Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Goodfellas rip Ray
high school goodfellas GIF
 
"Everything Everywhere All at Once"
Prekinuo sam ga nakon 38 min. To zaista ne radim ali nisam imao volje ni želje da nastavim.

Neka je laka crna zemlja Rej Lioti.
Strašan i upečatljiv glumac.
 
ja sam na 58 minuti, bas je ono ne znam... moram do kraja da odgledam da vidim sta je to zasto ga svi dizu u nebesa... za sada meh
 
Everything Everywhere All at Once.
Pristupili su na zanimljiv nacin jednom ajde da kazemo filozofskom konceptu i kao da su posle pola sata rekli ok nemamo mi snage da izvucemo ovo, ajde da okrenemo na glupiranje. Toliko imbecilnih momenata sa vrlo ozbiljnom temom da me je par puta bio blam sto uopste gledam. Pokusacu jos jednom, da upotpunim utisak pa s toga bez ocene za sada.
 
Ode čovek koji je dao glas liku sa mog avatara. :(
Zato smo ga i obožavali, kao što sam pisao na prethodnoj strani.;)
Posle kad sam glasu dodao i stas postade mi jedan od onih čije filmove moram pogledati ma koliko oni realno glupi bili. Hajde "Goodfellas" ali "Turbulence" npr... A opet sam uživao u tom filmu. Kad god glumi manijakalnog ubicu ili psihopatu uvek mi izmami osmeh na lice. Ne mogu da objasnim ali u svakom filmu mi je "glavni" - Field of Dreams, In the Name of the King, The Iceman, Cop Land...
Zvuči bogohulno ali mi je žao što nije uzeo rolu Tonija u Sopranovim, otišla Gandolfiniju. Mogao je biti Betmen umesto Kitona, Harvi Dent što bi mu više odgovaralo a razmatran je i za Džokera pre Nikolsona. Subjektivan sam kad kažem da bi bio sjajan Džoker. Nadao sam se posle da će ta rola pripasti njemu pre Ledžera, Letoa, Finiksa... Mada mi ni Defo ne bi bio loš. The Departed bih još više cenio da je pristao na ulogu pre Valberga. Itd...
Bez obzira na sve, za mene legendaran glumac.
 
Gledajuci seriju Severance setih se ovog psiholoskog trilera iz UK. Korporacije...🤣😜Nekako mi bas leze filmovi koji su snimani na jednoj lokaciji. Zanimljiv filmcic sa skromnim budzetom.
 
Јел гледао неко нови ТОП ГАН ал у биоскопу?
 
Odlicna mini trilogija,svaki deo prica za sebe,preporuka za svakog ko nije gledao,dosta je povezano sa nasim prostorima pa je 3. deo prakticno Srpski film i ne treba prevod
1. bas ima smek 90-ih i bivse Juge pa se tu pominju i Raznjatovici:D
Danci su odradili fenomenalan posao u prikazivanju "nase" istorije i mentaliteta,sumnjam da bi nasi bolje odradili
prvi deo 8/10 ,druga dva 7,5/10.
Jos jednom odlicno i bravo za detalje i atmosferu u filmovima...
 
Dr Strange, odgledao u bioskopu, ništa posebno, ali gledljivo. Ona scena borbe notama je baš besmislena.
Everythin everywhere... još jedan film sa multiverzumima, baš konfuzno. Idu na neku foru Matriksa, samo je ovde matora kineskinja, ne Kianu i baš preteruju sa fleševima. Stigao do sat i po, možda ga i završim. Crytical Drinker mi u poslednje vreme deluje kao da je dobio lovu da promoviše neke filmove/serije.
Dual - preskočiti slobodno
Valet - simpatičan filmić, može se gledati.
 

Korejski pirati.
Simpatičan film.
Solidan budžet i gluma, scene borbe, ima baš dosta smešno-simpatičnih i duhovitih scena (ali i onih gde se bespotrebno preteruje).
Radnja i scenarijo prosečni, možda čak i ispodprosečni.
7/10 od mene...
 
Top Gun-maverick
Kad je film poceo, bukvalno sam se vratio 30 godina unazad na izlizanu kasetu i uspomene..zamalo suza da krene :D
Tehnicki gledano 10/10 . Neko pre par postova napisa da mozemo da mislimo ovo ili ono o Kruzu ali covek zna kako da odradi film. Film je fantasticno uradjen, ogroman trud je ulozen i to mora da se ceni. Delovi filma koji se oslanjaju na proslost imaju tezinu i sjajno su ukomponovani sa "sadasnjim" desavanjima. Delovi koji su nezavisni i u sadasnjosti su slabiji ali nista strasno.
Oni koji nisu upoznati sa temom borbenih aviona su u prednosti jer im 20 zadnjih minuta nece smetati. Meni jesu. A i ko zazmuri na neke od generalnih nebuloza koje se desavaju u tih zadnjih 20 min ce dobiti fantasticnu zabavu i dobar film.
Imax me je prilicno odusevio. Zvuk fantastican, slika odlicna i jedino sam se malo razocarao sto je u nekim trenucima prisutan "graining" na ekranu.
Sve u svemu od mene 8/10 i preporuka.
 
Управо одгледали TOP GUN у биоскопу у IMAX технологији. 2 сата је пролетело. Бољи је него што сам очекивао. Реално су могли још и да га развуку ал и овако је баш ок спакован.

Ишао је пре филма и трејлер за Тора, исто у IMAX технологији, лепша половина наредила да мора и то да се гледа, одушевио је трејлер.
 
Dal je bolje prvo pogledati stari TOP GUN pa se nadovezati novim ili odmah ici na novi!? Realno od starog se 90% ne secam
 
Top Gun Maverick - 9/10
Odlican film, prava oda proslim vremenima, prakticno prkosi danasnjoj new age produkciji lake zabave. Akcija je na vrhunskom nivou, predobra kamera - 2 sata prodje jako brzo.
Novi likovi su, onako, dopadljivi na svoj nacin, ne vrti se prica oko njih pa nisu ni forsirali taj deo - po meni je tako bolje jer se sav fokus na Kruzu.
IMAX preporuka, naravno.

Edit: E, da, tu je i mala paralela sa Star Wars - A New Hope filmom ;)
 
Poslednja izmena:
Misbehaviour (2020)
Boga mi, vrlo zanimljiv film o ne baš naivnoj temi. Preporuka.
6/10
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno