Ooooo DA.Kupiti po ovoj ceni ili ne?
Poručeno, sa nekim njihovim bodovima me izašli 14.500 din. Decembra prošle god su bili 13.500 i još uvek se kajem što ih nisam tada kupio, mada i ovo je dobar popust.Ooooo DA.
Ako su samo 14.800 kupuj.
Da znas da si me "poterao" na razmisljanje, da zamenim moje Logitech X-230 sa njima ...
Ipak neću u kupovinu jer ionako skoro nikad ja ne palim zvucnike, stalno sam na slusalicama.
Mada mozda bi dobro dosli za tv, sta mislite?
Imama ja. Ja sam pre njih koristio fc330 na tv-u (jos uvek su na tom tv-u), zakacen na 3.5mm izlaz na tv-u. Edifire sam zakacio preko optike na tv, a sve pustam sa fire tv-a.Da li neko ima edifier r1280db? Da li je cist zvuk i kakvi su basovi? Najvise me zanimaju zbog nekoliko mogucnosti konekcije, kako bih povezao vise uredjaja na njih.
FC 330 ne idu u stand by kad su stisani nego posle 20 min... ne moze da se iskljuci...
Čemu drama.. njih malo utišaj, a u win-u podigni i neće se gasiti.Kako misliš posle 20 minuta?
Meni idu u stand by i kad je volume u Windowsu nisko, evo sinoć se desilo dvaput dok sam gledao NBA.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari