Ja već cca 2 godine na glavnom Google nalogu (na kojem plaćam Google One u Srbiji i koji svakodnevno koristim) koristim YT Family preko Indije tako što imam dva profila za plaćanje. Za sada nije bilo baš nikakvih problema, nadam se da ih neće ni bitiImam plaćen gmail google workspace, video sam opciju da preko turske mogu da uplatim jeftinije, brine me da ne povežu gmail redovan i youtube "jeftiniji"
kakva su vaša iskustva?
Ja već cca 2 godine na glavnom Google nalogu (na kojem plaćam Google One u Srbiji i koji svakodnevno koristim) koristim YT Family preko Indije tako što imam dva profila za plaćanje. Za sada nije bilo baš nikakvih problema, nadam se da ih neće ni biti![]()
OVDE se vide profili za prijavljeni nalog. Ja nisam ručno napravio profil za Indiju, već se on automatski kreirao kada sam uplatio YT Premium preko Indije (tada je to moglo direktno putem YT aplikacije na telefonu sa uključenim VPN-om). Nisam baš detaljno pratio situaciju sa tim kako je sada moguće uplatiti YT Premium, ali ako uplata preko Turske/Argentine prođe, mislim da neće biti nikakav problem što je sa glavnim nalogom.Dva payment profila? možeš li mi dati instrukcije kako da aktiviram drugi payment profil?
Ne možeš dodati ako ti je stariji nalog na SrbijuDva payment profila? možeš li mi dati instrukcije kako da aktiviram drugi payment profil?
Ne možeš dodati ako ti je stariji nalog na Srbiju
Isto mi je na oba
Za nove korisnike Premium jedino mi pada na pamet nov nalog na ARG i Mastercard
Mislim da vam je prošlo čim ponudi onih besplatnih mesec dana
Koliko vidim sa nekim ljudima sve na TUR je blokirano radi samo ko je podesio ranije
Čitao sam na par stranih foruma iskustva ljudi koji su pokušavali kupiti turski Premium ovih dana i ne uspeva im. Izgleda da je Google ograničio kupovinu YT pretplate za nove korisnike samo na turske kartice.Ako nekako može na godinu dana TUR da se podesi i neko je baš skoro uspeo nek javi sta kako.
To bi uzeo odmah na novom nalogu
YouTube je promenio pravila oko placanja, ne radi ako kartica nije iz iste zemlje. Moras imati karticu za plaćanje iz Turske.Ako nekako može na godinu dana TUR da se podesi i neko je baš skoro uspeo nek javi sta kako.
To bi uzeo odmah na novom nalogu
27.6. mi je prošla naplata 29.99 TL. kao i prethodnih meseci.Javite da li vam prolazi placanje preko TR ko vec ima.
Radi kad je nalog podešen ranijeMeni preko Argentine prolazi bez problema.. MasterCard kartica Aik Banke.. 699ARS svakog meseca..
Instead of 12$, YouTube Premium now costs 14$/month. Meanwhile, it’s 19$ if you’re subscribing from the iOS YouTube app.
Toward the end of last year, family Premium plans saw a big hike to 23$/month, that remains the same today.
Pa evo @Hermess je uspeo uzeti turski YT Premium neki dan. Pokušaj tu njegovu metodu, možda prođe.Pročitao sam skoro čitavu temu da bih večeras i sam probao Argentinu, obzirom da imam Master.
Kad ono međutim:
Transakcija je odbijena. Za ovu je kupnju potreban način plaćanja iz vaše države adrese za naplatu. [OR-REH-05]
Dakle nema višnje a nema ni trešnje, verovatno više ni iz jedne strane zemljice.
Nekad sam imao srpski premium, pa mi nije bio potreban zbog potpunog prelaska na Spotify na kom sam i sad, ali sad mi treba YT. Ništa, okupiću već neko staro društvance za ponovno orođavanje. Tek da znate da smo vraćeni na fabrička podešavanja. A vama što radi, ne dirajte ništa dok možete čerupajte imperijaliste.
Taman se ponadah da mogu neke seobe da padnu, ali sam propustio sve avione. 🤣
Možda prođe, vredi pokušati. Čitam na Redditu da mnogi novi korisnici ne mogu da kupe pretplatu (ARG/TR) jer im traži lokalnu karticu pa su našli alternativu u Ukrajini. Individual 2.50e, a Family 3.50e, ali bolje je ako ti uspe Turska je je kod njih 1 evro za individual i 2 evra za Family.Probaću, ali sumnjam. Verovatno je sad zatvoreno sve kao što je i Spotify. Tako sam imao Spotify pre 5 godina na USA i čim mi je istekla kartica to je bilo to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari