Dokumentarac sa pravim događajima i snimano od 2004 a završava se zadnja 13ta epizoda 2018te čini mi se.Zanimljivo do neke tačke gde počinje smaranje i prosipanje iz šupljeg u prazno. Realno sve je moglo da stane u 3-4 epizode . To je verovatno ista koju si ti gledao samo su je osvežili i dodali još koju epizodu kako su se stvari razvijale/menjale u toku godina sa tokom događaja vezanih za slučaj .Ja sam počeo doku seriju davno ali nisam je završio... I to neku iz 2004 godine. Je l ovo na Netflix opet nešto novo? Igrana serija mi se ne počinje baš zbog ovog započetkog dokumentarca, jer mi je tih par epizoda baš držalo, a sad vidim i ovo na netflix.
Meni serija deluje kao los napisan fanfiction a 3. epizoda je najgora do sada. Osim kratkog cameoa DV-a.Obi-Wan Kenobi
Nije loš, neko se žalio da je spor, bogme treća epizoda je brža jer
Dart Vader je izuzetno brutalan, par ubistva i onom klincu kad zavrnu vrat nisam mogao da verujem još kad roštiljao Kenobija, brutalno.
Zato samo miniserije i ne!a greške (čitaj: zjba)Mislim da je Netfliks radio neko istrazivanje gde su skapirali da im se vise isplati da prave nove serije nego da zavrsavaju stare i odatle taj trend kod svih.
Da ne pricamo da vecina serija mora da ostavi prostor za nastavak da bi ako bude uspesna mogli da mlate pare.
+1Meni serija deluje kao los napisan fanfiction a 3. epizoda je najgora do sada. Osim kratkog cameoa DV-a.
I ne bih da ulazim u detalje i talasam po forumu, dovoljno je samo da se odgleda i da te zaboli glava koliko je lose napisana epizoda.
Ocigledno je da neko u Dizniju mrzi SW i totalno zeli da unisti fransizu, jer ne verujem da mogu ovako netalentovane ljude da stave na pisanje scenarija i seriju puste u etar.
Ovakvo "olaksavanje" po omiljenim likovima tesko (isto kao i sa Lukom) da drugacije moze da se objasni, pre svega u postupcima koje su van karaktera.
Sto bi rekao Dzoni Dep: "it was basically a fecal delivery."
Biće da je to u pitanju. Godine izlaska su me i zbunile u celoj priči.Dokumentarac sa pravim događajima i snimano od 2004 a završava se zadnja 13ta epizoda 2018te čini mi se.Zanimljivo do neke tačke gde počinje smaranje i prosipanje iz šupljeg u prazno. Realno sve je moglo da stane u 3-4 epizode . To je verovatno ista koju si ti gledao samo su je osvežili i dodali još koju epizodu kako su se stvari razvijale/menjale u toku godina sa tokom događaja vezanih za slučaj .
Možeš ladno da odgledas samo zadnju epizodu ako si već u toku sa pričom 😀
ja bi sve koji su snimili ONO od scene poslao na goli otok i zabranio bilo kakav dalji radDa, da scena "enter the void". forumski puritanci ce se zgrazavati![]()
samo zvanicno zavrsene serije i nema greske... samo je tesko drzati se toga hipi ponese... kod mene se sve zavrsava sto sam u psolednjem talasu zapoceo (expanse, bcs, ozark, bosch-hebiga dobio spinoff) i bas se jako drzim da novo nista ne pocinjem sto nije zvanicno gotovoA onda mini serije / limited series prestanu da budu mini i dobiju sezonu 2, 3...![]()
samo zvanicno zavrsene serije i nema greske.
O kakvoj se sceni radi?Da, da scena "enter the void". forumski puritanci ce se zgrazavati![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari