Šta je novo?

Xiaomi Pocophone F1 (Gcam prvi post)

Nemojte da se bakcete menjanjem ekrana, lepo je Saj napisao iskustvo svoje. Imao sam i ja ista iskustva za druge telefone. Ili original ili novi telefon.
Eventualno da naviknes na tu pukotinu i da koristis tako telefon. Posle nekog vremena kapiram da ce prestati da ti bode oci.
 
Ili možeš u MESC-u da zameniš digitajzer, po skupljoj ceni.

1657629767745.png
 
Nemojte da se bakcete menjanjem ekrana, lepo je Saj napisao iskustvo svoje. Imao sam i ja ista iskustva za druge telefone. Ili original ili novi telefon.
Eventualno da naviknes na tu pukotinu i da koristis tako telefon. Posle nekog vremena kapiram da ce prestati da ti bode oci.
Meni bar menjanje ekrana nije nikakav problem. Zamenim za 15 minuta ali dzaba kad je los i brzo puca. Troskovi popravke su pola vrednosti telefona. Ne isplati se. Ako narucis ekran zamenicu ti ja za dz ako hoces ali nije vredno cimanja jer ce puci na prvo kljuckanje. Ostavi te pare na stranu za drugi fon i koristi ga takvog dok sljaka.

Btw, ako neko ima ocuvan fon i ima nameru da ga koristi i dalje poklanjam mu skin. Neka se javi na PM ko hoce.
 

Jel mi ovo treba?
Jeste, to ti treba. Imaš i na KP za relativno sličan ili upola manji novac. Vidim da ima u više gradova pa je veća verovatnoća da ćeš ga lično nabaviti.
 
Menjao sam i ja ekran i zamenski se takođe veoma lako polomio. Ne isplati se menjati ekran nažalost iako je telefon i dalje sjajan sa sjajnom (gcam) kamerom.
 
Ako mozes da snimis sa drugim telefonom bilo bi dobro, ovako na nevidjeno moze svasta da ti se kaze.
 
Da li je moguće zameniti bateriju za ovaj telefon i gde?I ako imate kontakt,hvala unapred.
 
Ja sam narucio sa kp teracell i bas se lose pokazala, pa drugi put opet sa kp ne znam ni kako se zove i opet lose bilo. Trecu bateriju narucim sa alija i pogodila se da je odlicna. Sve sto mogu da ti kazem je da je cista lutrija sa zamenskim baterijama. Bateriju nije tesko zameniti posto se poklopac nazad prilicno lako skida, a imas na youtube pregrst klipova.
 
Zbog losih baterija ja sam zamenio telefon. Super mi je radio F1 ali mi je baterija bila malo losija. U nedostatku dobrih nisam video pametniji izbor.
 
Neki servis u Srbiji?
 
Par postova iznad je napisano MESC, pa izguglaj ostalo.
Edit:
Od tog servisa cena, pa proveri.
 

Prilozi

  • xiaomi-akcija-1~2.png
    xiaomi-akcija-1~2.png
    2.7 KB · Pregleda: 24
Poslednja izmena:
Nisam,u Sremskoj Mitrovici živim.Hvala na ponudi,poštujem dobru volju.👍
Par postova iznad je napisano MESC, pa izguglaj ostalo.
Edit:
Od tog servisa cena, pa proveri.
Njih sam pokušavao danas da dobijem,nema šanse.I na fiksni i na mobilni,naslušao sam se muzike.
 
Kakva je ta baterija koju oni ugrađuju?
 
Posto je ovlasceni servis za xiaomi, trebalo bi da je original.
 
Voleo bih da čujem lična iskustva ljudi. Devojka ga koristi 4 god, oslabila je baterija pa bi joj dobro došla zamena. Pošto ga ne bi menjala ni za jedan noviji model.
 
Ne znam da li neko uopste vise pravi baterije za F1. Problem je i kad je baterija a stoji, svejedno se kristalizuje vremenom i gubi kapacitet.
Ja sam jednostavno digao ruke i to je to. Stoji fon kao rezervni.
 
Moj evo već četvrta godina baterija još uvek dobro drži, dva dana bez problema izgura, dosta poziva, viber... Valjda sam imao sreće 😊
 
MESC nema vec 6 meseci bateriju skoro, ja hteo tamo negde maja jos, bilo je tada ali nisam tad nesto bio zagrizen za menjanje jer kao 64GB model i onda dve nedelje kasnije nije bilo. Nece ni dobijati, ovo su starije zalihe proizvedene krajem 2020 cini mi se. Dobra stvar ovog telefona je sto barem QC3.0 ima pa nije toliki problem nositi power bank, brzo to ide. Svakako all star hall of fame telefon, kamo srece da su dobrog naslednika napravili, samo da je AMOLED, 5000mah kvalitetan kao ovaj, isti frame, isti build, bez staklenih zezancija i zakrivljenih ekrana, i neki Gen1 SD 8 i 8gb/256 bazni, 12/512 druga opcija, bio bi hit hitova.
 
Trebali ste da uhvatite poslednji voz što se tiče baterije kada je bila na akciji kada sam ja zamenio. Razlika se primeti sa novom, ali ću morati da instaliram najnoviji dostupan Pixel Experience ROM pošto na trenutnom koji i dalje imam Google servisi baš crpe bateriju.

AccuBattery prijavljuje 92% zdravlja otkako sam zamenio.
 
krastavac, sta je tu je. Mozda bude dobrih aftermarket kao sto su Nohon, ali slabije, nije bio toliko popularan fon. Jebiga, i s powerbankom da se nosa pa se isplati.
 
Nazad
Vrh Dno