Šta je novo?

FIFA World Cup Qatar 2022

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

weasel

E4
Super Moderator
Učlanjen(a)
18.08.2004
Poena
1,285
Po tradiciji na svake 4 godine, da ne bi punili zanimljive slike/youtube i ostale teme sa raspravama oko svetskog.

-Bez kladionica i kvota (što ne znači da je zabranjeno prognozirati rezultat/izneti misljenje/predvideti broj golova/rezultat)

World_Cup_2022_Preview_en.png

Screenshot 2022-11-20 at 12-13-10 World Cup 2022 draw The eight groups in Qatar.png

Poslednja izmena:
Hvala za postavku teme.
Objektivno, imamo jednu od najtežih grupa, bar na papiru.
A ako prođemo grupu idemo opet na jednu od težih grupa.
Ali videćemo, čuda su moguća.

Meni je najzanimljiviji danasnji mec :D Realno Ekvador je bolji,ali svasta se prica ovih dana :D Sta ocekujete danas?

Kada sam gledao izvlacenje grupa i video ko je sa nama samo sam pomislio koja je verovatnoca da se na dva uzastopna SP nadju tri iste reprezentacije u grupi. A sto se nase grupe tice Brazil je naravno glavni favorit za osvajanje titule. Ja cu biti zadovoljan da odigraju muski i da grizu kao protiv Portugala. Pa makar bili poslednji u grupi. Ne bih im nista zamerio. Kao sto ne bih ni da nisu prosli Portugal. I ovo je uspeh a sve preko toga je cist car. A treba imati i dozu srece kao nase komsije u Rusiji.
Koliko vidim nasa grupa se ukrsta sa grupom gde su Portugal i Urugvaj e masala.

Poslednja izmena:
Mi nikako da se sastavimo da imamo kompletne linije. Nekada imali dobru odbranu a los napad a sada je drugacije. Malo sam se podsetio gola Mitrovica. A pala jer i koja muska suza da ne zamerite.

Pa realno , da nisu domaćini ne bi ni otisli na SP . a pošto se spekulisalo o načinu dobijanja uloge domaćina SP , nije nelogično bilo da se tako nešto desi i na prvoj utakmici . Na svu sreću pa nije . A o našima , to je nepoznanica sa više nepoznatih , kao i uvek , mogu da pobede svakoga , a i da izgube od svakoga . Da ne mračim želim im svu sreću i ovoga sveta , i da prođemo najzad grupu . Mada i sa ovim sam , bar ja zadovoljan , došli smo na SP . Srećno .

Katar malo jači od kisele vode. Da je Ekvador dodao gas, uvalio bi im još 3 komada bez problema. Odigrali pametno, iskusno, taman onoliko koliko im je bilo potrebno.

Sreca pa se "steluje" da domacin ima laksu grupu. Da su im Nemci u grupi bio bi vaterpolo rezultat.

Očajan ton iz Katara u prenosu RTS-a, možemo da slušamo samo komentatora (koji je po navici očajan) original ton sa stadiona smanjen na 15/100 otprilike.

Sa druge strane emisija "Biser pustinje" tehnički fantastična sa čovekom iz Katara koji stoji u studiju pored voditelja koji "gledaju" u njega (možda je ipak za nijansu avatar iz Katara prevelik, kada im se uporede glave).
Stručna analiza utakmice perfektna, mladi fudbalski ekspert odlično analizira.

Otvaranje prvenstva sa Morganom Frimanom i mladim Katarcem bez nogu je bilo spektakularno, jedno najupečatljivijih i najboljih otvaranja svetskih prvenstava u istoriji, možda čak i najbolje ikada.

Koja je najbolja solucija za gledanje onlajn? Imam problema da se ulogujem na RTS planeta.

Katar malo jači od kisele vode. Da je Ekvador dodao gas, uvalio bi im još 3 komada bez problema. Odigrali pametno, iskusno, taman onoliko koliko im je bilo potrebno.
Valensiji niko nije javio da je utakmica nameštena :ROFLMAO:

Odma po serijatskom zakonu za njega.

sta je ovako losa slika i na rts i na areni mutna cim odalje kameru , a na prethodnoj utakmici sve ok
q11 je u pitanju i optika

@weasel Hvala za prvi post, za nas koji ne pratimo pomno i nismo u toku kad sta kako, ovo je zlata vredno 🙇‍♂️

Nešto nije ok.. upravo sam čačkao po meni-ju, nema pomoći.

Ne znam šta je, sad je očajna slika prenosa. BBC ne prenosi ovu tekmu, pa nema ni komentara u temi o 4k prenosima.

Možda je i RTS na Irisu bolji nego na SBBu. :p

Prebacujem se za svaki slučaj na Arenu. Taman je poluvreme.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno