Preko My HUAWEI aplikacije pokušaj.Kod mene još nema emui 12.moze li da se izforsira nekako? 😀 Preko erecovery neće, probao sam.
Biće jer to nikad ne stize svima odjednom nego pustaju pomalo i malo. Secam se oneplus kad sam imao pa na onaj njihov community kad stanu hindusi da komentarisu razocarani sto je nekima stigao update a nekima jos ne, razocarani u brend 😅Код мене још ништа...
Uvek ja poslednji 😂Biće jer to nikad ne stize svima odjednom nego pustaju pomalo i malo. Secam se oneplus kad sam imao pa na onaj njihov community kad stanu hindusi da komentarisu razocarani sto je nekima stigao update a nekima jos ne, razocarani u brend 😅
Kako?Preko My HUAWEI aplikacije pokušaj.
To za zamenu baterije nema veze, slagao te taj ko ti je rekao.Hvala ti na odgovoru. Svakako, mislio sam ovo oko andoida ali vidim da nema brige.
Uz konektor zamenice ti i bateriju, eto cisto da znas.
Imas i u aplikaciji Teme da iskljucis reklame. Meni ne iskaču ni sa ukljucenom opcijom, ali verovatno zato sto nisam omogucio lokaciju za teme...Аналитика је искључена, рекламе ми се јављају у Теме апликацији и још неким, а то раније није било, барем код мене. Такође имам утисак да су ове апликације што су покушали да нам наметну тежак спајвер. Ја нисам видео да ни једна друга тастатура тражи овако нешто :
Која је то апликација?A ispod površine Emui 12 je ovo,meni licno to ne smeta. Jedino me buni ovaj build no, mada je to vetovatno poslednji odobren Emui 10.1 od strane googla, pa njega budze kolko mogu...
Која је то апликација?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari