Tako je godinama sa faceid kod Samsunga, dok sam ga koristio došlo mi je par puta da razbijem telefon. Jednostavno ga isključi i koristi otisak prsta.Drugari, kako vama funckionise Face ID. Telefon koristim svega par sati i vec dobijam polako nervni slom. Dodao sam i dodatnu sliku za recognition, ali uspe svaki 5 pokusaj. Osvetljenje je ok, nije savrseno ali normalno osvetljenje u stanu. Pokusao i sa brisanjem i dodavanjem ponovnog obrasca mrka kapa. U odnosu na Mi note 10 koji sam koristio do sada, prelazak sa konja na magarca za sada. Valjda ce se nesto ispeglati
Jel to do.mat folije bas ili? Upravo.me to.nervira,znojenje ruku,leto ,otisci sve se vidi....sta ostali oreporuvuju da li uzimati Matt foliju?Имао сам ја ту фолију на N20U, добра је што се тиче знојења руку, прашине, све клизи са ње, али је приказ катастрофа, видећеш црне тачке по екрану на некој светлој позадини, после неколико месеци ја сам је због тога скинуо и бацио, да знаш шта те чека...
До фолије је, ја користим Дарк Мод и опет се види, не саветујем да се ставља на екран, на леђа може, како хоћеш ја преносим моје искуство.Jel to do.mat folije bas ili? Upravo.me to.nervira,znojenje ruku,leto ,otisci sve se vidi....sta ostali oreporuvuju da li uzimati Matt foliju?
bukvalno sedim na ugaonoj i slikam oba obrasca za otklucavanje, glavni i pomocni i probam da otkljucam i jedva. Prvo izbaci 3,4 puta gresku da nije prepoznao. A bukvalno skoro se nisam pomerio, svetlo isto...Imas opciju da ti posvetli dmalo displej kada ga otkljucava pa ukljuci i to i iskljuci opciju da oci moraju da budu otvorene. Jednu facu slikaj po danu drugu u slabo osvetljenoj prostoriji
izgleda da ce to da bude resenjeTako je godinama sa faceid kod Samsunga, dok sam ga koristio došlo mi je par puta da razbijem telefon. Jednostavno ga isključi i koristi otisak prsta.
uradio sve to ...Imas opciju da ti posvetli dmalo displej kada ga otkljucava pa ukljuci i to i iskljuci opciju da oci moraju da budu otvorene. Jednu facu slikaj po danu drugu u slabo osvetljenoj prostoriji
Stavi celo lice u kadar, ono da se ne vidi glava sa ramenima već samo lice.Drugari, kako vama funckionise Face ID. Telefon koristim svega par sati i vec dobijam polako nervni slom. Dodao sam i dodatnu sliku za recognition, ali uspe svaki 5 pokusaj. Osvetljenje je ok, nije savrseno ali normalno osvetljenje u stanu. Pokusao i sa brisanjem i dodavanjem ponovnog obrasca mrka kapa. U odnosu na Mi note 10 koji sam koristio do sada, prelazak sa konja na magarca za sada. Valjda ce se nesto ispeglati
Ne znam ko može, ali ta zagg kad se zalepi prvih 24h bude sve nekako muzgavo i čudno...kad prođe dan skroz druga pričaMozda glupo ili offtopic slightly pitanje al vezano za s22u pa aj.
Kupio sam zagg-ovu foliju, prva nesto losa bila pa poslali drugu, drugu stavio al kao masu prasine da je bilo a nije prasina nego vise kao lijepak.. ne znam svakako *****ao se, zalio se i poslali mi trecu. Ne bih da je sjebem jer necu vise da trazim replacement pa da li neko moze da mi preporuci dje da ponesem tel i masku da mi montiraju jer kod mene ili ima previse prasine ili sam nesposoban da stavim sve sa onom easy install plastikom itd... ispratim sve 100% al opet se sjebe![]()
Probao i to ne vredi. Jedino sto sam primetio da manje puta se zaglupi ako drzim zatvorene oci.Stavi celo lice u kadar, ono da se ne vidi glava sa ramenima već samo lice.
Ma da...naročito u Srbiji gde 99% ljudi nije ni čulo za "marku" Pixel. Apsolutno se ne bih mogao složiti sa tvojom konstatacijom, mada bih ga prvi uzeo da ima normalnu garanciju.Koliko se sralo po pixelu 6 pro, ispada puno bolja kupovina za mnogo manje para. Steta sto ga nema kod operatera, pometlao bi sve samsung, xiaomi flegshipove u prodaji
Baš sam to nisoć priemtio gledaćji klip u kojem je baš to kostatovano, da je donji zvučnik glasniji od gornjeg. Međutim to se isto oseti i na S20 Ultra, a i na S21+ modeluNe isplati se, uzmi 21u i uživaj.
Nego da pitam ljude sa 22u jel primete neujednačenost između zvučnika...kažu retki na yt da je donji primetno dominantniji?!
Lično bih pre išao na S22U, noviji model, atraktivniji, duže će imati podršku, nije 200 evra neka velka razlika. Naravno S21U je i dalje fantastičan uređaj, sa kojim nema greške.Možda je vec pitano ali me zanima da li je neko presao sa S21 ultra na S22 ultra i kakvi su utisci oko baterije i kamera?
Nosim iphone 11 pro max i Mate 20X (cija baterija rastura 10h sot) i zbog posla mi treba jos jedan mobilni.
Ovde u Španiji S22U 256GB je od 950e a S21U oko 750e, te ne znam da li se isplati tih 200 evra razlike (mada mi se vise sviđa oblik S22U). Bitne stvari su mi baterija i kamera.
Nešto tu nije kako treba, Face ID na S22U radi fantastično, i u mraku je sasvim ok, pošto posvetli ekran i preprozna lice, po danu i pod veštačkim svetlom radi 1/1 bez greške.Probao i to ne vredi. Jedino sto sam primetio da manje puta se zaglupi ako drzim zatvorene oci.
![]()
VID_20220413_234359_0_COMPRESSED.mp4
Visit this link to download: VID_20220413_234359_0_COMPRESSED.mp4files.fm
A pratim al ne znam jel zivim u pustinji il sto jer kod mene ima previse prašine konstantno probao sam i u kupatilu nakon tusiranja i x minuta da je proslo al dzaba.Ako pratis proceduru ne mozes da se *****es,svako ce tinstaviti isto kao i ti ,samo pazi na prasinu ,imas onaj stiker koji lepinprasinubza sebe pa s njimpredji displej pre nego sto krenes da lepis
Da da al u mom slucaju ostalo je katastrofaNe znam ko može, ali ta zagg kad se zalepi prvih 24h bude sve nekako muzgavo i čudno...kad prođe dan skroz druga priča
Jel može obrazloženje?Ma da...naročito u Srbiji gde 99% ljudi nije ni čulo za "marku" Pixel. Apsolutno se ne bih mogao složiti sa tvojom konstatacijom, mada bih ga prvi uzeo da ima normalnu garanciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari