Odoše mi evrovi iz džepa^ TSMC pravi čip. Ajs potvrdio par puta do sada
![]()
Samsung Galaxy S23’s 3.36Ghz Snapdragon chipset is made by TSMC
Qualcomm assigned TSMC to manufacture all Snapdragon 8 Gen 2 after seeing issues in processors made by Samsung Foundry. This year’s Galaxy S series smartphones solely use Snapdragon SoC as Samsung ditched the Exynos from its flagship lineup. All Android phones that use Snapdragon 8 Gen 2 have a...www.sammyfans.com
^ uz lepu doplatu, ako stvarno cene budu kako su navedene par postova ranije znaci oko 1000€ doplate.
Na ovom kanalu su uvek najbolji testovi za mobilne soc.
Konačno dobar snap.
Mislim da ću menjati 13 pro za ultru.
Ultra ili Plus definitivno tezak izbor, cena i poklon ce odluciti sta se uzima😁Ja se nadam da ce nekako ici sluske uz preorder , ne planiram Ultru vec 23+ ali ako bude Ultra ' ceo paket ' pri pre-orderu mozda i odem korak dalje. Ako ipak bude previse novca, a sluske dodju uz Ultru rado cu nekoga da oslobodim istih uz adekvatnu nadoknadu![]()
Mudro zboriš, kupim sada S23U za keš, a taman mi u avgustu ističe paket kod mts, pa padne jedna Fold 5 preko operater, a onda odlučim koji ostaje kod mene S23U ili Fold 5Prvo S23U pa onda na Fold5 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari