Šta je novo?

Diablo IV

Samo ga razvodni, manje će boleti. Ja sam ga npr. juče kompletirao konačno a igram od 2 juna igru.

Renown ne treba preskakati. Cim dobijes konja, juri lilitine altare - bice preko potrebni za aktiviranje dosta zutih nodova u paragon drvetu… dok juris altare, ne preskaci one lokalne evente - odlican izvor golda i murmuring obola. Zute iteme prodajes, legenarne unistavas kod blacksmitha.

Dok pokupis tamnice koje ti trebaju za svoj karakter, i zavrsis kampanju, renown je skoro na maksimumu - to je negde 45 level - i taman si spreman za paragon. Tek sa paraganom krece razvijanje karaktera - do tada ne treba obracati paznju na iteme, samo jurite zute sto bolje. Upgade samo oruzja koje vas build koristi…

Ali da, za nekoga ko planira igru posle kampanje i levela 50, renown je must have :)

Da li je iko imao problem sa zamrzavanjem igre pri pokušaju ulaska u pećinu kod main questa Fangs of coruption pri ulaska u untamed thicket pećinu?

Mene izbacuje već treći-četvrti put.

Probao sam sve savete sa neta (ulazak u regiju sa severno-zapadne strane, otvaranje portala pre ulaska, čekanje pre ulaska, kliktanje na X pre ulaska) i ništa...

Mislim ovo je main quest, game breaking bug...

Ja sam to završio pre neki dan, nije bilo problema. Da to je Main Quest.

Inače, 48 sam lvl, akt 3. Trudim se da radim samo Main Quests ali ne vredi, uvek me odvuče negde, a onda "vidi i ovo mi je blizu" ili "šta sad ovaj hoće" i tako ode vreme ali i lvl na gore. :ROFLMAO:

@bro82 A zašto forsiraš da radiš samo aktivnost za Renown ?

Predpostavljam da si završio kampanju i sad ti se sve otključalo. Šaraj, radi šta ti se radi trenutno i nećeš ni primetiti kako si usput skupio renown.

Ovde bar ima mnogo više aktivnost nego u D2R i veća je mapa. D2R ja nikad nisam igrao na fazon da 100 puta u toku dana čistim samo jednu mapu/bosa, stalno sam nešto kombinovano samo da mi ne bude monotono i da me ne smori.

Ja sam to završio pre neki dan, nije bilo problema. Da to je Main Quest.

Inače, 48 sam lvl, akt 3. Trudim se da radim samo Main Quests ali ne vredi, uvek me odvuče negde, a onda "vidi i ovo mi je blizu" ili "šta sad ovaj hoće" i tako ode vreme ali i lvl na gore. :ROFLMAO:
Ma isto.
Sramota me uzeo sam prošlu nedelju slobodnu a nisam završio main questline.
Na kraju svi ćete vi izgustirati igru a ja ću ostati da igram sam, ono kao stigao sam u endgame gde ste ekipo a vi pikate nešto treće :ROFLMAO:

AHahhahahahhaha, pa ljudi ja sam izabrao da igram sa najtežom klasom. :ROFLMAO:
Majke mi igram Diablo na Ultra Hard od početka.
Šta još neće im se destiti od bugova ili nedostataka.
More kad izađe sezone, ili kad me smori ovaj Druid počinje sa Sorc, Barb ili Rogue.
f060qz0lfz5b1.png

31lvl u cugu, nije loše za prvi dan ...mada kontam da ću još malo pred apavanje :) Dobio 3 leg za ovo vreme, to mi dosta često...a kažu da od 50 ide još češće

Aj da pitam za consumables, jel mogu da aktiviram vise komada ili je aktivan samo jedan?

Samo jedan, ja sam probao drugi eliksir ali je on poništio onaj prvi.

Danas naletim na ovo, rekoh nisam nešto uradio kako treba. Malopre, odradim ponovo sve što treba i opet ništa. Piše da je ovo poznat bug: Fury Against Fate

Imam i ja neki bug sa pecinom iz side questa, probao vise puta i uvek ostane zablokiran kad treba sledeci monster talas da iskoci. Valjda srede sve to uskoro, kontam da rade na tome.

@bro82 Imao sam tvoju muku pre 2-3 dana, ali nekako zavrsih. :)
Najbolje da podelis renown i Lilith po oblastima... odradis jednu oblast, za recimo Lilith shrines, pa odes malo na Helltide ili ako ima World boss / oni leveling eventi na mapi.
Doduse meni su Lilith bili uzivanje, jer to obicno spucam kad sam umoran da igram... malo svrckanja na konjicu, i eto ga. :D

Inace, kad smo kod renown-a, ako budem morao sve to da radim i u sezoni - ima velike sanse da se koncentrisem na obicnu igru. Radije bih probao i ostale klase, nego ponovo gubio vreme na sve to.

31lvl u cugu, nije loše za prvi dan ...mada kontam da ću još malo pred apavanje :) Dobio 3 leg za ovo vreme, to mi dosta često...a kažu da od 50 ide još češće
Ovo je neralno.
Koliko vi ljudi imate slobodnog vremena?
Zavidim Vam...

Elem, nekako sam iz xy puta uspeo da uđem u onu pećinu bez zamrzavanja.
S.rem im se na tehničku podršku ako ne mogu da reše poznate game breaking bugove bar u main questu.

Naleteo na Buchera u jednoj tamnici, ne znam da li je neki bug u pitanju, ali on potpuno ignoriše taunt minions-a i kidiše na glavnog lika, pa je pobeda bila nemoguća sa nekro i odluka da se umesto smrti zabegne iz tamnice (jer su ulazna vrata bila u blizini) radi njenog reseta jedina opcija.

@Čika_Kure iskusno sam pozicionirao godišnji odmor, vrlo je jednostavno ;)

Kad pomenu butchera, ubio me sinoć, bukvalno ostalo još jednom da ga džagnem, poludeo sam, jedina smrt!

Dobio sam onaj rog od ashave da nosim na konju :)

@Čika_Kure iskusno sam pozicionirao godišnji odmor, vrlo je jednostavno ;)

Kad pomenu butchera, ubio me sinoć, bukvalno ostalo još jednom da ga džagnem, poludeo sam, jedina smrt!

Dobio sam onaj rog od ashave da nosim na konju :)
to li si ti dropao posle butchera :D

Gde je uopšte Butcher, da odmorim danas snage sa njim? 😄Trenutno sam lvl 45 (blood necro) juče završio akt 2, čistim dungeon-e na koje naiđem usput i tako. Akt 3 je daleko na mapi, do njega ima da zastanem na ko zna koliko mesta. 😁

Pa u act 1 mi je bio u nekoj pećini.
Inače još nisam u act 2 otišao, mada sve više razmišljam da protrčim do one misije gde je konjić da mogu brže da se krećem

Gde je uopšte Butcher, da odmorim danas snage sa njim? 😄Trenutno sam lvl 45 (blood necro) juče završio akt 2, čistim dungeon-e na koje naiđem usput i tako. Akt 3 je daleko na mapi, do njega ima da zastanem na ko zna koliko mesta. 😁
Random se pojavljuje...
Meni se pojavio u Aldurwood pećini u Scosglenu.

Aha, srešćemo se već negde. 😄
Po meni Bucher može biti težak, a i ne mora, zavisi sa kojom klasom igraš.
Klase koje su specijalizovane za borbu prsa u prsa ne bi trebale da imaju toliko problema jer im je to borba koji se po načinu izvođenja ne razlikuje od drugih.
Međutim range klase će imati problema, jer Bucher zanemaruje sve ostalo na mapi osim glavnog karaktera...
Ja bukvalno ne znam kako bi ga u ovom momentu pobedio sa nekro jer zanemaruje minions-e a oni su bitni da zamajavaju protivnike dok ja DPS-ujem u pozadini.

Gomila mobova i boss-ova se tokom borbe povremeno ustremi na glavnog lika, ali bukvalno (do Butchera) nisam naleteo ni na jednog koji samo kidiše na glavnog liak a sve ostalo ignoriše...

Naravno klase koje imaju neke usporivače protivnika (tipa led i sl) bi trebalo dobro da prođu. Ima i nekro bone prison koji ima sličnu namenu, ali mi se ne ulaže u skill koji nemam nameru aktivno da koristim samo zbog jedne borbe...

Butcher postane dosadan kasnije kad build "bude online". Samo produžava dungeon

ono kad mi izašo Butcher u dungeonu pored Conduit shrine-a lol

Buthcer je laganica, samo je potreban kite oko neke prepreke dok nekate CD, ispucate sta imate, pa opet kite.....

Buthcer je laganica, samo je potreban kite oko neke prepreke dok nekate CD, ispucate sta imate, pa opet kite.....
Tačno sam znao da će konverzacija ići u ovom smeru da je Bucher boranija... :rolleyes:

Elem, razumem šta svatuješ međutim pećina u kojoj sam ga ja sreo je jako prostrana, brisan prostor nema prepreka, nema gde da zapne...

Npr. ovaj lik je imao sreće, uzak prostor, puno prepreka, padaju mu napici taman kad mu trebaju da se popuni, par puta je bio na sekund od smrti, butcher umero u istom momentu kad je ostao bez golema, da je preživeo još malo lik bi poginuo...

U Diablo 1 Butcher je bio najtezi od svih bosova (ujedno i prvi boss u igri), ako se gleda koliko je bio jak u odnosu na stats prosecnog igraca koji ga sretnu u tom trenutku.
Tako da sam ocekivao da bude i u d4 isti slucaj.
U d2 je to bio drugi boss po redu (na kraju act2) pod nazivom duriel (ona bubasvaba) od koje ne mozes da pobegnes jer si u jako maloj pecini bez vrata.
Koliko sam zivaca izgubio na ta dva boss-a ne zna im se broj.

Stigoh do lvl 50 i sad stvarno namam pojma šta da radim. :rolleyes:

Onaj paragon ništa ne razumem, a koliko sam video više ne dobijam poene za "regularno" levelovanje. Sad moram da "uronim" u neku enciklopediju i da čitam šta dalje da se radi. Ko ono razume bez da pogleda bilo kakav tutorijal svaka mu čast. :sick:

U Diablo 1 Butcher je bio najtezi od svih bosova (ujedno i prvi boss u igri), ako se gleda koliko je bio jak u odnosu na stats prosecnog igraca koji ga sretnu u tom trenutku.
Tako da sam ocekivao da bude i u d4 isti slucaj.
U d2 je to bio drugi boss po redu (na kraju act2) pod nazivom duriel (ona bubasvaba) od koje ne mozes da pobegnes jer si u jako maloj pecini bez vrata.
Koliko sam zivaca izgubio na ta dva boss-a ne zna im se broj.
U d1 nadjes bilo koje oruzje koje ima knockback i butcher je bivsi.

Meni je kod butchera problem sto je dosta brz i non stop mi je za petama. Prvi put kad sam naleteo na njega nije bio veliki problem i upokojio sam ga brzo ali me je drugi put zdrobio. Sada nosim cizme koje imaju 3 skoka pa mozda bude lakse. Igram nekro, 53 lvl, wt3 nightmare.
Presao sam story od pocetka na wt2, nije bilo nikakvih problema. Mama Lilith je bila bas laka.

?!? Ovo ne postoji, ili...

@Marezz zar nema fora da u roku od sat vremena nakon što pokupiš drop možeš item šerovati sa drugarom? Tako tvoj drugar može da ti ustupi item.

Ni ja nemam sreće sa legendary dropovima, jer uglavnom imaju legendary skill sa druge grane nekro skill tree koji meni ne treba, više sreće imam kad ih kraftujem kod prodavca...

Juče je kod mene baš bio lag na serveru...
Ma on igra roga a ja druida, tako da mi ne znace nista njegovi dropovi.

Konacno i mene da usere malo za promenu :D

vasko.png

Stigoh do lvl 50 i sad stvarno namam pojma šta da radim. :rolleyes:

Onaj paragon ništa ne razumem, a koliko sam video više ne dobijam poene za "regularno" levelovanje. Sad moram da "uronim" u neku enciklopediju i da čitam šta dalje da se radi. Ko ono razume bez da pogleda bilo kakav tutorijal svaka mu čast. :sick:
odradis dungeon za wt3 unlock, pa vidi jeli i dalje lako :)

Nazad
Vrh Dno