Tako sa nekad gledala serija "Felicity".premda mi Elizabet više drži pažnju nego sama serij
Veceras nemam snage za film od dva sata, naleteh i pustih ovo
![]()
Bas mi je prijala prva epizoda, pogledacu sve do kraja
Po toj logici nijednu seriju stariju od desetak godina ne bi gledao...Uzeh da repriziram Battlestar Galactica i boga mi sad mi je ovo poprilično dosadno. Dobacio sam do epizode 11 i šanse su 85% da ću da kompletiram prvu sezonu i onda da batalim dalje. Tj definitivno ide pauza a da li ću da se vraćam gledanju BSG videćemo.
Ako sezona sa 13 epizoda ima ovoliku količinu filera i praznog hoda mogu da zamislim kako bih uživao u ostalim sezonama koje su po 20 epizoda.
Ima tu celom utisku i toga da sam navikao u poslednje vreme na sezone modernih serija koje su često 8 - 10 epizoda ali vidi se i da je BSG serija od pre skoro 20 godina. U načinu kako su napisane epizode i koliko se vidi nemanje jasnog plana i pravca nego od episode do epizode se smišlja šta će biti nova kriza da stvari budu kao uzbudljive.
Plus i cela razlika starih serija gde strukturu epizode diktira gde će da dođu reklamni blokovi vs serije pravljene za streaming platforme gde je tok epizode "organskiji" i gde je manje izražen šablon koji prati većina epizoda.
Ne znam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari