Jesi li se snasao?Ugasio 5Ghz na ruter.
Kreirao jednu mrežu koju sam nazvao Test 24Ghz i pustio enkripciju na nju Wap
Kreirao drugu i nazvao je Test1 24Ghz i pustio enkripciju WPA.
Ne vidi ni jednu ni drugu.
Sa drugim ruterom imam ove opcije i nema uspjeha.
Danas i meni stizeStigao filter sa ananas-a.
Naplaćeno 2500din
Malo konfuzan bio račun, pa nisam bio siguran koliko će biti na kraju...
bolje pitanje je koliko će uređaji uspeti da nam prežive toliko filtera...to su sprave gde je popravka neisplativa, više se bojim da ne ostanem bez sprave sa rezervnim filterima s kojima ne znam šta ćuJesu ukinuli 3c seriju? Do kada će biti filtera? Imamo 3 prečišćivača od ovog leta. Plaše me malo ovi iz 4 serije
ovo je crni nije sivi? trebalo bi da je sivi/srebrni? možda više nema sivog pa ljudima šalju crni...meni svakako odgovara za 2S...Stigao i kod mene. Druga oznaka modela od navedenog na sajtu, pa me malo štrecnuo...ali to je to... valjda (nisam ga otvarao) iako na spisku podržanih modela nema 3h i 3c.Pogledajte prilog 368437
Jako sam glupa 🫣 Nema veze pamet za sledeći putVaučer važi za jednu kupovinu, ali i kupci mogu biti tetke, teče, strine, tašte...
fiktivno.😉
meni ovi deluju crno...Nama je stiglo 4 komada. Ovaj kod za popust važi samo za 1 kupovinu. Sivi su kao uz uredjaj. Postoji li da je više crn od ovog?
Kad su sa druge strane namazani prodavci, ne preostaje nam ništa dugo nego da mi budemo prekaljeni kupci. 😉Jako sam glupa 🫣 Nema veze pamet za sledeći put
Taj crni je za Smart Mi i filter nije isti kao za 2/2S/3C/3H tako da ga ne uzimaj.meni ovi deluju crno...
![]()
Xiaomi Filter prečišćivača vazduha Smartmi Air Purif hepa
Karakteristike Tip: Filter za prečišćivač vazduha Ostale osobine: 3-slojni filter, HEPA fiter klase H13 koji hvata čestice PM 2.5, PM 0.3, polen kao i ostale stetne čestice koje se mogu udisati, Treći fiter je aktivni ugalj za delotvorno filtriranje neprijatnih mirisa i ostalih štetinih čestica...www.shoppster.rs
generalno nisu baš namenjeni za uklanjanje mirisa, a verovatno će ti kao prečistač i taj raditi posao...to je prost sistem, samo zavisi za koju površinu ti treba...Za neutralisanje mirisa iz kuhinje odgovara napr. Mi 4 lite?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari