 jel krajem meseca ili pocetkom novembra?
Ја сам инсталирао, данас буквално, али нисам скоро уопште чачкао телефон да бих знао да ли се нешто променило. Ја то увек инсталирам чим изађе, тако волим.

Pardon, ne EEU nego EUX
Vrati na EUX? preko onog samfw bez flesovanja

A flesovanje bez gubljenje fajlova je moguce ako u ODIN-u od dva ponudjena CSC fajla izaberes HOME_CSC...ali ja bi ipak napravio kopiju da nesto ne zezne

Nije do toga, nešto drugo je u pitanju. Isto i kod mene, isključeno sve i opet se isto dešava, otvori se taj prozorčić. Ide i meni to na živce ali se dešava retko kad.

Znači kada mi to otvori dodje mi da razlupam telefon 😁

Nije do toga, nešto drugo je u pitanju. Isto i kod mene, isključeno sve i opet se isto dešava, otvori se taj prozorčić. Ide i meni to na živce ali se dešava retko kad.
Znači kada mi to otvori dodje mi da razlupam telefon 😁
Onda vam se verovatno dešava kad stigne notifikacija pa umesto da kliknete ili sklonite na stranu, prevučete na dole ili ne znam ni ja kako pa se otvori kao prozorčić.
Dešava se i meni ali ne znam kako se isključuje, mada sam mislio da je to u advances features pa Labs

Prilozi

• Screenshot_20231011_210644_Settings.png
    Screenshot_20231011_210644_Settings.png
    205.7 KB · Pregleda: 94
Da, kada stigne notifikacija, tada mi se desi. Povučem na dole i onda iskoči prozor.

To na one ui 6 nema, ali zato ima ako slucajno zadrzis neku app u recent app meni on je otvori u taj multi :D

To će mi se retko dogoditi, jer retko i otvaram recent menu. Nadam se da mi se nešto drugo tamo neće dopasti. :D

Šta je od ovih modula iz Good Locka vredno pažnje? Da li camera asistent zapravo radi nešto dobro?

Da li se isplati kupiti S23 obični sad preko operatera? Vidim da se sad dobije i S21 FE na poklon. Trenutno koristim iPhone 12.
IMG_2035.jpeg

Po ovim cenama (u prodavnicama) i ako uspeš da prodaš S21 Fe za 300-350e opet osetno skuplje izađe S23 nego na KP.

S23 je svakako veliki upgrade u odnosu na običan 12.

Predpostavljam da je 21 FE onaj slabiji sa exynosom sto ide.

Nema Exynos verzije S21FE kod nas zvanično, tako da je sigurno SD.
Ja bio ubedjen da je 21 fe exy a 21 fe 5g snap. Super ako je tako kako kazes.

@Mixer93 tesko bas za 800 oba nova da mozes dobiti ali nekome ko je osudjen na rate, dzaba sve...mora kako mora i onda gleda samo sto povoljnije da prodje,

Nisam ja rekao nova, ja sam rekao sa garancijom. S21 Fe sam platio 250e i S23 malisu sam platio 500e. Znaci 750e, ocuvani sa garancijom.

Nazad
Vrh Dno