Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

• Začetnik teme Začetnik teme Blaham
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Турци отказују Дизни због серије о Ататурку.
Ко не откаже, а има турски налог, провалиће га да није прави турчин 😅
Valjda neće biti dizanja cene da nadoknade ovaj egzodus korisnika 😅

Moze li da se plati vise mjeseci unaprijed ili ide recurring sub mjesec po mjesec, pa da napravim turski i platim godinu dana?
Ne znam to ili ako neko ima 1 mjesto slobodno (ili ako se nadju jos 2 ili koliko vec staje na nalog) pa da dijelimo 🙂

Moze li da se plati vise mjeseci unaprijed ili ide recurring sub mjesec po mjesec, pa da napravim turski i platim godinu dana?
Ne znam to ili ako neko ima 1 mjesto slobodno (ili ako se nadju jos 2 ili koliko vec staje na nalog) pa da dijelimo 🙂
Ima godišnja pretplata, 650 TL.

Ja sam probao da produžim na godinu dana, ali nisam uspeo; nudi mi da pređem na godišnju pretplatu, ali posle toga ništa konkretno.

Otkazao sam mesečnu, pa ću videti šta će biti kad istekne.

Ja sam probao da produžim na godinu dana, ali nisam uspeo; nudi mi da pređem na godišnju pretplatu, ali posle toga ništa konkretno.

Otkazao sam mesečnu, pa ću videti šta će biti kad istekne.
Čudno, trebalo bi da se odmah aktivira godišnja pretplata, iako mesecna nije istekla.

Снце му жарко. Само што сам узео турски дизни они ће да га укидају 😢😎😁

Najavljuju od 2024. zabranu, odnosno dodatnu naplatu za deljenje naloga sa osobama izvan domaćinstva, kao i Netflix.

Od 1. novembra poskupljenje za 2€. Cena će biti 9,99€.
Istovremeno u nekoliko evropskih država uvode jeftiniju pretplatu sa reklamama. Postojaće 3 različita paketa (najjeftiniji sa reklamama, a samo najskuplji će imati 4K rezoluciju). Kod nas i dalje ostaje jedan paket, samo poskupljuje za 2€.

Poslednja izmena:
Jel ima turaka ovde sa SBB?Imam cudan problem.Ne mogu da pustim sa SBB-a nista pise da je blokiran account.A npr sa Globaltela sve radi normalno.

Jel ima turaka ovde sa SBB?Imam cudan problem.Ne mogu da pustim sa SBB-a nista pise da je blokiran account.A npr sa Globaltela sve radi normalno.
Imam ja D+ preko Turske (godišnja pretplata preko Apple ID-a) i SBB. Normalno mi sve radi, baš su danas popodne klinci gledali nešto.

Pamti li vama progress D+ preko browsera ovih dana? Brisanje cachea, menjanje browsera, ništa, sve ostaje zakucano kao pre par dana. Na TV-u sve ok.

Imam cudan problem koji mi se povremeno javlja na Disney-ju. I na srpskom i na turskom Disney-ju .

Kad pustim neku Star Wars seriju (samo kod njih sam primetio), serija pocne da se load-uje a onda mi se ceo Diseny+ restartuje. I to se non-stop ponavlja, ne moze da se pusti serija.

Sve dok ne udjem na telefon ili tablet i odatle pokrenem seriju. Onda se vratim na TV, kliknem Continue i to lepo radi...

U pitanju je aplikacija na LG Smart TV. I to se cesto desava.

mslm, nije strasan problem ali mi je cudan...

Исти случај исти ТВ, али код мене се десило само једном. И мени је било необично.

Polovinom oktobra će mi isteći godišnja pretplata za Disney+. Ukoliko bih na primer u polovinom septembra platio godišnju članarinu da li bi mi Disney+ računao od tog datuma ili od datuma kada sam prvi put 2022. platio godišnju pretplatu?

Logično je da računaju od datuma isteka prethodne pretplat, ali čemu nagadjanje, pošalji upit njima 😃

Polovinom oktobra će mi isteći godišnja pretplata za Disney+. Ukoliko bih na primer u polovinom septembra platio godišnju članarinu da li bi mi Disney+ računao od tog datuma ili od datuma kada sam prvi put 2022. platio godišnju pretplatu?
Uradio sam nešto slično; platio mesec, a odmah zatim i godinu.

Ne pitaj zašto, nemojte probati kod kuće. 🤣

Toliko i vrede realno.Bar na nasem trzistu

Svaki servis koji sadrži reklame treba da je besplatan.

I tom slučaju vredi potrošiti 2 evra čisto da se isproba. Sve preko toga je puno za servis koji nije.lokalizovan

Hteo sam samo da proverim da li sam razumeo kako ide preko Turske na ios uređajima (okvirno) i da pitam par pitanja.

Dakle, potrebno je napraviti novi Apple ID koji će biti na Tursku, pa zatim taj nalog dopuniti sa gift cardom. Tu dolazim do prvih pitanja: da li gift card kupujem preko Apple Store aplikacije i ako da, da li kao primaoca gift carda biram taj Turski nalog da mu se gift card dostavi na mejl adresu?

Nakon što je nalog dopunjen i nakon što sam se sa njime ulogovao na telefonu, otvaram Disney+ (isto na telefonu) i odatle se pretplaćujem. Naredno pitanje: da li Disney+ nalog mora da bude novi?
Imam svoj nalog na kom je aktivna srpska pretplata, ali bih je otkazao, i započeo ovaj proces nakon što pretplata istekne, a i delim sa ljudima pa mi lakše da ne pravim novi nalog.

Nakon što sam se pretplatio, samo se kroz AppStore vratim na svoj primarni Apple ID nalog, a pretplata kroz Disney+ app će da ostane bez obzira na zamenu Apple naloga?

Hvala unapred.

Nazad
Vrh Dno