Šta je novo?

FIFA World Cup Qatar 2022

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Činjenica je da su svi penali koji su svirani za Argentinu na ovom SP previše olako svirani..Penali na utakmicama S. Arabija, Poljska, kao i ovaj sada se obično ne sviraju..
Ali dobro...

Ma Argentina se cuvala specijalno za kraj i finale, ugiravali se i sad u punoj snazi melju protivnika(ko talijani haha, koji ce ovako da se vrate 2026.)..bas zbog Mesijevog zadnjeg voza da se i zvanicno popne na tron kod Pelea, Maradone i Ronalda.

Činjenica je da su svi penali koji su svirani za Argentinu na ovom SP previše olako svirani..Penali na utakmicama S. Arabija, Poljska, kao i ovaj sada se obično ne sviraju..
Ali dobro...

Čija je to činjenica, tvoja ili dokazana? Više zvuči na prazne priče.

Bas cudno, najbogatiji klub na svetu kupio dva najbolja igraca na svetu i gle cuda uopste nije bila velika verovatnoca da obojica dodju do finala?

Sta je sa vama ljudi?
Nije ništa, nego ovo je apropo one priče da FIFA navlači da kepec uzme titulu.

(moguće) teorije zavere nisu tema. u prvih 5 minuta 2. poluvremena 2 dobre prilike za 🇦🇷

Niko ne kaže da Argentinci ne igraju bolje, ali ovo je četvrti sumnjivi penal na svetskom prvenstvu.

To je posledica našeg mentaliteta jer ne može niko ništa da uradi već mora da ga je neko "gurnuo".
Naravno, pun tviter naših ljudi koji tako kude one koji su u stranci i pri tome zaposleni u državnim institucijama, da je to zbog toga što su gurani, kupili, platili, a ne zbog toga što su vredni, pametni i najbolji za taj posao koji obavljaju.

Slažem se sa tobom. 😁

Sad ispada da su šeici potkupili celu Francusku, sa sve fudbalskim savezom i svim igračima. Ne preterujete li malo.

Istina je i da je lako sviran penal, i da ga je bilo. Istina je i da su dali gol iz igre, a daće još, ako nastave Francuzi na ovom nivou.

@Recoba20 Mnogo je frustracije u tebi.
Nije ni važno. Nismo se razumeli.

Argentina jednostavno bolje igra danas. Tačno je da pojedini igrači imaju veću protekcije kod sudija, ali da se navlači za neki tim na ovom nivou, to mi ne pije vodu. I sudije su ljudi, i oni greše. Juče je sudija napravio mnogo više ozbiljnijih grešaka nego danas. Navijam za Argentinu, ali onaj penal ne bih svirao.

Šta je vama čist penal ako ono nije, Dembele ga je preglupo skrivio (najpre naseo na lažnjak, ispao iz igre, pa trapavo uleteo u noge), ali je čist kao suza.

Poslednja izmena:
Sudjenje je krajnje cudno tokom celog takmicenja. Meni najvece cudo je da Englezi nisu dobili ni jedan jedini karton.

Francuzi raspad... Steta, ocekivali smo prangijanje oba tima...

Kako god, sramna igra Francuza. Evo tek malopre sutnuli prvi put na utakmici.

Pre je bio penal nad Mitrovićem protiv Švajcarske na ovom SP nego ovaj za Di Mariu

Penal je cist kao suza, fudbal se igra za golove, var se nije bunio, sudija bio blizu i bez dileme odmah pokazao na tacku.

Ne znam stvarno sta vam nije jasno ovde?

Ovi argentinci koliko god na momente budu malčice manje antipatični, svakim ovim lažnim valjanjem i glumom me podsete zašto ih mrzim u svim sportovima (odmah iza Španaca koji su ubedljivi na toj mojoj crnoj listi)...

Jel ste videli vi pogled i želju prilikom pevanja himni?
Nisam gledao ranije kako pevaju Argentinci ali pevanje na sav glas i ta želja u očima pogled napaljenost. Koje navlačenje o čemu pričate pregazili su ih u prvom poluvremenu Di Marija odigrao utakmicu života.
Francuzi tek sad kao da su malo živnuli.

Niđe veze sa penalom.
Ali i igra Francuza nema veze sa fudbalom.

90% penala na prvenstvu su bila sumnjivija od ovog. Cist penal. Kontakt i rukom i nogom.... No mi volimo teorije zavere pa u svemu vidimo iste.

Oba penala su cista.

Skoro identičan penal na drugoj strani, baš da vidim da neko kaže da za FR jeste bio, a za ARG nije. Svejedno, prekasno za Francuze, ne verujem da mogu dati još jedan sa ovakvom igrom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno