Šta je novo?

LG Televizori

Kako vam stoje ove opcije, ukljuceno, ili iskljuceno? Sta je bolje?

Prilozi

• IMG_20221028_233550.jpg
    IMG_20221028_233550.jpg
    45.1 KB · Pregleda: 76
Ako neko juri OLED C2, biće 55'' za 145k tokom sledeće nedelje u Tehnomaniji. Sad bio da gledam druge modele, pa mi prodavac ovo ponudio. Sniženo sa 200k+. Nažalost, van mog budžeta.

Ja pazario C2 za 163 u CT prosle nedelje, misleci nece biti jeftinije...

Ako neko juri OLED C2, biće 55'' za 145k tokom sledeće nedelje u Tehnomaniji. Sad bio da gledam druge modele, pa mi prodavac ovo ponudio. Sniženo sa 200k+. Nažalost, van mog budžeta.
Pa sniženo kad su digli cene.

Prava cena je 155k.

A na kp si gledao cenu?
Gledao sam za C1, nisam za C2. Ako misliš na ove što dovoze iz Mađarske, tu je garancija 3 godine bila pre 3 nedelje kad sam se raspitivao za C1. Ako je 1180e cena na KP, to mu dođe na 138.650rsd. Dodaš 7000 i imaš TV kupljen ovde, 5 godine garancije i kasko. Meni deluje isplativo.

Ta cena verovatno za izlozen model. :D
Lik reče da se čeka da se ocarini uvoz, tako da teško da je tako :) A i da jeste, uvek možeš da proveriš koliko radnih sati ima :)

Kako moze da se proveri koliko ima radnih sati? Standardna fora iz menija ne radi za EU modele...

Gledao sam za C1, nisam za C2. Ako misliš na ove što dovoze iz Mađarske, tu je garancija 3 godine bila pre 3 nedelje kad sam se raspitivao za C1. Ako je 1180e cena na KP, to mu dođe na 138.650rsd. Dodaš 7000 i imaš TV kupljen ovde, 5 godine garancije i kasko. Meni deluje isplativo.

Lik reče da se čeka da se ocarini uvoz, tako da teško da je tako :) A i da jeste, uvek možeš da proveriš koliko radnih sati ima :)
Vezano za 5g garancije, ja koliko sam video na LG sajtu, to vazi samo za G2 i jace modele

Vec 2 godine ne ide preko LG sajta, nego se salje email uvoznicima za produzenu garanciju na televizore.

Vec 2 godine ne ide preko LG sajta, nego se salje email uvoznicima za produzenu garanciju na televizore.
A do kada vazi ta akcija za produzenu garanciju? Mozda uzmem sledece nedelje u Tehnomaniji ako bude ta cena, kasko 2godine + 3godine produzene garancije

Pozdrav u potrazi sam za novim tv-om i koliko vidim svi hvale LG OLED televizore. Medjutim koliko vidim oni ne poseduju Android TV nego neki drugi OS. Kakva su vasa iskustva sa LG-evim OS. Koliko vidim nema podrsku za Kodi ?

Nakacis bilo koji Android Box na LG, bolja je opcija po meni nego uzeti TV sa Androidom...

znaci dam 1500+€ na TV i opet moram neki box uzeti? ako je vec tako koji box preporucujete?

Ja koristim Mi Stick 4K, Mi Box S i SBB OTT box...kapiram da ima saveta u odgovarajucoj temi sta je sad neka dobra kupovina...

Ja kodi najviše koristim zbog sportskih prenosa,a ima i gomila filmova da se pogleda.

Kupujem tv i nisam hteo oled, ali imam ponudu za 65' B2 i 55' B2. Cene su 1300€ za veci i 900€ za manji. Bez garancije.
Jel ok B2? Moze li trajati 5-10 god uz pravilnu upotrebu?
Malo bi se koristio za kablovsku. Neki sport i to je to. Vise za filmove i serije sa usb-a.

Pozdrav u potrazi sam za novim tv-om i koliko vidim svi hvale LG OLED televizore. Medjutim koliko vidim oni ne poseduju Android TV nego neki drugi OS. Kakva su vasa iskustva sa LG-evim OS. Koliko vidim nema podrsku za Kodi ?
Generalno je ok, stvari koje me nerviraju su:
  • browser, ocajan je
  • nedostatak nekih aplikacija (euroleague tv, kodi...)
  • Glavni meni je pun reklama i nekih gluposti, mozda je to smanjeno nekim updejtovima, ne znam, ja sam to resio tako sto sam instalirao pi-hole i blokirao pozive lg serveru
  • nedostatak podrske za DTS, to resavam tako ili nadjem film za audio formatom koji je podrzan ili preko ffmpeg-a konvertujem u AC3

Generalno je ok, stvari koje me nerviraju su:
  • browser, ocajan je
  • nedostatak nekih aplikacija (euroleague tv, kodi...)
  • Glavni meni je pun reklama i nekih gluposti, mozda je to smanjeno nekim updejtovima, ne znam, ja sam to resio tako sto sam instalirao pi-hole i blokirao pozive lg serveru
  • nedostatak podrske za DTS, to resavam tako ili nadjem film za audio formatom koji je podrzan ili preko ffmpeg-a konvertujem u AC3
Ne podržava ni HDR10+ znači dinamičke medapodatke, i ne podržava ni Chromecast. Lg je postao nekakav poluproizvod, kao i Samsung jer neče, da plate licencu za određene stvari pa podržavata sve manje stvari..

Nazad
Vrh Dno