Normalno da nije moja stvar ali bas me interesuje koji je to scenario u kome 4-5 sata gledanja u ekran dnevno nije dovoljno.Da li je istina da se koriscenje svede na 4,5-5h sot? Poziv, sms, viber, chrome, bez dr mreza, je ono sto bih u nacelu koristio. 21fe mi u svemu privukao paznje ali ako je baterija takva uzalud kupovina. Hvala
Mene zanima zasto se pepele tvor nije okupao i onda ga odbijale ne bi.Normalno da nije moja stvar ali bas me interesuje koji je to scenario u kome 4-5 sata gledanja u ekran dnevno nije dovoljno.
Dok se neko dvoumi, drugi uživaju u korišćenju ove samsungove spravice 🙂Telefon je vrh ali dvoumim se zbog baterije jedino.
Snapdragon 99%Bezbroj puta pokusah da dodam otisak prsta i nece. Pomislis eto problema. Skinuh staklo, 1500din placeno, i od prve. Vratim staklo ne prihvata. Postoji li neka fora da uspem sa staklom ili mora nova kupovina drugog? nije da mi je bitan ali voleo bih da ga imam.
Inace zagrejao se tokom punjenja, tokom koriscenja zagrevanja nema.
Da li je verzija SM-G990B SD ili Exy ne mogu u fonu da nadjem?
Sto se tiče otiska neće ti raditi ni na jednom staklu osim white stone, na folijama hoće ali manja zaštita.Bezbroj puta pokusah da dodam otisak prsta i nece. Pomislis eto problema. Skinuh staklo, 1500din placeno, i od prve. Vratim staklo ne prihvata. Postoji li neka fora da uspem sa staklom ili mora nova kupovina drugog? nije da mi je bitan ali voleo bih da ga imam.
Inace zagrejao se tokom punjenja, tokom koriscenja zagrevanja nema.
Da li je verzija SM-G990B SD ili Exy ne mogu u fonu da nadjem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari