Šta je novo?

FIFA World Cup Qatar 2022

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Читам нешто наше портале, сви нагађају поставу за сутра и разликују се опције на крилу и у средини. Кога бисте ставили Лукића и Лазовића или Гудеља и Живковића? Моје мишљење је да је боља опција прва, јер Лукић много више нуди ка напред за разлику од Гудеља + Лазовић ми је агилнији и спремнији од Живковића. Шта ви кажете?
Piksi, ti li si?

Lopta cela izašla. Ovi u VAR sobi pjane neke. A hrvati posle danas još sreće nije im dosta izgleda. Ovako ako ostane idu na Japan.

Pusten gol da bi se motivisali spanci

ala napada 🇯🇵

Od ovoga je napetije bilo samo Istvič - Mančester.
*Kad porastem biću Kengur

Na stranu te sve minion reprezantacije, sutra Srbija igra za ostanak u grupi!
Imate li prognoze neke.. a da nisu dijagnoze? 🙂
Ostajemo u grupi ili ispadamo?

Španci su stari kalkulatori, sasvim očekivan ishod. Doduše, Japanci su sami krivi za ispadanje.
Delimično tačno jer nisam gledao dalje od grupe. Španska računica je da budu drugi i idu na Maroko i možda Portugal umesto Hrvatsku i Brazil.
Guraju Japance da budu prvi ali izgleda da i Nemci kalkulišu, guraju Kostariku da izbaci Španiju.

Vodi Kostarika uhuhu.......au koja ludnica ako ovako ostane odose i Nemci i Spanci kuci.

Rekoše oni Japanci na početku prvenstva mi i oni u finalu. Oni će izgleda proći grupu a onda moramo sutra i mi

🇩🇪 i dalje treba da da još samo 8 golova više od 🇨🇷 do kraja tekme da bi prošla dalje, pod uslovom da ne bude promena na drugoj tekmi

Sta se ovo desava ljudi moji😄😄😄

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno