sad_man
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 22.05.2022
- Poena
- 60
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Dobar dan.Menjao sam grafičku juče i kada sam zamenio sve je radilo super kada sam isti dan vratio staru izvadio sam napajanje iz stuje(prvi put) dok sam ostalih puta samo na dugme na napajanju ga gasio.I kada sam to uradio krecu problemi.Komp neće da se upali.Pa sam pomislio da je do kabla jer se jako teško vadi iz napajanja.Kada sam mrdao stari kabal na trenutak se upalila lampica za lan sto mi je povećalo sumnje da je kabal loš.Uzeo sam drugi kabal i lampica za lan je na njemu radila non stop ali komp opet nije hteo da se upali.Pomislio sam da možda nije došlo do nekog spoja pa matična odbija da upali komp.Pa sam ga izvadio iz kućišta ali opet ništa.A kada sam pre 4 dana čistio komp na kompresoru svaki deo posebno sam otvorio i očistio.I kada sam hteo tad da ga upalim nije se opet palio.Tu sam ga pomerao malo izvadio ubacio procesor i proradio je ali sada neće.Jel imao neko slican problem?Maticna ploča je asus prime h310mr r2.0 ,procesor i5 9400f, grafička rx 580 pulse, napajanje cooler master 700w bronze 80+.