Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

• Začetnik teme Začetnik teme peja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Smoriše više sa njim, sve na isti kalup. Jedino gde valja je deadpool 😁

Po ovom textu, test ground je južna amerika, nadam se masovnom otkazivanju pretplate 😎

Ne verujem da će ljudi otkazivati pretplate. Pre će biti da će im ovo rezultirati nikakvim dodatnim prihodom pa će na kraju odustati.
To je bar moja pretpostavka.

Prilikom obnove pretplate, Netflix traži turski broj iako je verifikovan sa srpskim brojem. Još neko ima sličnu situaciju? Pokušavam da kupim po turskim cenama.

Prilikom obnove pretplate, Netflix traži turski broj iako je verifikovan sa srpskim brojem. Još neko ima sličnu situaciju? Pokušavam da kupim po turskim cenama.
Koji VPN? Da li ti je promjenio i 'fizicku lokaciju' ili samo IP adresu? Koja je lokacija kad otvoris google pretrazivac?

Probao sam i neki proxy, nije hteo da prođe payment, ili nije dozvolilo da se uloguje. Trenutno sam uzeo gift card pa ću videti kad se potroši.

ja sam koristio okfreedom na preporuku kolege i uspelo je besprekorno.
windscribe je generalno provaljen od strane netflixa, kao i vecina vecih provajdera

Radi dobro windscribe samo mora da proveri da li je stvarno server u Turskoj.

Probao sam i neki proxy, nije hteo da prođe payment, ili nije dozvolilo da se uloguje. Trenutno sam uzeo gift card pa ću videti kad se potroši.
Je l' ti trazio turski broj telefona kad si gift code unio? Probaj dodati karticu kao backup payment pa kad se potrosi taj gift mozda krene skidati.

Na kraju krajeva iznajmiti turski broj telefona na koji mogu poslati code, ima servisa po internetu.

Pozdrav,
Imam nekoliko pitanja u vezi Netflix-a preko Turske.
Sada kad sam aktivirao mesec dana "regularno " preko Srbije, sledeći korak je da otkažem pretplatu, jel tako? Prethodno sačuvao platnu karticu i verifikovao br.mob. na nalogu.
Nakon toga, kad isteknu mesec dana, logujem se preko Turskog VPN-a i aktiviram pretplatu(sad bi trebalo da mi se pojave cene paketa u lirama)?
Sad mi ovo nije baš jasno, ako prodje aktivacija preko Turskog VPN-a da li opet u toku meseca otkazujem pretplatu, a nakon isteka od mesec dana opet aktiviram uz pomoć VPN-a?

Pretplatis se sa VPN-om i to je to, ne otkazujes, jer ti svaki mesec onda skida par evra.

Svjedno je preko čega gledamo, broji se odakle dolazi novac. Nedovoljan prihod od pretplate, znači da tržište nije interesantno za ulaganje.

Novac ide iz Srbije. Ne putuje za Tursku pa onda za SAD.
Nalog je takođe registrovan u Srbiji.

Izgleda da nema pravila što se lokalizacije tiče. Ne kapiram koja im je logika.

Pa registrovao sam svoj. Kao sto uputstvo kaze, napravis srpski nalog, verifikujes, dodas karticu, uplatis, otkazes, kad istekne, upalis turski VPN i uplatis. Nema dodatne verifikacije.
A ako si direktno napravio nalog sa turskim VPN-om, onda ne mozes da dodas karticu zbog potrebe verifikacije. Probao sam sa virtuelnim turskim brojem ali ne prihvata.
U tom slucaju samo kupovina Netflix dopuna i ubacivanje kodova na nalog i automatski ti skida svaki mesec.

Kodove sam uzimao na Eneba-i.

Pa registrovao sam svoj. Kao sto uputstvo kaze, napravis srpski nalog, verifikujes, dodas karticu, uplatis, otkazes, kad istekne, upalis turski VPN i uplatis. Nema dodatne verifikacije.
A ako si direktno napravio nalog sa turskim VPN-om, onda ne mozes da dodas karticu zbog potrebe verifikacije. Probao sam sa virtuelnim turskim brojem ali ne prihvata.
U tom slucaju samo kupovina Netflix dopuna i ubacivanje kodova na nalog i automatski ti skida svaki mesec.

Kodove sam uzimao na Eneba-i.

Razumem. Napisao si da si se pretplatio sa VPN-om bez otkazivanja pa sam mislio da ima neka bolja fora.

Pazi, kako sam gledao na netu, postoji navodno fora, ali nisam se previse udubljivao u to.

Sa Netflix kodovima ti je prelako obnoviti pretplatu, bez kartice i ikakve verifikacije. Slobodno koristi taj metod.

Novac ide iz Srbije. Ne putuje za Tursku pa onda za SAD.
Nalog je takođe registrovan u Srbiji.

Izgleda da nema pravila što se lokalizacije tiče. Ne kapiram koja im je logika.
Da, loše sam napisao. U tim analizama nije važno poreklo novca (mnogi ovde koriste strane kartice), već ko izdaje račun.
Siguran sam da oni imaju jasan roadmap kada, šta i pod kojim uslovima rade.

Ako ima ko zainteresovan za familiju na duze staze ili da se "odrekao" familije 😁,imam dvoje zainteresovanih pa da se orodimo.😉 Ja sam vec u jednoj grupi ali imam dvoje koji bi da se ukljuce..

Poslednja izmena:
Pozdrav, pokusavam da uplatim preko Turske putem VPNa. Izbacilo mi je cene u Lirama, medjutim na zadnjem koraku gde me tera da proverim broj kartice i cenu paketa mi izbacuje ovu gresku: There appears to be a problem with the payment method you are trying to use.

Da li neko zna kako se moze ovo resiti? Ta ista kartica je normalno koriscena za Netflix preko Srbije.

Pozdrav, pokusavam da uplatim preko Turske putem VPNa. Izbacilo mi je cene u Lirama, medjutim na zadnjem koraku gde me tera da proverim broj kartice i cenu paketa mi izbacuje ovu gresku: There appears to be a problem with the payment method you are trying to use.

Da li neko zna kako se moze ovo resiti? Ta ista kartica je normalno koriscena za Netflix preko Srbije.
Potpuno istu poruku dobijam već drugi mesec zaredom. Malo sam dodatno istraživao i shvatio da je najverovatnije problem u VPN-u (tj. da ga je Netflix "provalio"). Koristim Surfshark i Intesinu Master karticu (koju inače već nekoliko godina koristim bez ikakvih problema za plaćanje Netflix-a na Srbiju). Sledećeg meseca probavam sa drugim VPN-om 🙂

Nazad
Vrh Dno