Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Moze pojasnjenje...Prelazak sa A1 pripejd na Yetel...Trebao bih to da uradim radi Hiperneta i popusta koji bi dobio kao Yetel korisnik.

Dakle, ukoliko sam dobro razumeo...Podnesem zahtrev za prelazak na pripejd i nekoliko dana nakon prelaska dobijam ponudu da predjem na postpejd sa 50% popusta. I recimo, hocu da predjem na Total 10. Na koju cenu dobijam popust? Na precrtanu - 2.549. ili na 1.999.?

Moze pojasnjenje...Prelazak sa A1 pripejd na Yetel...Trebao bih to da uradim radi Hiperneta i popusta koji bi dobio kao Yetel korisnik.

Dakle, ukoliko sam dobro razumeo...Podnesem zahtrev za prelazak na pripejd i nekoliko dana nakon prelaska dobijam ponudu da predjem na postpejd sa 50% popusta. I recimo, hocu da predjem na Total 10. Na koju cenu dobijam popust? Na precrtanu - 2.549. ili na 1.999.?
Screenshot_2022-11-06-08-41-26-88_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Mora pretplata sa popustom da ti bude veća od 1499din kao Yettel korisniku što znači paket mora da bude total 40 sa 50% popusta ako sam dobro video

Cini mi se da sam negde citao da se racuna puna cena paketa a ne popust. Tako da bi moglo na Total 10.

Racuna se i popust ali na vecu cenu paketa. Bitno da ti placas vise od 1500din, nebitno koja je kombinacija.

U utorak sam 1 postpejd broj sa firme prebacio na fizicko lice, pripejd, u cetvrtak mi se pojavila ponuda u app, svi paketi sa 50%.

Kako smo pre 15 dana dobili ponudu za zenin broj Total 40 za 1.414 din sada idemo u pregovore i ciganisanje da i na ovom broju dobijemo iste uslove. Sada nam kroz app T40 nude za 1.624.

Dakle prelaz na pripejd radi i u mom slucaju, videcemo sta je konacna ponuda za T 40

Ako je za utehu meni se sve pogubilo, ne nude nista a bilo Total 40 za 1425 dinara.
Sada baš proverio i meni se izgubilo sve nema više ni ta ponuda T40 za 2300din???!!! 🤔
Ala ćemo da se "ćeramooooo"
Što neko ovde napisa oni pilićari i ja sam pa ko koga.😃
E pa nećemo tako braćo Yettel-ovci
Pošto ste vi bezobrazni ja ću biti još gori.
A imam broj kod njih sa 6 cifara više od 20 i nešto godina.

Sestrići imaju Total 5 paket i danima razmišljaju o prelasku na Total 40 za 1424 rsd.

Danas pre podne su u aplikaciji imali tu ponudu, pre sat-dva (kada su konačno prelomili) na oba broja je promenjena ponuda na Total data sa 50% i dodatnih 200 dinara umanjenje:

Prilozi

• Total 5 ponuda.PNG
    Total 5 ponuda.PNG
    30.4 KB · Pregleda: 161
Poslednja izmena:
Meni samo ovo nudi.

Prilozi

• 11E22B0E-4F3C-4317-9214-1C59321C524D.png
    11E22B0E-4F3C-4317-9214-1C59321C524D.png
    345.8 KB · Pregleda: 141
Vezano za hipernet popust i duplu brzinu, gleda se puna cena paketa a ne koliko ko placa. U prevodu, mogu svi Totali.

@njikolaj

To isto je (Total data) bilo ponuđeno mojim sestrićima. Nestale su danas u podne sve ostale ponude, naravno i ona koju su hteli (T40 za 1424).

Nakon razgovora sa operaterom potvrđen za oba broja prelazak na Total 40 za 1424 rsd.

Iako su vec imali ugovornu obavezu?

Moja supruga je imala ugovornu obavezu, potpisanu proletos, dakle nekih 6 meseci je proslo.

Svrha ovih ponuda je da uzmu vise para svakog meseca.

50% popust na pretplatu dobijaju pripejd korisnici.
Postpejd korisnici (sa i bez UO) i dodatni poust 200 dinara. Sestrićima UO ističe u martu 2023.

Jel mogu da registrujem prepaid broj pored broja koji vec imam sa pretplatom ? Hvala

Ne znam kako vama daju te ponude, meni je istekla ugovorna obaveza pre dve godine a imam stari paket Play20 koji plaćam skoro dve hiljade. Nude mi total 20 za 2349 din. a total data za 3049 din.

Prilozi

• IMG_20221107_132813.jpg
    IMG_20221107_132813.jpg
    67.4 KB · Pregleda: 73
Ne znam kako vama daju te ponude, meni je istekla ugovorna obaveza pre dve godine a imam stari paket Play20 koji plaćam skoro dve hiljade. Nude mi total 20 za 2349 din. a total data za 3049 din.
Nude to bas zbog toga sto si van ugovorne obaveze. Javi im se na twitteru i trazi im da te neko kontaktira za obnovu ugovorne obaveze iz sluzbe za korisnike i njima trazi 50% na paket koji ti odgovara.

Ako ti ne daju 50% onda, pređi na prepaid, posle par dana možeš na postpaid sa 50%.

Za postojece postpejd korisnike mora da prodje 30 dana na pripejdu pa se onda pojavljuje opcija za popust. Za nove do 72h.

isto je za sve korisike, ja sam se vratio sa postpejda na pripejd i nakon 3 dana se pojavio promo 50 % za prelazak na postpejd.

Pitanje u vezi sa aplikacijama koje se dobijaju uz Total pakete (Total 40 konkretno). Ja mogu besplatno da aktiviram 3 slota i odaberem 3 aplikacije za vreme trajanja ugovora, bez ikakvih dodatnih plaćanja? 1 premium aplikaciju i 2 "obične"?

Pitanje u vezi sa aplikacijama koje se dobijaju uz Total pakete (Total 40 konkretno). Ja mogu besplatno da aktiviram 3 slota i odaberem 3 aplikacije za vreme trajanja ugovora, bez ikakvih dodatnih plaćanja? 1 premium aplikaciju i 2 "obične"?
Mozes, ja koristim hbo max, deezer i instagram. Mislim da mozes i sve tri da budu premium.

Nazad
Vrh Dno