Da i kod mene.Ima već dosta dana.Ovo je poslednji pre MIUI 13Stigao updejt.Pogledajte prilog 336222
Ko će ga znati.Luda kuća kod XiaomiKad se ocekuje A12 i miui 13?
Niko ne zna pouzdano jer je nas telefon vec pregazen i manje bitan, tek se krece u beta testiranje MIUI 13 na njemu. Poco X3 PRO bi trebalo da bude u prvoj turi i poceo je update na MIUI 13 stabilne verzije juce bukvalno, najpre za najjaca trzista, a stici ce u toku marta i do nas verovatno. U drugoj turi mahom ide Redmi serija, tipa Redmi Note 10 i svi moguci modeli odatle, a mi dobijamo tek u trecoj turi tamo posle maja. Tako da, nacekacemo se, a kako ce okvirno izgledati MIUI 13 mozes da vidis ovde:Kad se ocekuje A12 i miui 13?
Jasno, nisi je preporucio dzaba, sigurno ima benefita u odnosu na fabricku app. Za sada nijednom nije pukla app, a probao sam vec dosta opcija, ovaj burazer sto je izbacio ovaj gCam derivat se potrudio izgleda da je skarabudzi kako valja, iako neke opcije zablokiraju na par sekundi pre startovanja, ali opet ne puca app.Ukratko: instalirao, probao, video da je brža od ostalih sa lepšim slikama, ostavio.
Koju tačno verziju si instalirao, pošto vidim da ima više njih?Preporuka za, pazi sad imena, Bigkaka Gcam.
![]()
Od ovih novijih, ubedljivo najbrže i najbolje radi.
Znaci XEU je mnogo fluidniji u odnosu na stock miui?Mozes Xeu da probas, a moja ti je preporuka Havoc, koristim ga od prvog dana, nikakvih problema nemam ..
Ljudi koliko vam trosi android sistem i (other) bateriju?
Ljudi koliko vam trosi android sistem i (other) bateriju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari