Neću ni dirati, neka stoji ovako 🤣Uloguj se ponovo verovatno neces videti to vise...
Odradio odavno, nema novog update.Moras da updatujes app
Ovakav je prikaz i kod mene, azurirao apl, brisao pa ponovo instalirao i isti prikaz i dalje. Paket uzet u septembru pod starim uslovima.Evo screenshot upravo iz moje app.
Nekako mi se čini da ja imam opciju koju vi nemate?
Ni kod mene nema. Uzeo paket 3 septembra 22.I kod mene nema ako ne zelis popravku, paket uzet 8avgusta 2022. Menjamo ih posle 3 godine![]()
a meni je bitno ako stanem negde, da me doslepaju kuci , ko ce van Srbije praviti nemam toliko novcaNi kod mene nema. Uzeo paket 3 septembra 22.
Dobio danas ponudu za novi paket VozziEvropa maximum. Koliko sam video jedino novo je popravka do 600e u nekim zemljama i ukljucen je tehnicki pregled (gde i kako nemam pojma)
*Pokvari ti se auto u Subotu na primer, ti pozoves Atlas i oni imaju fore da ti organizuju prevoz do Srbije najkasnije do Cetvrtka stim da je limit za slepanje 1000e.Pozivom Call Centra Atlas Servisa na broj +38169/667-667 i upućivanjem zahteva za uslugom
pomoći na putu u skladu sa čl. 9 ovih Uslova, Korisnik usluge za vreme trajanja Ugovora ili Paketa
ima pravo da u okviru jednog zahteva za uslugom pomoći na putu na teritoriji Evrope, iskoristi
sledeću uslugu, u zavisnosti od njegove potrebe i ta usluga je dostupna Korisniku usluge svakog
dana od 00:00 časova do 24:00 časa:
1. povratak vozila Korisnika usluge i svih putnika koji su se zatekli u vozilu u trenutku
kvara ili saobraćajne nezgode za Republiku Srbiju do adrese Korisnika usluge
navedene u Ugovoru ili prijavljene prilikom aktivacije Paketa ili
2. šlepovanje do najbližeg servisa i pokriće troškova popravke vozila u servisu do limita
od maksimalno 500,00 (slovima: petsto) eura.
Ukoliko Korisnik usluge zahteva da se u okviru usluge iz st. 1 ovog člana, tač. 1. povratak
vozila i putnika u Republiku Srbiju izvrši odmah, a najkasnije u roku od 4 radna dana od
dana upućivanja poziva Korisnika usluge ka Call Centru Atlas Servisa sa zahtevom za
povratak vozila u Republiku Srbiju, limit za uslugu iznosi 1.000,00 (slovima: hiljadu) eura.
Ukoliko je Korisnik usluge saglasan da Atlas Servis organizuje i izvrši povratak vozila u
Republiku Srbiju najkasnije u roku od 30 dana od dana upućivanja poziva Korisnika
usluge ka Call Centru Atlas Servisa sa zahtevom za povratak vozila u Republiku Srbiju,
Atlas Servis će pokriti sve tako nastale troškove. U tom slučaju, troškove povratka svih
putnika iz vozila Korisnika usluge u Republiku Srbiju, Atlas Servis će pokriti do iznosa
ukupne cene autobuske karte u jednom pravcu za sve putnike, a Korisnik usluge taj iznos
može da iskoristi i za druge vidove prevoza.
Atlas Servis zadržava pravo da odredi način na koji će izvršiti uslugu povratka vozila i
putnika u Republiku Srbiju, bez prava žalbe Korisnika usluge.
U okviru usluge iz st. 1 ovog člana, tač . 2 Korisnik usluge ima pravo da mu se vozilo
preveze do najbližeg servisa, a u slučaju da se kvar ne može otkloniti u tom servisu ili da
se Korisnik usluge predomisli i ne želi popravak, nego povratak za Republiku Srbiju,
Korisniku usluge se u toj situaciji odobrava limit od 1.000,00 (slovima: hiljadu) eura za
uslugu povratka vozila za Republiku Srbiju, umanjen za nastale troškove. Ukoliko su
troškovi povratka vozila za Republiku Srbiju veći od preostalog limita, Korisnik usluge je
obavezan da doplati razliku u ceni, odmah na licu mesta, po cenovniku lokalnog pružaoca
usluge.
Ukoliko Korisnik usluge u okviru usluge iz st. 1 ovog člana, tač . 2 ne želi da mu se vozilo
preveze do najbližeg servisa, nego do nekog drugog servisa po njegovom izboru, Korisnik
usluge je dužan odmah na licu mesta da plati razliku troškova između tako nastalih
troškova šlepovanja do željenog servisa i troškova šlepovanja koji bi bili do najbližeg
servisa, po cenovniku lokalnog pružaoca usluge.
Troškovi popravke vozila obuhvataju troškove servisa na licu mesta i/ili troškove u servisu
(trošak rezervnih delova, trošak rada servisera i troškove ležarine) i pokriveni su od strane
Atlas Servisa do sledećih limita:
- kvarovi na elektrouređajima do 100 (slovima: sto) eura,
- kvarovi na sistemu za napajanje gorivom do 200 (slovima: dvesta) eura,
- kvarovi na motoru do 500 (slovima: petsto) eura,
- kvarovi na vešanju automobila do 200 (slovima: dvesto) eura,
- kvarovi na kočionom sistemu do 100 (slovima: sto) eura,
- kvarovi usled saobraćajne nezgode do 500 (slovima: petsto) eura,
- ostali kvarovi, osim kvarova koji su izuzeti u čl. 11 do 200 (slovima: dvesto) eura.
Paket omogućava korisnicima da u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode u inostranstvu sami odaberu uslugu koja im najviše odgovara u tom trenutku bez skrivenih preduslova. Da li želite da odšlepamo vozilo do obližnjeg servisa gde imate popravku do 500€ ili na vašu adresu u Srbiju bez ograničenja kilometraže – na vama je izbor! Prevoz svih putnika u obe situacije je
U opstim uslovima napise da je vrednost slepa 1000 e i ima jos neke uslove da bi se taj slep ostvario da li je to prevara?obezbeđen. Od dodatnih usluga možete odabrati hotelski smeštaj ili Rent a Car do četiri dana. Brzo, efikasno, jednostavno i bezbrižno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari