Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Tema ponovo otvorena, nek se razvija u pravcu "iskustva sa s23" i uz napomene iz prethodnog posta.

Ево све о преордеру кога интересује..
10% попуст ко преордерује ултру, ко преордерује јачи модел плаћа цену оног са мање меморије...
Преордер траје до 16.Фебруара

Dolaze, i nadamo se ne sa Samsungovom izvedbom.

^ TSMC pravi čip. Ajs potvrdio par puta do sada

Nekako mi uvek neinspirativno kad daju popust na preorder, dodje na slicno, ali zanimljivije je kad je neki poklon u vidu sata/sluski.

Posle skoro 3 godine, konacno docekah Samsung da je po meri kupaca😁 Zivo me zanima, sta ce kod nas biti za poklon u preorderu...

^ TSMC pravi čip. Ajs potvrdio par puta do sada

Odoše mi evrovi iz džepa :D :D :D.

Uz preorder S22U je išao popust od 15.000 dinara i Galaxy buds pro. Mislim da će i za S23U biti slično. Ostalo je još pet dana do premijere, morama razmisliti da li da preorderujem S23U, jer sam se ozbiljno zagrejao da ove godine kupim Fold 5.

^ uz lepu doplatu, ako stvarno cene budu kako su navedene par postova ranije znaci oko 1000€ doplate.

Ja se nadam da ce nekako ici sluske uz preorder , ne planiram Ultru vec 23+ ali ako bude Ultra ' ceo paket ' pri pre-orderu mozda i odem korak dalje. Ako ipak bude previse novca, a sluske dodju uz Ultru rado cu nekoga da oslobodim istih uz adekvatnu nadoknadu :D

^ uz lepu doplatu, ako stvarno cene budu kako su navedene par postova ranije znaci oko 1000€ doplate.

Sačekaću nekoliki meseci, biće bolje cene na kp.

Sat i lakoća backup-a me vuku da ostanem, plus što radi telefon odlično, ali dve najosnovnije stvari na telefonima, notifikacije i tastatura, su za klasu bolji na androidu.

Kako god, biće ovo odličan telefon sigurno, na EU tržištu verovatno najbolji Samsung od S9, a da nije fold.

Na ovom kanalu su uvek najbolji testovi za mobilne soc.

Konačno dobar snap.

Mislim da ću menjati 13 pro za ultru.

Posto je SD 8 Gen 2 za Samsung S23 seriju jos pojacan, bice jos i bolji rezultat od ovog.
Ja se nadam da ce nekako ici sluske uz preorder , ne planiram Ultru vec 23+ ali ako bude Ultra ' ceo paket ' pri pre-orderu mozda i odem korak dalje. Ako ipak bude previse novca, a sluske dodju uz Ultru rado cu nekoga da oslobodim istih uz adekvatnu nadoknadu :D
Ultra ili Plus definitivno tezak izbor, cena i poklon ce odluciti sta se uzima😁

Samo da vidimo kako je to pojačano optimizovano. Ispada da su iskontrolisali snagu uz performanse, a nekako sredili potrošnju.

Ovaj takođe retko kada greši

Očekujem popust od 15k za uređaj i cenu po kojoj idem na veću memoriju

Samo da ne bude ograničeno, pa da se "bijemo" ko će da dobije poklone, a ko će da izvisi. S23 Ultra u 12GB/512 mi je taman.

Prošle godine,sećam se,par dana pre predstavljanja,znale se i cene i pokloni. Ovog puta su se bolje "organizovali" da ne iznose u javnost 😀

Samo što su im sada "curile" informacije o uređajima, slučajno ili namerno ;).

Slažem se da ima i toga, ali mislim, a možda i grešim, da su ovog puta procurile prilično pre predstavljanja. Ne smeta nama kao kupcima naravno, ali neđe curi gde možda ne sme.

Zanimljivo kako su cene u USA ostale iste a u EU otišle za 100, 150e preko.

Sve u svemu već se sada sve zna. Ostaje još možda def da neko od zvaničnika potvrdi ko pravi SoC i to je to.

Prvo S23U pa onda na Fold5 😀
Mudro zboriš, kupim sada S23U za keš, a taman mi u avgustu ističe paket kod mts, pa padne jedna Fold 5 preko operater, a onda odlučim koji ostaje kod mene S23U ili Fold 5 :)

Ne znam koliko je ovo tačno, ali ispada da će u Turskoj S23U papreno koštati

Vrh Dno