Proveri u Nitei, mi smo za kancelarije preko njih uzimali i koliko znam njihov su zastupnik (ili ovlasceni prodavac ili kako vec). Znam da je u zadnjih par meseci bilo povecanja cena, navodno od strane Hawortha.Ima li Haworth Fern kod nas i koliko košta ako ima?
Čini mi se da neko reče da je uzeo onaj Wau 2? Kakvi su utisci?
Koje modele imate?Nama su u kancelarijama sve Haworth stolice i stvarno dobro trpe svašta.
Ne znam koliko će ti pomoći, ali ja sam pre 4 meseca pazario ovo za 42k din. Stolica je stigla u ogromnoj kartonskoj kutiji koja je toliko teška, da je prodavac morao da mi pomogne da je odnesem do auta. Sedišta sam morao da oborim, i jedva sam je ugurao.
Metalni deo sa točkovima i nosač su od debelog metala, kontam da tako mora jer je stolica deklarisana za osobe do 250kg, a ja imam 95. Ono što mi se odmah nije svidelo je boja. Na slici se ne vidi, ali boja nije baš žuta, nego je zlatna, i ima neki premaz sa sjajnim česticama. Izgleda malo šabanski za moj ukus, ali je materijal kvalitetan. Jastučići za gordnji i donji deo su memorijska pena i jako su udobni. Pomislio sam da će mi trebati vremena da se naviknem jer sam u ovoj temi čitao da je to tako. Međutim, čim sam seo, to je bilo to. Svi parametri na stolici su podesivi. Bukvalno se može spavati u njoj. I sviđa mi se što naslon može toliko da se pomeri napred, da bukvalno budete zalepljeni za monitor. Još jedna zamerka su klimavi nasloni za ruke. Plastični su, i pomeraju se u svim pravcima čak i kada je sve fiksirano. Deluju jako jeftino napravljeno, i za stolicu u ovom cenovnom rangu, to mora biti mnogo bolje. Boja i nasloni su moje jedine zamerke, sve ostalo je sjajno. U njoj provodim od 8 do 12h dnevno, apsolutno nemam zamerke na udobnost. Kod stolice nema škripanja, nema puckanja, uvijanja, škljocanja, i ostalih gluposti što sam video na nekim stolicama od 15k din koje sam probao.
Koje modele imate?
na "akciji" je trenutno - 40k, bila je oko 35-36 pre...To sve ima Modrulj m291 ch, trenutno je oko 45k.
Zavisi koje materijale hoćeš, ja sam platio 44k, sedalni deo štof nazad mreža.na "akciji" je trenutno - 40k, bila je oko 35-36 pre...
Koliko ti je stara stolica ?Odlična je mrežica na toj stolici (182cm/120kg) i mehanizam je odličan, skoro mi je uvek otključana za ljuljanje.
Sa 90kg možeš i na markusu da se sedis. A oni sa 70 mogu i na hoklicu.Koliko ti je stara stolica ?
Pitam, jer me brine kvalitet izrade i izdržljivost. Imam 90kg i 185cm.
kancelarijskestolice.com
Nema. Za te pare, samo smeće.Best buy do 15k RSD??
Mora onda da ima neko dobro smece 😀Nema. Za te pare, samo smeće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari