Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za Orion TV aplikaciju)

Zanima me kako teoretski korisnik da iskoristi 4.5Gbps ako ruter nema bar jedan 2.5Gbps ethernet port...

Jedino sto mi pada na pamet je:
4x940Mbps (na 4 1Gbe porta) + ~1000Mbps na wifi 6 konekciji pa mu to dođe oko 5000Mbps. Pa ako imate 4 kompa na 1Gbps portovima + vučete preko wifi-ja, svi u isto vreme, onda ostvarujete 4.5Gbps.

Kakvo blasfemicno rasipanje sa bandwithom u paketima po principu moze nam se a i ko to realno koristi, dok ne naleti neka bakuta i postane podprovajder u zgradi :ROFLMAO:

Samo ne znam da li je neko primetio, postoje sada tri varijante, ova gde je 10G mreza sa ovim brzinama, optika city gde su manje vise stare brzine nesto prilagodjene i hybrid koji je novi rahmetli gpon light...

Od dobrih vesti, stigli su im 10G ruteri :)

Može li neko uraditi speedtest na Orionovom paketu interneta 4,5Gbs i postaviti skrinšot, hvala unaprijed

Izbacili nove pakete..... sa vecim brzinama

da li orion ima praksu da ukoliko ima neko stari paket npr> dual TV plus, automatski ga prebaci na novi dual tv plus, tj da ostane ista cena kao kod starog ali paket da bude sa novim brzinama, takvu je praksu imao mts dok sam koristio...

Nikad MTS nije imao tu praksu (u MTS svakih ~3 meseca čačkaju po Box paketima i to što nudi nova revizija paketa sa istim imenom ne da se ne dobija automatski nego se ne dobija uopšte dok se ne sklopiš novi ugovor za taj paket). To je imao SBB, da kad menja brzine digne i starim korisnicima. A nove brzine a cena stara taj film nećeš gledati i niko ga nije nikad gledao nigde.

Na polovnu Mellanox 10Gbe PCI-e karticu recimo :)

to tvoje sokocalo ne moze ni 1GB da izgura, a 10 ce njeknja.

Pozdravi drustvo
Da li neko ima orion opticki internet i kako ga sluzi i koji je paket?

Imas opciju izmeni poruku pa u pola sata od postavljanja mozes da dopises ako se setis jos necega.

i kakav ruter se dobija uz taj paket?

Imam i ja net start 500 i za sad evo tri meseca radi super, imao sam prekid od nekih 2 sata koji su sredili daljinskim putem, dobio sam hg8245q2 huawei. Nego vidim da i dalje imam povecanje brzine ono sto su castili na novu god 1Gb ako ovako ostane extra.

Koju opremu daju sada WiFi korisnicima (koja je Wifi antena i ruter)? I da li može da se zahteva dobijanje nove opreme ako sada daju bolju od one što imam jer sam kod njih od 2017 i verujem da sada imaju bolju WiFi opremu.
I kada je najranije kada može da se obnovi ugovor pre isteka trenutnog?

Haha pa ova firma je hit, ne moze vise da se uloguje na moj orion portal sa sifrom duzom od 8 karaktera a meni stoji master sifra od 16 od jos pre 12 godina hahaha, nek mi je Bog u pomoci sad sa tehnickom

I ja sam dobio ovaj SMS:
"Hvala na prihvatanju ponude. Za aktivaciju paketa CINESTAR po ceni od 360 rsd klikni na link https://oriontv.rs/ot/******** . Tvoj Orion telekom"

Nemam pojma šta je ovo. Ništa nisam prihvatao, ali ko zna da li je neko od ukućana nešto na daljincu pritisnuo. Jel treba da ih zovem da se deaktivira ili šta?

Imam i ja net start 500 i za sad evo tri meseca radi super, imao sam prekid od nekih 2 sata koji su sredili daljinskim putem, dobio sam hg8245q2 huawei. Nego vidim da i dalje imam povecanje brzine ono sto su castili na novu god 1Gb ako ovako ostane extra.
Cuo sam da daju wifi 6 rutere za vece pakete?

ufufffffffff mi u selu, opticki kabal do rutera ( Huawei HG8245Q2) u sobi 600/120 Mbps placamo 4200 din, ugovor mi istice za godinu dana.

Da li neko moze da postavi sliku novog stb 4k uredjaja?

Da li neko ima problema sa online placanjem racuna?

terenski agent mi je ponudio dve opcije:
opcija 1: 1275 din mesečno pune dve godine
opcija 2: prvih 12 meseci bez plaćanja, drugih 12 meseci 2200 din mesečno.

Nazad
Vrh Dno