Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Meni nije nikako jasno po kojoj logici oni odredjuju cena za svaku zemlju. Po cemu smo mi bolji od Turske pa da nam pretplata bude skuplja?
Turska je malo veće tržište od Srbije... Zapadnog Balkana... + što dobar deo netflixovanih Srba ima "tursku" adresu... 😂

Turska je malo veće tržište od Srbije... Zapadnog Balkana... + što dobar deo netflixovanih Srba ima "tursku" adresu... 😂
Pa ne bi bilo toliko Poturčenih Srba da je i kod nas pretplata na sličnom nivou. Turska je ekonomski 100 jača od nas, pa mi nije jasno zašto je pretplata toliko niska kod njih.
I kod nas je inflacija pojela vrednost dinara pa nam je opet pretplata ista tj. vezana za evro.

Cini mi se da je Netflix sada najjeftiniji u Pakistanu...
Basic paket 1.72$
Standard 3.06 $
Premium 4.20$
Jel je neko probao da kupi preko Pakistana?

Da li se zna šta će biti ta neka pravila koja morajunda se zadovolje?da li će opet moči da se deli nalog sa različite ip adrese?

Bio mi je neko vreme ugašen Netflix Premium
Sad krenuo preko VPN da aktiviram ponovo izbacilo mi cenu u TL, potvrdim karticu i traži mi TUR broj telefona
Kako to da izbegnem? Nešto VPN zeza ili šta je?
Nije valjda da moram opet 1m na Srbiju pa cancel pa aktivacija na TUR?

Meni je prošlo da uplatim 200TL preko gift kartice, a potom je nastavio da skida sa VISA-e bez potvrde preko telefona.

Bio mi je neko vreme ugašen Netflix Premium
Sad krenuo preko VPN da aktiviram ponovo izbacilo mi cenu u TL, potvrdim karticu i traži mi TUR broj telefona
Kako to da izbegnem? Nešto VPN zeza ili šta je?
Nije valjda da moram opet 1m na Srbiju pa cancel pa aktivacija na TUR?
1678121590600.png
Ulozis pedeset centi i kupis turski broj za registyraciju, kasnije promenis i stavis svoj.(sms-activation-service)

Meni je prošlo da uplatim 200TL preko gift kartice, a potom je nastavio da skida sa VISA-e bez potvrde preko telefona.
Prošlo i meni
Dodao 2 x 75 TL gift card i ubacio i pokrenuo pretplatu sa linkom iz maila, nije htelo ovako sa sajta na telefonu.
Valjda će sad skidati sa kartice kad ovo prođe.
Dala familija pare sad mogu da gledaju 😂

Da li neko ima problema sa logovanjem na netflixu sa vivaldi brauzera,na waterfoxu sve ok?

Videh ovo pre 3-4 sata na LG-u. Konačno se setili...

Inače, opet neko polurešenje. Niti može da se uključi normalan tekst (uvek je boldovan) niti može da se zaista izabere veličina, niti su sredili "small" font koji je na 65" dijagonale, na metar i po udaljenosti nečitljiv (minijaturan!).

Je li probao neko skoro da aktivira turski netfliks, i dalje je moguce? Ortak ceo dan pokusava i izbacuje mu gresku (ispratio korake), pa reko da vidim da li je do VPN-a ili ne nesto promenilo.

Nazad
Vrh Dno