Šta je novo?

Hogwarts Legacy

Ja se nisam nadao da će biti drugačije mnogo od filmova, jer mi je u glavi baš to iz filmova, a ne kako sam zamišljao dok sam čitao knjige. Mada, i dok sam čitao knjige, 90% stvari sam video kao na filmu.

Što se tiče ove fore sa Sonijevim džojstikom, pa šta reći? Najbolji džojstik na svetu.

Objavljen je datum izlaska, 10. februar 2023.

FZ-MlaFX0AElxux

Načekaćemo se.

Kako ludo izgleda! :love:
Ako sve ovo bude opciono a priča i questovi budu imali nekoliko završetaka igra će da pokida!

Mene najviše privlači Digital Deluxe Edition trenutno, ali razmisliću još. Nisam siguran da one stvari koje se dobijaju u ovoj ediciji vrede $20 više

Pa šta znam, sve te stavke su specifične za određeno izdanje i nije ih moguće otključati u toku igre. To je malo malo bezveze s njihove strane.
I ja ću najverovatnije da uzmem digitalno Deluxe izdanje. 300 dolara za kolekcionarsko se ne isplati, a iskreno moglo je da bude i bolje, nisam nešto oduševljena.

Počela pretprodaja, a objavljeni su i sistemski zahtevi na Steam-u.

trs2mkhn7wj91.png

Verzija za Playstation dobija i ekskluzivnu misiju.

xzpzdhlhdwj91.jpg

VIdjeh i na amazon isto neke exclusive stvari. Previse mi je ovo red flagova. Cekacu release
Vidjeh treba i neki WB games account da bi igrao

Da, izgleda da i Amazon verzija nudi neke ekskluzivne stvari. Loš im je to potez. Ali kako god, može se i bez toga. Ja uzimam sigurno u pretprodaji za PS. 😄

Vidjeh treba i neki WB games account da bi igrao
Ne verujem da će biti potreban. Pretpostavljam da je to opciono, ako hoćeš da učitaš svoju kuću.

Zar nije juce Sony kukao zbog same mogucnosti da ce CoD da bude exclusive? A ovde nastavljaju po starom. Pih.
Sto se mene tice, ovo je otislo sa "mozda kupiti" na "obavezno piratizovati"

Potvrđeno je da može da se poveže HP Fan Club i WB nalog i da se tako učita kuća, štapić i verovatno patronus, ali ovo naravno nije obavezno.

Prikaz zajedničkih prostorija.

Da, razočaranje, ali ovo se već znalo, pisalo je odavno na zvaničnoj stranici. Ne bi me čudilo da naprave neki DLC, pa da ga naplaćuju, ipak svi fanovi traže Quidditch.

The Haunted Hogsmeade Shop - misija je ekskluzivna za PlayStation do 10. februara 2024. i uključuje dodatnu tamnicu, kozmetički set Shopkeeper i prodavnicu u Hogsmidu.

Objavljeno je i za šta će služiti Felix Felicis koji se dobija na PlayStation-u ako se igra uzme u pretprodaji.

Kako je meni ovo fenomenalno! :love:
Sve izgleda top! Od samog zamka, prostorija, detalja... Nema loadinga na svakom ulazu a zamak je samo mala tačkica u odnosu na svet koji je oko njega. Svet će prikazati u sledećem gameplay-u. Jedina zamerka ide za face animacije ali nije toliko strašno. Ostalo sabija! Inače igra je very narative based, biće mnogo odluka.

Kako je ovo napravljeno :love:
Podseća me na srećne dečije dane kada sam kao kidara pisao sastave u školi - jesen u mom kraju. Na 17:40 nostalgija teška... Ja ću u ovoj igri samo da šetam i neću ništa da radim.

Btw, u igri će se pojaviti riđokosi Hector Weasley, premda nisu naglašene poveznice sa Ronom, logično je pretpostaviti da je u pitanju njegov pra-pra-pra dedica 👨‍🦰

Jedan od onih shut up and take my money naslova, nemam inače običaj al definitivno preorderujem ovo samo još da vidim da li za PS5 ili PC.

Jedan od onih shut up and take my money naslova, nemam inače običaj al definitivno preorderujem ovo samo još da vidim da li za PS5 ili PC.
PS5 verzija ima ekskluzivnu misiju koja će na ostalim platformama biti dostupna tek posle godinu dana. Plus preorder bonus koji nema za Xbox i PC, tako da ja tu nisam mnogo razmišljala i uzela sam deluxe verziju za PS5. 😄

Vala, ja sam se mnogo trudio da budem skeptičan i sumnjičav prema igri, ali ima da poručim deluxe digital edition čim bude dostupna za poručivanje preko turskog PSNa :D

Samo da nije navlakusa kao u RDR2 i premium verzija za 30e vise, gde se dobija samo jedna misija od 10ak minuta, 1-2 dodatna kampa za raid i par itema...
Sto nikako nije opravdavalo cenu.

Vrh Dno