Nisam baš razumeo. Nisam ni rekao da može da se nađe mator, a pažen bmw. Zato i kažem da je bolja opcija novo, a klasu niže, nego staro čemu je duša izvađena.Malo off, ali ne mogu da odolim...
Nadji ti meni druze da kupim toliko star E31, moze i 850i, ne mora csi (opali kriterijumi vremenom ***), da je sve fabrika, mazen i pazen. Imas od mene novi fiat po izboru, a mozda cak i alfu 😋
Moći će, naravno, dobili su developeri sigurno već SDK i rade uveliko na adaptaciji softvera. Neki će imati spremno već kad izađu telefoni a neki će izbacivati tokom narednih nedelja, tako uvek bude.Nesto tako slusam neke opise novih modela, barem ove pocetne, i niko ne zna kako ce izgledati ne-apple aplikacije u okviru ovog "islanda". Zanimljivo je pitanje da li ce moci i 3rd party apps da iskoriste taj feature i u kom vremenskom okviru....
Bilo koji bmw iole odrzavan star i 25 godina je bolje vozilo od fiat punta. Ima jedan dobar bmw 850csi na PA, drugar prodaje, ali kosta kao 25 puntica. 😁Malo off, ali ne mogu da odolim...
Nadji ti meni druze da kupim toliko star E31, moze i 850i, ne mora csi (opali kriterijumi vremenom ***), da je sve fabrika, mazen i pazen. Imas od mene novi fiat po izboru, a mozda cak i alfu 😋
Nema pravi csi, onaj zeleni je 850i (csi optic) ako na njega mislis? Cak ni na mobile.de nema vise pravih csi primeraka, ili iskoci tek poneki za 70-80k 🥴Bilo koji bmw iole odrzavan star i 25 godina je bolje vozilo od fiat punta. Ima jedan dobar bmw 850csi na PA, drugar prodaje, ali kosta kao 25 puntica. 😁
Kako "bajagi feature", u pitanju je efektivno multitasking. U islandu stoji koja god već aplikacija koja radi u pozadini, bilo tajmer, Spotify, šta hoćeš, izbacili su taj ceo dodatni potez gde ti prelaziš iz jednog prozora u drugi a pritom nisu oduzeli ništa od ekrana.
Evo ja u Njemackoj. Kada zelim telefon na rate preko.operatera, nista jeftinije me ne izadje nego da kupim u Saturnu nprTamo retko ko uzima nešto za keš, sve se uzima putem kredita. Kao i ovde, uzimaju mnogi preko operatera na rate, jedino sto im je cena daleko povoljnija nego nama, a i uz veća primanja se to ne oseti mnogo. Nije Amerika samo NY, LA i Miami gde pljušte dolari.
Pogledaj ovaj video:Gledajući na YouTube kako to radi, ja nisam impresioniran. Jeste da kažeš simpatičan način da prikriješ da imaš nepotrebnu rupetinu u ekranu, ali daleko bolje bi bilo da naprosto nemaš nepotrebnu rupetinu u ekranu. Pipneš prstom ekran na stolu, telefon se otključa, najlogičnija stvar na svetu, šta ima da ga dižeš da ti skenira lice? App switching već imaš dole, gde ti se ruka prirodno nalazi. Zna verovatno i Apple da su usrali, zato bar jednom za promenu ne dižu cene, uprkos inflaciji.
Pogledaj ovaj video:
U akciji je fenomenalna stvar. Intuitivna, praktična, bukvalno multitasking unutar samog interfejsa koji ne utiče na bilo šta drugo. Pljuvanje notcha u laptopu razumem. Ovo je već next level momenat koji ima hiljadu praktičnih primena.
Pogledaj ovaj video:
U akciji je fenomenalna stvar. Intuitivna, praktična, bukvalno multitasking unutar samog interfejsa koji ne utiče na bilo šta drugo. Pljuvanje notcha u laptopu razumem. Ovo je već next level momenat koji ima hiljadu praktičnih primena.
Kao što ti rekoše drugari već, silno grešis.Nisam baš razumeo. Nisam ni rekao da može da se nađe mator, a pažen bmw. Zato i kažem da je bolja opcija novo, a klasu niže, nego staro čemu je duša izvađena.
Pa bolje je, ali ću radije uzeti notch i dobiti najbolji Face ID među svim telefonima nego nemati notch. Da mogu da biram uzeo bih senzor u donjem delu ekrana ali to je već sad stvar preferenci. Ako mora Face ID, a očigledno ga guraju, ovo je apsolutno prihvatljivo rešenje.Pa.*** zar nije bolje da uopste nema notcha? 🤣🤣🤣
Kako ću dohvatiti vrh telefona koji ima 147 milimetara visine? Pa vrlo lako, kao što i sada radim, sa krajnje prosečnom veličinom šaka. Regularni iPhone modeli savršeno leže u ruci i perfektnih su dimenzija. Meni je lično Pro Max monstruozno velik, ali ko ima veće šake verovatno se neće složiti.I kako mislis dohvatiti vrh telefona jednom rukom? Neprakticno i nepotrebno. Notch na 13 PM je miljama ispred ovoga sto su sad uradili!
Na taj sam mislio. Ima on finu kolekciju kola, mnogo mu zavidim što nijedan ne mogu sebi da priuštim. 🙂Nema pravi csi, onaj zeleni je 850i (csi optic) ako na njega mislis? Cak ni na mobile.de nema vise pravih csi primeraka, ili iskoci tek poneki za 70-80k 🥴
Pogledaj ovaj video:
Ako je promena pesme jedina funkcionalnost ovog dodatka koja ti pada na pamet onda ti, u najmanju ruku, manjka kreativnosti.Sad već izbacuješ marketinške fraze. Umesto da prstom povučeš na dole i iz proširenog notification prostora odabereš narednu pesmu, ili da to isto uradiš iz widget-a, ti ćeš sad da ubodeš prstom u "ostrvo" i tako izvedeš tu akciju. I to je tebi fenomenalno, intuitivno, praktično, wow? Ne, nisi objektivan, povlačim se iz dalje rasprave o ovome.
Nije novi punto bolji od polovnog bmw, ali je bolji od izakanog. Uđi na kanal auto analiza i vidi šta mu radi izakan bmw. A onda uporedi sa novim fiatom 500 l jer punta više nema. Naravno da će vlasnk da dobije mnogo više, a i mirniju glavu sa novim 500l.Kao što ti rekoše drugari već, silno grešis.
Evo ja sam kupio sad kad je izašao Xiaomi 12 Pro, platio sam ga 1000-1100e, za te pare, ili malo veće, ne menja puno, pričamo o 200e, mogao sam da kupim lagano 13 Pro.
Nerviralo bi me nešto kao što me nerviralo kod prethodnih iPhone-a, ali nekako sam nalazio rešenje, ali za virtualni proximity senzor, rešenja nema i svakodnevno me prca u zdrav mozak.
Tako da ne, nije novi Punto bolji od polovnog BMW-a ili MB-a, nikako.
Moja majka koristi moj 6S, kupljen još kad je izašao, ne znam vise ni godinu, pre 2 godine zamenjena baterija, evo šije i dalje, za njene potrebe, fantazija, mada je videla šta sve mogu telefoni za novijim kamerama, pa će je to malo uzdrmati. Šta je danas alternativa tom telefonu, šta će dobiti šta izgubiti, kupujući neki android ... Nisam siguran.
Inače, opet ponavljam, kad ovaj Zaomi (bukvalno mi Žao,) košta 1100e, cena 14 Pro od 1400, je poklon.
Ja mislim da ko hoće da ga iscedi maksimalno ok je da se koristi dok dobija nove iOSove. Sve preko toga za mene nema smisla. Posle toga najbolje da ode nekome za sms, viber i pozive.Ne znam kako iko moze da sluša tog debosa auto analizu... on se razume u kola, kao marica u kriv qratz. Što se tiče iPhone-a, slažem se da moze da se koristi lagano duže od par godina, ne vidim problem da se jednom zameni baterija i nastavi sa korišćenjem. Ja planiram sad to da uradim na ženinom iPhonu Xs, taj telefon i dan danas radi kao prvog dana. Radi svakako bolje od vecine novih androida od 500 evra.
Ako je promena pesme jedina funkcionalnost ovog dodatka koja ti pada na pamet onda ti, u najmanju ruku, manjka kreativnosti.
Važi, nalepi mi etiketu Apple magarca i odradio si komplet analizu ličnosti. Ovakve teme odavno nemaju smisla. Postoje tri tabora, oni koji slepo hvale, oni koji analiziraju iz ljubavi prema tehnici i telefonima, i nažalost najbrojnija grupacija: dokoni hejteri koji u svakom kontekstu i situaciji traže razlog da pljuju. Danas se pljuje Apple, prekosutra Samsung, i tako u krug.
Apple je, razume se, glavna meta većinu vremena.
Hard press je isto fantastičan feature u teoriji, samo mislim da funkcionalnost nije bila nešto bitna i da većina korisnika nije ni koristila njegove benefite niti da im je takva stvar uopšte trebala. A, ako se ne varam, mislim da je i tehnički bilo izazovnije za izvesti pa što da i ne izbace kad već nije zaživelo a verovatno ih više košta?A, ne slažeš se sa mnom, prema tome mora da si hejter.
Sećam se kad je iPhone bio dobio hard press, ja sam bio rekao da to ničemu ne služi, pa bio nazivan glupim, prizemnim, hejterom, jer kako ne kapiram tako genijalan feature. Par godina je prošlo i Apple je tiho izbacio hard press i niko nije ni trepnuo, jer feature kako sam od starta i tvrdio, nikad nije služio ničem korisnom.
Mislim, radi kako hoćeš, al ne znam šta ti u životu treba da budeš besplatni marketing za Apple i opravdavaš njihov nedopečeni gimmick pre nego što si ga uopšte i probao.
Cenim da ces preskociti i ovaj, kao i predhodnih 13.
Ma iskreno, nervira me sto likovi sve neshto "re-invent". Cudo da su AOD nazvali tim imenom. Mislio sam, bice neshto kao iAOD .Pa bolje je, ali ću radije uzeti notch i dobiti najbolji Face ID među svim telefonima nego nemati notch. Da mogu da biram uzeo bih senzor u donjem delu ekrana ali to je već sad stvar preferenci. Ako mora Face ID, a očigledno ga guraju, ovo je apsolutno prihvatljivo rešenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari