Šta je novo?

FIFA World Cup Qatar 2022

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Realno 2-1 za Maroko nakon 120minuta jer ce Hrvati povesti oko 25min. 1-0, oko 80min. 1-1.

Francuzi deluju kao kompletnija ekipa od Argentine... Jedino ako sudije utiču na igru pa budu naklonjeni Argentini u nekim slučajevima kao do sada...
Bilo bi donekle lepo da Mesi osvoji da zaokruži karijeru ali iskreno ovaj tim Argentine bez njega je trebao da ispadne odmah u nokaut fazi. Svejedno mi je iskreno, nadam se dobroj utakmici.

Što se Maroka - Hrvatske tiče mislim da će biti rešeno u regularnom delu. Hrvati mi deluju kao prekaljenija ekipa i verovatno favorit,koji zna da igra ovakve utakmice, mada su se iskreno i oni provukli i prebacili svoje mogućnosti.
Ja ću navijati za Maroko kao underdog-a I zbog istorijskog uspeha koji mogu da ostvare kao najveće iznenađenje ovog SP

Hrvatsku ocekujem bez golova...
Francusku/ARgentinu ocekujem dosta golova

Pamet kaze Francuska dobija, srce zeli Argentina...

Dobro je pocelo… mada nejasna reakcija golmana Livakovica tj sto nije reagovao i krenuo na tu visoku loptu.

11. minut tek a već 2 gola
1:1

Ovde sam na onom fifinom mec prognozeru stavio 2:1 za rvate.

A da se kladim, bilo bi vec 4-0 za maroko.

Primi li Maroko i 3. gol biće game over

U duelu dve napadački limitirane ekipa, pobedila je ekipa koja je bila malo manje loša u odbrani.

Mada je i sudija pustio malo veću tuču od strane komšija.

FIFA je juce odala postu minutom cutanja na mecu legendi i mislim da zbog toga nije bio danas niti ce sitra biti minut cutanja.

Steta za Moroko mada su pokazali da ne igraju parr uvek po ko zna koji put u sportu.

Sutra ocekujem i nadam se da ce Francuzi odbraniti trofej.

Po meni Hrvatska zasluženo treća.
Хрватска заслужено победила, али обе екипе су залутале у полуфинале. Прво полувреме киксеви на обе стране, па некако падоше 3 гола, друго само што нисам заспао.
Успут сам гледао Михине бравуре, па је то вероватно само допринело утиску.

IMG-bf40856cbd3ea5db7b569086feaef977-V.jpg

Japanci nek zahvale nebuloznom pravilu da čitava lopta mora da izađe da bi bio aut, inače ni grupu ne bi prošli. Nije da mi nije milo što su Njemci ispali ali 1% lopte je bilo iznad linije, čak je i van linije bila lopta.

Koje ekipe su više zaslužile ?
Smatram da su Engleska i Portugal kvalitetnije ekipe od Hrvatske i trebali su do polufinala... Spanija je imala kvaliteta ali mi je drago da ih je karma stigla nakon onog kalkulisanja.
Ali zreb, turnirski sistem i malo sportske srece i dobili smo ovakvo polufinale i borbu za 3. mesto.

Hrvati jesu danas zasluzili u ovoj utakmici da pobede i uzmu 3. mesto, ali smatram da po kvalitetu ne zasluzuju da budu 3. na svetu.
Svakako je ekipa koja je znala svoje limite i igrala nalozeno (110%) i iskoristila svoje prednosti odlicnog veznog reda i golmana koji je dobro branio penale.
Ne moze se reci da nisu i imali dosta sportske srece - pre svega mislim na utakmice protiv Belgije, zatim ocajnog izvodenih penala Japana a kasnije i penal serije protiv nervoznih Brazilaca, gde se videla nervoza nekih brazilskih igraca koji nisu smeli da uzmu loptu i sutiraju, prevashodno zbog onog primljenog gola u produzecima koji im je bio poslednji ekser tog meca (i jer su nonsalatno usli u mec i mislili da ce ih dobiti u regularnom delu)

Pa nije baš isto, kod ofsajda je povučena linija i pravilo je jasno, sve preko linije je ofsajd. U ovom slučaju je 99% lopte van i računa se kao da je unutra. Nekad je bilo pravilo da se gleda na pola lopte i mislim da je to mnogo pravednije, nije mi jasno zašto su to mijenjali.

Smatram da su Engleska i Portugal kvalitetnije ekipe od Hrvatske i trebali su do polufinala..
Mogle su se izboriti niko im nije branio, a ne samo njima vec i nama i jos 25 timova je ostalo iza ova 4.

Koje ekipe su više zaslužile ?
Небитно, игра се турнир па даље иду они који одиграју боље тј. победе у конкретној утакмици. Ја бих радије гледао полуфинале Бразил - Аргентина и Шпанија/Португал - Француска, али смо имали то што смо имали.
Очекујем у сваком случају боље и неизвесније финале од претходног.

Hrvati, treća medalja na svetskim prvenstvima, srebro i dve bronze. Nema puno uspešnijih fudbalskih nacija, a oni to postigli za četvrt veka.

To ostaje upisano, isto kao što ostaje upisano da je Modrić bio najbolji fudbaler sveta. U društvu oba Ronalda, Mesija, Ronaldinja, Zidana, Mateusa, Van Bastena...

Mi možemo da snimimo nastavak Montevidea da još jednom proslavimo četvrto mesto Jugoslavije pre jednog veka. 😁

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno