Šta je novo?

Prečistač vazduha

Jesu ukinuli 3c seriju? Do kada će biti filtera? Imamo 3 prečišćivača od ovog leta. Plaše me malo ovi iz 4 serije

Pozdrav.
Xiaomi kompakt 4 ili tesla air 3.
Cena je ista oko 10-11000.Xiaomi na papiru je jaci 10%
Xiaomi ima 3 puta skuplji filter od tesle.NIJE ZANEMARIVO.
5-6000 je xiaomi filter 1500-2000 tesla.
Jel se usmrdi filter ako se ne koristi leti.

Ide za kuhinju- dnevnu od 25 kvm.
Smeta mi miris hrane.Imamo jak aspirator ali treba mi jos nesto da kupi mirise,kad se provetri prostorija.
Supruga ponekad zimi sprzi 1 ili 2 cigare popodne.Zima na terasi...

Poslednja izmena:
Stigao danas mi 4 pro. Sto sam ga uklkucio pokazao 60. Zena posle usisavala, odmah poceo da dize vrednosti, znaci to bi trebalo da je to. Pustio sam ga da radi, pa cemo da vidimo.

Izgleda da su serije 2, 3, pro i pro h ukinute. Kupujte filtere dok ih ima. Tako mi je je rekao prodavac u mediamarktu u Szeged danas. Baš loš potez xiaomija

Uzeh sada ovu Alfu na ananasu, ispade oko 7300rsd. Služiće samo u spavaćoj sobi, žaomi ostaje glavni za ostale sobe. Zna li ko kako ova Alfa stoji sa filterima i da li je problem nabaviti ih?

Ugasio 5Ghz na ruter.
Kreirao jednu mrežu koju sam nazvao Test 24Ghz i pustio enkripciju na nju Wap
Kreirao drugu i nazvao je Test1 24Ghz i pustio enkripciju WPA.
Ne vidi ni jednu ni drugu.
Sa drugim ruterom imam ove opcije i nema uspjeha.
Jesi li se snasao?

Btw uzeh 1 filter za rezervu dok su jeftini i dok ih ima.

Stigao filter sa ananas-a.
Naplaćeno 2500din
Malo konfuzan bio račun, pa nisam bio siguran koliko će biti na kraju...

Ovako izgleda fiskalni...
Fiskalni.png

Stigao i kod mene. Druga oznaka modela od navedenog na sajtu, pa me malo štrecnuo...ali to je to... valjda (nisam ga otvarao) iako na spisku podržanih modela nema 3h i 3c.IMG_20221220_115228.jpg

Mi Air Purifier, Mi Air Purifier Pro, Mi Air Purifier 2, Mi Air Purifier 2H, Mi Air Purifier 2S, Mi Air Purifier 3H, Mi Air Purifier 3C

Jeste, nego je taj napravljen pre nego što je 3H postojao očigledno.

Jesu ukinuli 3c seriju? Do kada će biti filtera? Imamo 3 prečišćivača od ovog leta. Plaše me malo ovi iz 4 serije
bolje pitanje je koliko će uređaji uspeti da nam prežive toliko filtera...to su sprave gde je popravka neisplativa, više se bojim da ne ostanem bez sprave sa rezervnim filterima s kojima ne znam šta ću :)
Stigao i kod mene. Druga oznaka modela od navedenog na sajtu, pa me malo štrecnuo...ali to je to... valjda (nisam ga otvarao) iako na spisku podržanih modela nema 3h i 3c.Pogledajte prilog 368437
ovo je crni nije sivi? trebalo bi da je sivi/srebrni? možda više nema sivog pa ljudima šalju crni...meni svakako odgovara za 2S...

Poslednja izmena:
^Sa'ću ga raspakujem za koji min... Ne verujem ja šta piše na tarabi nikad... ni u ovaj datum proizvodnje.
😉

Sivi...IMG_20221220_124408.jpg Što se tiče da li će filter da nadživi uređaj, ili da li će biti filtera da se kupe i za par godina, to je jednačina sa dve nepoznate. Ne vredi mnogo lomiti glavu oko toga, na kraju će se jedno ispostaviti kao tačno, a koje...🤔

Nama je stiglo 4 komada. Ovaj kod za popust važi samo za 1 kupovinu. Sivi su kao uz uredjaj. Postoji li da je više crn od ovog?

Ne znam da li ga prave u različitim nijansama sive, meni ovaj odokativno deluje kao i prethodna 3 sa kojima sam imao kontakt.

Vaučer važi za jednu kupovinu, ali i kupci mogu biti tetke, teče, strine, tašte...
fiktivno.😉

Jel pustate nocu da vam rade preciscavaci?
Kod mene u spavacoj radi 24/7, malo digne vrednosti ako zadimi sporet ili kada se kuva. Soba se tesko vetri pa ga zbog toga drzim na Auto 24h.

...pa ja sam samo noću sigurno u sobi. 🙂
Da tad ne radi još bi vrteo prvi filter od pre 2 godine😉.

meni je 24h ukljucen jer malecka spava preko dana pa zbog nje
Prosle godine sam ga setao preko dana u dnevnoj posto nije hodala, nocu ide u spavacoj.

24/7 ovde isto. Na najjace vrti. Vazduh uvek cist i svez kad se udje u kucu. Posle mesec dana naviknes na zvuk sto preciscivaca. Lakse zaspim sa upaljenim Xiaomi na max brzinu :D I ono najbitnije mnogo mnogo manje prasine. Dovoljno mi u sobi gde radim sa dva kompa, da vise ispod stola ne vidim da se nakupi prasina. Da mogu i u racunar bi HEPA filter metno i upalio ventilatore na max da vrte :D

Nama je stiglo 4 komada. Ovaj kod za popust važi samo za 1 kupovinu. Sivi su kao uz uredjaj. Postoji li da je više crn od ovog?
meni ovi deluju crno...

Mislim da je to slika samo. Svi su sivi ovako, nisam videla toliko crn nigde uživo.

meni ovi deluju crno...

Taj crni je za Smart Mi i filter nije isti kao za 2/2S/3C/3H tako da ga ne uzimaj.

@Astmario

ma neću naravno, nego malo zbrke sa ovim natpisima na kutijama, čovek dobio sivi a na kutiji piše crni...

Za neutralisanje mirisa iz kuhinje odgovara napr. Mi 4 lite?
generalno nisu baš namenjeni za uklanjanje mirisa, a verovatno će ti kao prečistač i taj raditi posao...to je prost sistem, samo zavisi za koju površinu ti treba...

stigao i meni filter za 2490 dinara...verovatno je sivi iako i na mojoj kutiji piše crni...nisam ga otvarao da duže ostane svež :)

uvoznik je izvesna firma Miking iz Novog Sada...očito ljudi videli da je nestašica pa naručili solidnu količinu...

Vrh Dno