Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da za babu, ima je preko youtub-e za skidanje.
Ne znam kako to misliš sa embedovanim prevodom? Kako to da skinem?

Poslao sam ti link tamo imas sve epizode. Imas kod izbora linkova download ali su ograniceni. Kontađ da mozes sve da svučeš za nekoliko dana.

Dalja diskusija o "skidanjima" vam daje odmor od foruma.

The Continental: From the World of John Wick
IMG_20231001_012358.jpg
Posle odgledane prve epizode ove amazonove mini serije ovo mogu preporuciti samo okorelim John Wick fanovima. Meni je samo prvi deo John Wick-a bio odlican. Lepo je u mini seriji predstavljen taj svet, vidi se da je produkcija dobra. Kamera ok, muzika sjajna...odlicna. Ali fali smek i harizma Keanu Reevesa, Ian McShanea, Lance Reddicka. Tu je Mel Gibson ali cini mi se nedovoljno iskoriscen bar u ovoj prvoj epizodi. Da ovo nije mini serija (3 epizode) tesko da bih ovo pocinjao gledati. Ali New York sedamdesetih i sjajna muzika me navode da odgledam i preostale dve epizode.

Ovaj spinoff TWD Daryl Dixon zapravo nije loš, sviđa mi se taj Evropski šmek u seriji. Dead City mislim da sam počeo prvu epizodu pre neki dan i bilo mi je toliko dosadno da sam prekinuo.

Gleda li neko The Righteous Gemstones? Prva mi se epozoda dopala ali ne znam koliko imaju materijala za 4 sezone. Da nastavim, ili ne..? thx.

Dobra je. Malo mi je ova poslednja sezona mlaka ali sta je tu je.

Ahsoka, totalno razočarenje...bar ove prve dvije epizode... pršte woke motivi...odustajem...

Kakva je 30 coins na HBO, gledao neko? Jel baš horor, ili je takva tematika samo?

IMG_3748.jpeg
Danas nisam imao šta da radim, pa završih prevod za drugu epizodu treće sezone.
Uživajte!

Uzeh da repriziram Battlestar Galactica i boga mi sad mi je ovo poprilično dosadno. Dobacio sam do epizode 11 i šanse su 85% da ću da kompletiram prvu sezonu i onda da batalim dalje. Tj definitivno ide pauza a da li ću da se vraćam gledanju BSG videćemo.

Ako sezona sa 13 epizoda ima ovoliku količinu filera i praznog hoda mogu da zamislim kako bih uživao u ostalim sezonama koje su po 20 epizoda.

Ima tu celom utisku i toga da sam navikao u poslednje vreme na sezone modernih serija koje su često 8 - 10 epizoda ali vidi se i da je BSG serija od pre skoro 20 godina. U načinu kako su napisane epizode i koliko se vidi nemanje jasnog plana i pravca nego od episode do epizode se smišlja šta će biti nova kriza da stvari budu kao uzbudljive.

Plus i cela razlika starih serija gde strukturu epizode diktira gde će da dođu reklamni blokovi vs serije pravljene za streaming platforme gde je tok epizode "organskiji" i gde je manje izražen šablon koji prati većina epizoda.

Uzeh da repriziram Battlestar Galactica i boga mi sad mi je ovo poprilično dosadno. Dobacio sam do epizode 11 i šanse su 85% da ću da kompletiram prvu sezonu i onda da batalim dalje. Tj definitivno ide pauza a da li ću da se vraćam gledanju BSG videćemo.

Ako sezona sa 13 epizoda ima ovoliku količinu filera i praznog hoda mogu da zamislim kako bih uživao u ostalim sezonama koje su po 20 epizoda.

Ima tu celom utisku i toga da sam navikao u poslednje vreme na sezone modernih serija koje su često 8 - 10 epizoda ali vidi se i da je BSG serija od pre skoro 20 godina. U načinu kako su napisane epizode i koliko se vidi nemanje jasnog plana i pravca nego od episode do epizode se smišlja šta će biti nova kriza da stvari budu kao uzbudljive.

Plus i cela razlika starih serija gde strukturu epizode diktira gde će da dođu reklamni blokovi vs serije pravljene za streaming platforme gde je tok epizode "organskiji" i gde je manje izražen šablon koji prati većina epizoda.
Po toj logici nijednu seriju stariju od desetak godina ne bi gledao...

Ja pustio Netflix posle 5-6 meseci, navikao da nema ništa interesantno pa ga i ne puštam.
Band of brothers, prijatno iznenađenje.
Mislim da je nikad ovako brzo nisam odgledao. Ovog puta je epizoda The Breaking Point ostavila baš jak utisak. Koliko god to bilo glupo reći za seriju gde je svaka epizoda brutalna. Definitivno u top 3 serija, za ostale dve bih morao dobro da razmislim.

@Čika_Kure Zavisi od serije ;) i kvaliteta pisanja.
U prethodnih 5 godina sam bez problema reprizirao većinu HBO drama.
Čak sam gledao i "I, Claudius" (navodim kao primer tj kao najstariju seriju koja mi je pala na pamet da sam gledao) 2016. :)

Nisam vam ja admin 🙂

Pogledao prvu sezonu i nisu me ubedili da budem naročito motivisan da gledaš dalje. Previše antipatičnih likova...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno