Šta je novo?

Kodi i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Sramota me da kažem šta je bilo,istekao mi premium a totalno sam zaboravio da pogledam :ROFLMAO: .Sad radi sve puca
 
Poslednja izmena:
Sve ce proraditi nego je gazdi ponestalo para pa da malo isprosi 😂
 
Elementum u kombinaciji sa Orion addon radi odlicno. Jedina mana ako se tako moze nazvati je sto sa free orion nalogom ima limit na 100 linkova dnevno. To se lako resi u podesavanjima oriona, ogranici se na 5-10 rezultata po naslovu.
U zvaničnom repozitorijumu nema nijedne verzije Oriona. Ako može na pp odakle ste "nabavili".
Edit: otišao preko browsera i skinuo poslednju 4... verziju.
Installation faiiled...
 
Poslednja izmena:
Da, otišao sam tu ručno i skinuo 3.3.0 & 4.0.0 verzije i dobijam installation failed na 19.3 kodi verziji. Probaću da prebacim na 19.4.
 
Na shield radi sve ali na googletv ne. Što je najčudnije ostali addons su se instalirali bez problema.
Shield vs GoogleTV isti repo🤣🤦
20220621_110657.jpg
 
Cilindar Shield fura 32-bit Android OS, a Chromecast GoogleTV igračka?
 
Pa kako igračka instalira ostale addone bez problema? Neće biti iako se slažemo donekle.
 
Sve što je stick / dongle / ... bez IO portova = igračka.
Što se addons tiče nemam pojma nisam u toku ne koristim te forkove koječega pa nisam u toku šta je od toga Python addon a šta je binary addon (kao što su PVR addons) ili koristi neke binaries koji su specifični za OS i za CPU arhitekturu.
Prvo što mi je palo na pamet je to 32 vs 64-bit Android ili ti ARMv7 vs ARMv8 SoC.
 
Ako sam skapirao ovo je samo za skinute fajlove na cloud?
 
Па добро... некоме је и то интересантно. Свака роба има свог купца. Исто као што још увек има људи који скидају филм на рачунар па га онда на ТВ пуштају на разне начине.
 
Neko skida jer voli tako a neko jer nema druge opcije, ima nas raznih
 
Upravo su na Rea-Debrid-u aktivirali webdav server. Podaci za prostup se nalaze u My Account.
 
Meni ističe RD 13.7.Je l posle tog datuma mogu ponovo da uplatim?Ili može i pre?
 
Poslednja izmena:
Pozdrav narode, sta preporucujete za ove nase domace kanale a da je free, posto je green ugasen? Imam neki livetvsrbija al slabo kanala
 
Imam jedan problem. Koristim servioo, iz cista mira, kada udjem u kod i probam nwsto da pustim ne mogu da pronadjem ni jedan file. Vidi se servioo ikonica i bez problema ulzim, cak i serovani folderi su i dalje tu ali kada udjem u folder on je prazan. Pokusao sam sa update-om servioo-a ali to ne pomaze. Restartovao sam isto mrezu komp i box ni to ne pomaze. Ja sam i dalje na 18.9 kodiju, ne znam da li to nesto smeta...
 
Vec je bilo reci o Easynews-u i njegovim pogodnostima. Odlican sadrzaj sa privatnih trackera (internal encodes), stariji sadrzaji koji se tesko mogu naci, sadrzaj sa neengleskog govornog podrucja...i kao sto neko rece vise linkova od real debrida. Jedina mana Easynews-a je uvek bila cena preskup za nase uslove. Uzmimo npr big plan izadje 29.94 $ mescno ( prva 3 meseca po 9.99 $) ali sa ogranicenjem od 150 gb mesecno. Ali nasao sam odlican deal koji daju za 4.jul samo 4$ mesecno ( 48$ godisnje) maksimalne brzine bez mesecnog limita, plus free VPN.
Izadje jeftinije od real debrida.


Ili jos jeftinije ovo je deal takodje za 4.jul ali iz 2020 god :ROFLMAO: i prema iskustva korisnika sa reddita link i dalje radi. Tu je Easynews 2.99 $ mesecno (35.88 $ godisnje :eek:) takodje max brzine ,bez mesecnog limita, sa besplatim VPN.


Isto kao i real debrid easynews mozete koristiti u Kodi addonsima kao sto su forkovi Fen-a (Ezra, Taz19), Kingpin (fork venoma).
Ili kodi addon za easynews; https://github.com/srbaber/xbmc-easynews
Postoje i druge prednosti easynewsa i useneta kao sto su download svega i svacega (muzike,e-knjiga...) sa njihovog sajta...Sto neki korisnik easynews-a moze da povrdi. Nisam nikada koristio easynews i planiram da sutra uplatim. Valjda ce biti plate :ROFLMAO:.
 
Jel ta ponuda samo taj jedan dan? I može li da se otkaže recimo posle mesec dana?
Nisam nikad koristio, možda bih probao, mada manje addonova podržava u odnosu na rd...
 
Jel ta ponuda samo taj jedan dan? I može li da se otkaže recimo posle mesec dana?
Nisam nikad koristio, možda bih probao, mada manje addonova podržava u odnosu na rd...
Nisam koristio. I da ovo su ponude za 4.jul. Ne znam proces oko otkazivanja kako ide. Ali citajuci neke strane forume, reddit...Mnogi korisnici se slazu da je easynews u mnogo cemu bolji od RD, PM, AD. Jeste da je mana manjak podrzanih addona za easynews. Ali i tu imas opcije u vidu indexera sonarr i raddar...prowlarr. Real debrid je ok i sam ga koristim. Ali oduvek sam zeleo da probam easynews i naletoh na ove popuste pa rekoh da to podelim ovde sa vama.
 
Mora da se plati na godišnjem nivou, ne može da skidaju mesečno... Voleo bih ipak samo da probam, pa da vidim da li vredi, ovako je mnogo... Svejedno dobar info...
Inače je ipak malo skuplji od RD koji je 32e godišnje plus dobiješ skoro dva meseca gratis...
 
Mora da se plati na godišnjem nivou, ne može da skidaju mesečno... Voleo bih ipak samo da probam, pa da vidim da li vredi, ovako je mnogo... Svejedno dobar info...
Inače je ipak malo skuplji od RD koji je 32e godišnje plus dobiješ skoro dva meseca gratis...
U pravu si malo je skuplji easynews ono su cene u dolarima. Izadje godisnje oko 34.5e. I da prednost RD fidelity points koji dobijas svakom kupovinom. Pokusacu da uplatim easynews danas. Ako bude plate🤣. Predhodnog meseca sve skinuo sa kartice 😂.
 
Nazad
Vrh Dno