Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Ja sam pre neki dan uzeo na nekom royal keys za 36e.

Vidim po netu da neki pisu da su dobili i ps now igre kao da su spojili pretplate posto se govorka da ce svakog casa da ozivi novi sistem pretplate, pa sam bio u fazonu bolje da produzim sad

Bio je nedavno post na redditu o tome, i članak italijanskog IGN-a

Translation:

In the last few hours, several PS4 and PS5 users have reported curious episodes related to the renewal of PlayStation Plus, which in some cases seems to include a subscription to PlayStation Now, and in others it seems not to correctly report the name of the service. While we cannot exclude the hypothesis of a bug with certainty, it is possible that these changes are linked to the potential announcement of Spartacus, the new subscription service from Sony revealed in preview by Bloomberg.

The existence of Spartacus has not yet been confirmed by the Japanese giant, but in recent months the journalist Jason Schreier has spoken about it several times, and other well-known faces including Nick Baker of XboxEra, Jeff Grubb of GamesBeat and multiple insiders and journalists have declared to be aware of the project, and that the announcement should be very close . Sony also recently removed PS Now prepaid cards from some stores , fueling suspicions.

A few hours ago a user wrote on the NeoGAF video game forum , stating that he has renewed his PlayStation Plus subscription for a year, and that he has also received a PS Now subscription of the same duration. Other subscribers asked him to check that it was not an error, but according to the user the subscription as a gift is up and running, and will expire in March 2023.

Other forum users subscribed to both services, PS Plus and PS Now, report changes in their accounts, which are visible in the "Subscriptions" section. By logging in, in some cases the PS Now subscription seems to have disappeared, while in other cases it is still present, but has been renamed "PS Plus". Below you can take a look at an example.

The first subscription is for 12 months to PS Plus, while the second of the same duration is a subscription to PS Now, now present under the same name.

After carrying out a trial, IGN Italia can confirm that if a PS Plus subscriber purchases a PS Now subscription at this instant, he will apparently receive an extended subscription to the latter service, or at least this reports the appropriate section of the account PlayStation. For example, if a user with 12 months of PS Plus buys a month of PS Now, he will end up with 12 months of both.

IGN Italia specifies that it could be a simple technical problem or a graphic bug, and that in the next few hours Sony could intervene to solve the problem. It is therefore not certain that what is reported in the "Subscriptions" section corresponds to reality, and the second subscription may actually not receive extensions. In all cases, the rumors of the last few weeks were talking about a merger of the two subscriptions, so it is possible that Sony is actually preparing the ground for the launch of Spartacus.

Pa da, to je uglavnom to. Niko nista ne govori zvanicno ali iskreno mislim da ce to da se desi uskoro. Cene kodova non stop rastu sto znaci da ih je sve manje i manje

Pa da, to je uglavnom to. Niko nista ne govori zvanicno ali iskreno mislim da ce to da se desi uskoro. Cene kodova non stop rastu sto znaci da ih je sve manje i manje
Slaem se ali to verovatno i znači da ću ja posle 5 godina bataliti pretplatu, jer npr. poslednja dva meseca me čak nije zanimalo da kliknem i ubacim igre koje su došle uz PS+ u library, a od Days gone ništa od PS + igara nisam igrao (jesam instalirao Vampyre i Reconing, ali i deanstalirao za 10 min)...

Jedino što me u neku ruku sprečava da to i uradim je što će me i u najgorem slučaju produžene izaći 15-20e godišnje, jer već godinama nalog delim sa proverenim čovekom pa delimo i trošak.

Ebiga, ja igram online pa mi svakako treba. A i ~30e godisnje nije neki trosak, jedino ako ne bude neka bezobrazna cifra od tipa 100e

Krenuli su novi "Mega March" popusti, ima dosta naslova..
Ima li šta da se ne sme propustiti, pitanje za vas iskusne? 😀

Mislim da je Jedi Fallen Order bomba kupovina za 10usd

To je jedino i meni zapalo za oko, mada nisam siguran ni koliko je dobra igra, a i stalno je na sniženju između 10 i 15 usd, možda dođe i na PS Plus uskoro :)

A ima i Ace Combat za 12-13 usd ko to voli.

Meni se bas svidela, nekih 20ak sati treba da se predje bez mnogo okolisanja

To je jedino i meni zapalo za oko, mada nisam siguran ni koliko je dobra igra, a i stalno je na sniženju između 10 i 15 usd, možda dođe i na PS Plus uskoro :)

A ima i Ace Combat za 12-13 usd ko to voli.
Meni kao nekome ko ne voli metroidvania dizajn i ko od soulslike (dobro, ovo je soulsliTe, da se ispravim pre nego što me napadnu From Software fanovi) igara beži ko đavo od krsta je bila odlična :)
Odlična borba, zabavan platforming, a i bauljanje po planetama i vijanje collectibles je zanimljivo.

Kao sto XBOX korisnice kupuju u Argentini i tako mogu da dobiju igre za smesne novce, izgleda da postoji slicna opcija za Sony korisnike.

Danas sam naleteo na ovo - https://www.hotukdeals.com/discussi...-with-disposable-revolut-virtual-visa-3458645

Nisam jos probao ali sigurno hocu jer npr FIFA 2022 kosta 7,36€, Guardians of the Galaxy 15€, Deathloop 18€ etc...

Naravno, potreban je dodatni nalog za ovo ali obzirom na ustede, deluje vise nego dobro. Probacu za vikend pa javljam kako sam prosao.

Rumor: PS+ lineup for April 2022 has been leaked via Dealabs

• Hood Outlaws & Legends (PS4/5)
  • Slay The Spire (PS4)
  • Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom Rehydrated

Čini mi se da je na PS Blogu objavljeno malopre sve povodom ove nove PS+ pretplate koja će izgleda biti objedinjena sa PS Now , i koja će startovati u junu mesecu.

Vec vidim kako delim ovaj najjaci paket sa ortakom i ispada smejurija. :D

Nije lose... videcemo kako ce se samo dopunjavati katalog. Tesko da ce biti Day One naslova kao u GP kod konkurencije.
Ništa od toga:

Ali lepo što su krenuli Xbox stopama, gaming nikad povoljniji.

Ako bude mogao da se igra Crash Bash i ceo GoW serijal na PS5 bez strimovanja platicu im i 200 dolara za prvih godinu dana, za posle cemo da se dogovaramo 😁

Po ovome mi deluje da ce trenutni PS plus samo biti rebrendiran u ovaj novi essential, mislim na ljude koji ga imaju aktivnog jos x meseci

Edit: Zapravo pise bukvalno to za pismene, samo nisam pazljivo citao....

There are no changes for existing PlayStation Plus members in this tier.

Ne mogu da kupim digital dopune za playstation amazon-u nikako. Validna US adresa, kindle sam poručio na nju, kad god odem na checkout dobije da je out of stock trenutno. Jel imao neko sličnih problema ovih dana?

Nisam video kako se prelazi sa obicnog ps plus na extra s obzirom da imam plus uplacen do septembra sledece godine. Moram da cekam da ovaj istekne ili ce biti neki upgrade fee?

Ko ima US nalog kupuje premium a ne deluxe i svi tieri dobijaju 2 mesečne igre ako sam dobro shvatio ?

Vrh Dno