Šta je novo?

Diablo IV

i malignant hearts

Gomila bug fixova i nerfova. TLDR, svi ce biti manje ili vise glass cannon (vise glass nego cannon :) ), a perma-unstoppable je, bar kako se cini, istorija. Najjaci afixi su redom nerfovani, a ono sto nikome ne treba je dobilo buff. Na zalost, ne toliki da ikome zatreba.
Videcemo na sta ce da lici, evo liste malignant heart modova.

Nerf balance patch do zla boga.Nije da se nije ocekivalo :) Oh well :)

Ali ovi Malignant heart imaju do jaja bufove za sve klase..bice ovde super buildova.

Nerf balance patch do zla boga.Nije da se nije ocekivalo :) Oh well :)

Ali ovi Malignant heart imaju do jaja bufove za sve klase..bice ovde super buildova.

Pa klasika braćo ! 😂

Kako naterati sve igrače da igraju sezonu, pa nerfuješ im sve što valjalo za trenutne buildove i nateraš ih da smisle kako da iskoriste nove season mehanike (malignant hearts).
U prevodi u sezoni važiće novi buildovi, mada eto ko ne voli buildove može da ih smišlja sam na miru :).

Vrlo ne fer i pederski potez blizzadu, jako pederski :D
Sad treba neko da napravi onaj meme kako onog lika bacaju kroz prozor zgrade kompanije :D

EDIT našao sam meme:
ksmewdbaxrcb1.jpg

Poslednja izmena:
I dalje nije ispravljen bug za side quest fury against fate. Onaj deo sa Eldom u pećini.

Iskreno znam zašto su ovakve nerfove dropovali,
jer videli da su se *****ali oko nekih damage bucketa i da previše povećavaju dmg. output a tek prva sezona kreće.

Došli bi za par sezona u cifre kao u D3 i onda ode mast u propast.

I dalje nije ispravljen bug za side quest fury against fate. Onaj deo sa Eldom u pećini.

ovo mi opasno ide na zivce, posle svakog patcha to prvo radim, idem da vidim da li je ispravljen taj bug, ali nista...

Drago mi je sto sam zavrsio lvl 100 sorc pre neki dan, sad bih se tesko naterao sa ovim nerfovima, a i onako je sorc do sada bila jedna od najjadnijih klasa.
Sezonu krecem sa druidom, pala je odluka :)

Uffff sto su nerfali helltide, za 250 cindera 40 minuta mi je trebalo. Za 60 sam skupio 400. Vise dropaju gemove nego cindere :D

Ako je to onaj kvest sa neuništivim zidom u pećini ja sam se mlatio dosta puta s tim dok nisam izguglao rešenje koje je radilo za mene:

There's a solution that works 100% of the time
  1. make sure your game is in windowed or borderless window
  2. set the maximum background fps to 1fps
  3. relog outside of the cave
  4. click on the cave entry and tab out, wait until everything has fully loaded at 1fps
  5. start the conversation and tab out again
  6. wait until they start shouting, then you're safe to continue normally with the quest

dok god prave interesantniji gameplay tj teraju te da smisliš novi bild i razumes mehaniku igre meni je ok,
to je u stvari ono sto te i dalje tera da igras istu igru sa svakom novom sezonom, na kraju ovo je taj tip igre
po meni, u ovoj igri teže je i bolje

upravo tako, zato mi je i smešno kad se nekom sruši svet zato što mu u igri nerfuju build, jer zaboga treba krenuti od nule i adaptirati se na promene : ) kad bismo svi posle 2 meseca gazili NM 80-100, mogli bismo kolektivni uninstall da radimo i prelazak na nešto drugo : )

Poslednja izmena:
Ako je to onaj kvest sa neuništivim zidom u pećini ja sam se mlatio dosta puta s tim dok nisam izguglao rešenje koje je radilo za mene:

There's a solution that works 100% of the time
  1. make sure your game is in windowed or borderless window
  2. set the maximum background fps to 1fps
  3. relog outside of the cave
  4. click on the cave entry and tab out, wait until everything has fully loaded at 1fps
  5. start the conversation and tab out again
  6. wait until they start shouting, then you're safe to continue normally with the ques
Igram na PlayStation i probao sam sve što sam našao na netu. I dalje neće.

Samo najveci fanboys mogu braniti ovo djubre od patch-a.

patch jeste smeće, ali to ne menja činjenicu da bi bez patcha, ovakvog ili onakvog, igra postala predosadna posle mesec dana, o tome svi pričamo ovde, niko ne brani ni igru ni patch : )

Rogue Poison bug, Druidov Bulwark, Sorcove Hydras nista i dalje nije ispravljeno.
I dalje Necro ubija Uber Lilith ispod 2min posle patcha.
Total Armor stat ubijen do te mere da mozda damage reduction bude imao prednost(treba uradili math).
Resistance to all i dalje ne radi.
Po nerfovima rekao bih da ce Druid, i Rogue biti najjaci ove sezone.Sorc je najgore prosao u patchu.
CD i CC su unakazili do zla boga.

Patch bi mozda bio i okej da su ga pustili ranije, ali nisu.Znaju da je leto i da se nista ne desava po obicaju u svetu gaminga, pa su se odlucili da tresnu patch i Sezonu.Verovatno je bilo daj mi da vas resetujemo na nulu, pa cepajte..Bice malo drame al ***a.

Naravno da ce mozak sad ljudima da se blokira kad skapiraju da ne mogu da farmuju 15 tier-eva iznad sebe.I naravno da su sve pogresno uradili, pa nemozes dopustiti da u vanili tresnu ljudi t100 lagano samo sa stakovanjem damage-a bez ikakve potrebe za skillom i najtezeg bosa tek tako... i nerfovati igru posle toga za 40% damage-a/CD/CC/Armor.
To je toliko pogresno da ne znam odakle da krenem, ali nije da se nije znalo odavno da ce to da se desi na ovaj nacin.

sad pročitah detaljno patch notes, i stvarno je teško smeće, cooldown reduction 30% s ciljem da više ne bude must have stat na helm/amulet 🤣🤣🤣

Ja ne znam kako mozete da igrate D4 dok se protivnici leveluju zajedno sa igracem?!

Samo najveci fanboys mogu braniti ovo djubre od patch-a.

Holler Emmy Awards GIF by Emmys

Ovo je totalno jadno i nepromišljeno napravljeno, u fazonu ajde da *****emo ljude i nerfujemo skilove koji se koriste, a bafujemo one koje niko ne koristi.

Gledam spram bone nekro kojeg igram, bukvalno su se us.ali u svaki bitan skill i mehaniku tog builda (bone spear - Splintering Aspect Bone Shard damage spustili sa 50-100% na 30-60%,
Aspect of Grasping Veins Critical Strike spustili sa 30-60% na 20-40%, bukvalno su sve us.ali).

Npr. gde je motivacija da trošim 3 skill poena na Evulsion skill koji su sa 6/12/18% spustili 5/10/15% dmg to vulnerable targets, kad to isto dobijem sa 1 paragon poenom na odgovarajućem mestu (čak i više jer paragon dmg nije ograničen samo na vulnelable targets već na sve neprijatelje bez obzira na njihov status).
Bukvalno, pameti bez...

Hvala bogu juče se dovukoh do 60LVL, odradiću još tih par desetina questova da otključan renown poene na max u svakoj regiji, i uninstall do daljnjeg...

Znaci, ne igramo sezonu sutra? :D

Ja igram. :D
Moj hota barb je uništen ali još malo mi fali do lvl 100 pa ću izgurati nekako.
A onda pravac Rogue u novoj sezoni.

Deluje mi da se digla malo veća frka oko nerfova. Sećam se da je i GGG imao ovih talasa nerfova (mislim da je 3.15). Videćemo koliko je ovo pametan potez Blizzard-a pošto se ipak radi o casual igri.
Ja ću igrati svakako da bih "osetio pod prstima". Ako baš bude loše tu je uvek sledeća sezona.

Deluje mi da se digla malo veća frka oko nerfova. Sećam se da je i GGG imao ovih talasa nerfova (mislim da je 3.15). Videćemo koliko je ovo pametan potez Blizzard-a pošto se ipak radi o casual igri.
Ja ću igrati svakako da bih "osetio pod prstima". Ako baš bude loše tu je uvek sledeća sezona.
Ma druže nerfuju da veštački produže "vezanost" igrača za igru (jer su svi karakteri preko noći postali sitna boranija pa svaka radnja duže traje), a to im je lakše nego da osmisle i realizuju pristojan kontent, popune rupe i sl...
Takođe, po principu štap-šargarepa, malo su pojačali drop legendarnih shitty itema, tako a sad u jednom-dva run-a pokupiš mnogo više lege itema iste vrste, istog naziva, sličnih aspekata, svi poprilično beskorisni naravno...
I naposletku razmišljaju ako osakate sve moguće buildove sezona će seprelaziti za dan i po umesto tri... ;)

Meni juče npr, prvih pola sata, od npr. 21,30 do 22č nije radilo X dugme (PS je u pitanju) za skupljanje stash... U svim ostalim situacijam je radilo (base skill npr.)... Takođe par završenih questova mi se naprasno i dalje vode kao aktivni. Nisam jedini sigurno...

Nazad
Vrh Dno