Nekome radi nekome ne..meni gpay radi, a spay to i ne koristim.Stigao hot fix, a ne radi Gpay ni Samsung pay
Nemoj, upravo sam pokusao da dodam drugu karticu i stoji da nije moguce...tako da verv zbog beta verziju...sanse su 50/50 da radi 😂Znaci da ne updateujem. Gpay is a must
Bice, polako za koji dan AWGJ, i veliki je update preko 1 GB.oni izgleda ne planiraju da izbacuju avgustovski apdejte za nas obicne smrtnike![]()
2x zoom gde?Bice, polako za koji dan AWGJ, i veliki je update preko 1 GB.
Možda čak i danas, jer su pustili za Singapur, Koreju itd.... 1.2 GB, takođe dostpuna je nava verzija Camera assistenta koja zahteva avgust update i možete omogućiti 2x zoom u assistentu.
Opis opcije 2x " Dodaje opciju sa 2x uvećanje u kameru. Uvećanje iseca sa senzora visoke rezulucije , pa je jednako dobro kao optički objektiv"
Da.Sigurno misli na "shortcut" na 2x jer sada ima tek na 3x
Nije samo prečica nego su se napokon setili da 2x kropuje 50 ili 200mpx, a ne da digitalno zumira 12mpx.Sigurno misli na "shortcut" na 2x jer sada ima tek na 3x
Meni je baterija lošija u odnosu na junski.. Ostalo je isto kao na junskom.. Julski update sam preskočio..Jel instalirao neko updejt?
Nije ovo iPhone 😬Moze li da se namesti melodija za notifikacije a da nije fabricka? Nisam je našao ni na sound assistent
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari