Šta je novo?

Samsung Galaxy A71

Nakon update-a vise mi ne dolaze notifikacije sa foruma
Jel imao jos neko ovaj problem mozda?

Probaj da das permisije nad samom aplikacijom sa koje ti stizu notifikacije.

Preko cega ti dolaze notifikacije? Telegram, browser?

Ovu aplikaciju...

Prilozi

• Screenshot_20221127_213952_Settings.jpg
    Screenshot_20221127_213952_Settings.jpg
    67.4 KB · Pregleda: 22
  • Screenshot_20221127_215455_Settings.jpg
    Screenshot_20221127_215455_Settings.jpg
    69 KB · Pregleda: 32
Evo aktivirao sam ja sada kod sebe pa ću da vidim i javim kada nešto stigne :).

Radi uredno kod mene. Obavestio me sada.

Meni jos uvek ne radi
Jedino ovde vidim da stoji da su blokirane notifikacije ali ne mogu da izmenim 😡

Prilozi

• Screenshot_20221128_115951_Chrome.jpg
    Screenshot_20221128_115951_Chrome.jpg
    75.6 KB · Pregleda: 21
Hm...ja koristim Samsung pregledač. Jel si probao njega?

Preko Samsung browsera radi ali ja hocu oreko Googla

Hvala na pomoci 🙂

Probaj malo da koristis Samsung pregledac, odlican je :). Nema na cemu :).

Jedno pitanje, kada okrenem broj neki da telefonija, pojavi se svetla tačkica, malo levo od prednje kamere. Samo prilikom telefoniranja se pojavi, pa me interesuje, da li je to mrtav pixel? Sve ostalo kada pustim te tačkice nema. Menjao sam i boje pozadine, crna, plava, zelena, tačkice nema. Samo se vidi kada okrenem broj neki i nigde vise

Ne brini, nije mrtav pixel, tako i treba da bude. To je senzor blizine uređaja, koji omogućava da se ekran ugasi prilikom razgovora

Dobio sam telefon, pa sam tek sada priometio d aima tu zelenkastu tackicu, malo levo od prednje i malo ispod prednje kamere...Nigde vise, ni kroz poruke, youtube ili bilo gde je nema, pa je valjda to taj senzor

Jedno pitanje, kada okrenem broj neki da telefonija, pojavi se svetla tačkica, malo levo od prednje kamere. Samo prilikom telefoniranja se pojavi, pa me interesuje, da li je to mrtav pixel? Sve ostalo kada pustim te tačkice nema. Menjao sam i boje pozadine, crna, plava, zelena, tačkice nema. Samo se vidi kada okrenem broj neki i nigde vise

Kakva je situacija za bateriju, je l menjao neko?
Bas sam sinoc pogledao, 70% mi je bilo pred spavanje i sada je 60%.
Vise ne mogu dan i po da guram, vec 24h.
A ja cu vise biti u fazonu da kad postane nepodnosljivo promenim telefon nego da menjam bateriju...
Koliko uopste izadje zamena, obzirom da nemam alat za samostalnu zamenu?

Kakva je situacija za bateriju, je l menjao neko?
Meni je baterija uzasna, od svakog update baterija je bivala sve losija, tako da jako sam razocaran po tom pitanju i kako sam gledao u samsung telefone kao na neki kvalitet. Od Update na A13 tel toliko baguje i ponasa se u rangu najjeftinijeg samsung telefona.

Zar to i nije jedan od najjeftinijih Samsung telefona?

Prace telefone da se menjanju na dve godine.
Ja sam resio da moj A71 koristim 4, pa cemo da vidimo dokle cu dogurati.

Kad se pojavio, nije bio jedan od najjeftinijih samsungovih modela. Ako se dobro sećam, bio je u rangu telefona kao danas u ceni oko 350-400€.

Ja sam resio da moj A71 koristim 4, pa cemo da vidimo dokle cu dogurati.
Evo posle 2,5 godine poceo je da baguje. Tesko da ce izdrzati 4 kako sam planirao.
Kada me neko zove, telefon ne zvoni odmah ili uopste. Samo posle vidim propusten poziv ili kad pocne da zvoni javim se odmah, a ljudi kazu da je zvonilo 4x. Zamenio sam karticu, zamenio poziciju sim kartice, formatirao telefon i nista nije pomoglo.
Baterija vec drugi put za redom na nekih 20% puca i telefon se gasi.

Jedino sto sam bio primetio kod mene je malo sporiji rad u odnosu na pocetak kad sam ga kupio, ali to je verovatno zbog novih verzija androida. Takodje baterija je mozda za nijansu slabija sto je i za ocekivati posle 3 i po godine upotrebe. Jedino sto je krenulo da zeza je senzor otiska prsta posle poslednjeg velikog azuriranja na A13. Sad mi i na A52s hoce ponekad senzor otiska da brljavi.

Stigla vest da su počeli da izbacuju 5.1 za A71 tako da u narednim danima/mesec možemo očekivati nadogradnju i to bi bila zadnja velika i posle još 1 godina sigurnosnih .Posle 3 godine i dalje lepo služi mada gledam s23 kao sledeći jer mislim da ću preći na kompaktniji telefon i najzad u višoj klasi pravi čip .

Otac se zali kako mu pozivi ne stizu na njegovom A71 telefonu nakon update, probao je factory reset par puta i nije mu pomoglo. Nekad se desi da mu poziv stigne sa zakasnjenjem, npr meni zvoni 5-6x a njemu tek onda stize poziv. Da li je imao neko problem i da li imate ideju sta bi moglo da bude?

Ja imam taj problem i resenje nemam. Sve sam probao.
Zamenio sam polozaj kartice i kao pomoglo je, deluje da se redje desava ali problem nije otklonjen.

Meni se na jednoj kartici istio to ponekad dešava da me neko zove i ja ne dobijem poziv a njemu zvoni i ispada da se neću javim.Čekamo uplate možda će isprave.

Sve je pocelo da se desava kada sam ubacio drugu karticu. Iako je sada ne koristim, problem postoji.
Dal je slucajnost, ne znam ali sam tada primetio da ne radi osnovnu funkciju zbog koje postoji.

Nazad
Vrh Dno