Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo na prethodnoj strani 🙂
To sam video, ali nemam opciju za to. Odn.ne znam da li sad imam?!
Pre nisam uspevao na tu foru da me zavedu kao novog korisnika zato sto je porodicna kuca u pitanju i zato sto je, ako ne gresim, morao da postoji neki prazan hod izmedju novog i starog ugovora.

Edit: Ako ti nije problem, posalji mi u pp broj agenta za svaki slucaj. Hvala.

Agent je za moj kraj u Nišu. Pojuri agenta za tvoj kraj. Okolnosti su se izmenile. Sada svašta nešto može što ranije nije moglo a znamo i zašto.

U Nisu je, ako se ne varam, uvek bilo drugacije zbog nekog drugog provajdera.
U svakom slucaju probacu da nadjem nekoga ovde.
Hvala jos jednom.

meni istekao ugovor u julu. ponudili mi da pređem na premium i 4k račun uz brži net i paket pinkovih kanala. ni slučajno da čuju za net 1 dinar kod starih korisnika. bg iskustvo

Još im je rano. Oni to polako i temeljno, bez žurbe...;)

Zamenili mi opremu danas. Dobio sam Ubee umesto Technicolor rutera sto je ujedno i jedina promena u opremi. Za sumnjičave (bilo ih je na PM) slika ugovora.
IMG_20220302_185651.jpg

Ne verujem.. Nema datum.

Pecat mora *** zbog radnog naloga vrv... Ne verujem, ali valja da se proveri...

02.03.2022 17.03

Eutelsat ugasio signal kanala Russia Today na svim svojim satelitima​

Zbog prestanka emitovanja signala kanala Russia Today na satelitima kompanije Eutelsat, kompanija SBB nije u mogućnosti da reedistribuira ovaj kanal na platformama EON, Total TV i D3.

Savet Evropske unije doneo je odluku o zabrani emitovanja ruskih kanala Russija Today i Sputnik i suspenziji na svim platformama, kao što su kablovska, satelitska, IPTV platforme, web stranice i aplikacije.

Ukoliko dođe do drugih izmena, SBB korisnici će biti istog trenutka obavešteni.
Izvor: SBB

Da li tece rok od 30 dana od 2.marta zbog gasenja RT kanala za raskid ugovora jer ne ispunjavao obavezu? Ozbiljno pitam da iskoristim priliku da ih otakcim, nemojte se molim vas vezivati za aktuelnu situaciju u Ukrajni vec cisto jer su izbacili kanal to gledam. Cuo sam da SBB ne prihvata ePotpis izdat od eUprave da li to smeju da ne prihvate zakonski potpis u digitalnoj formi?

To sam i ja ovih dana razmišljao kada sam video da izbacuju ABC Studio i videh na jednom sajtu da piše sledeće:

"Operator SBB objavio je obaveštenje na svom sajtu u kome se navodi da na zahtev nosioca autorskih prava (The Walt Disney Company), ABC Studios on-demand katalog neće biti dostupan u SBB video klubu od 31. marta 2022. godine.

Kao i uvek, kako ova izmena predstavlja jednostranu izmenu uslova pružanja usluga, korisnici koji nisu zadovoljni promenom mogu da do 31. marta 2022. godine podnesu zahtev za raskid SBB ugovora koji sadrži usluge televizije sa uključeni ABC Studios OD video katalogom u sastav paketa, bez obaveze plaćanja naknade štete za prevremeni raskid, u skladu sa članom 107 Zakona o elektronskim komunikacijama."

E sad ovo je neki random sajt, ali u poslednjih mesec dana su ukinuli TV Marš, ABC Studios katalog i sada RT, a pronašao sam i ugovor u kome piše:

"SBB će pretplatnika, najmanje mesec dana unapred, obavesti na pogodan način o nameri jednostrane izmene uslova ugovora, kao i o pravu pretplatnika na raskid ugovora pre isteka perioda na koji je zaključen.

Pretplatnik ima pravo da po prijemu obaveštenja iz stava 1 ovog člana, raskine ugovor bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom, ako se najavljenim jednostranim izmenama bitno menjaju uslovi pod kojima je ugovor zaključen na način koji nije na korist pretplatnika, a naročito u pogledu specifikacije usluga (sadržaj paketa) i uslova za korišćenje usluga pod ponuđenim promotivnim pogodnostima."

Obaveštenje naravno nije stiglo, ali mi deluje da ima osnova za raskid. Ako ima nekog ko se razume, svaka pomoć je dobrodošla :)

To sam i ja ovih dana razmišljao kada sam video da izbacuju ABC Studio i videh na jednom sajtu da piše sledeće:

"Operator SBB objavio je obaveštenje na svom sajtu u kome se navodi da na zahtev nosioca autorskih prava (The Walt Disney Company), ABC Studios on-demand katalog neće biti dostupan u SBB video klubu od 31. marta 2022. godine.

Kao i uvek, kako ova izmena predstavlja jednostranu izmenu uslova pružanja usluga, korisnici koji nisu zadovoljni promenom mogu da do 31. marta 2022. godine podnesu zahtev za raskid SBB ugovora koji sadrži usluge televizije sa uključeni ABC Studios OD video katalogom u sastav paketa, bez obaveze plaćanja naknade štete za prevremeni raskid, u skladu sa članom 107 Zakona o elektronskim komunikacijama."

E sad ovo je neki random sajt, ali u poslednjih mesec dana su ukinuli TV Marš, ABC Studios katalog i sada RT, a pronašao sam i ugovor u kome piše:

"SBB će pretplatnika, najmanje mesec dana unapred, obavesti na pogodan način o nameri jednostrane izmene uslova ugovora, kao i o pravu pretplatnika na raskid ugovora pre isteka perioda na koji je zaključen.

Pretplatnik ima pravo da po prijemu obaveštenja iz stava 1 ovog člana, raskine ugovor bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom, ako se najavljenim jednostranim izmenama bitno menjaju uslovi pod kojima je ugovor zaključen na način koji nije na korist pretplatnika, a naročito u pogledu specifikacije usluga (sadržaj paketa) i uslova za korišćenje usluga pod ponuđenim promotivnim pogodnostima."

Obaveštenje naravno nije stiglo, ali mi deluje da ima osnova za raskid. Ako ima nekog ko se razume, svaka pomoć je dobrodošla :)
prikljucujem se pitanju. ne ceka mi se septembar. posle 10+ godina otisli su u krasni...

8. februara izbačen TV Marš
28. februara najavljeno izbacivanje ABC Studios
2. marta izbačen Russia Today

3 stvari u zadnjih 30 dana, mislim da ovo mora da potpada pod "bitno menjaju uslovi pod kojima je ugovor zaključen na način koji nije na korist pretplatnika, a naročito u pogledu specifikacije usluga (sadržaj paketa)"

EDIT:

dodatak, danas objavljeno, izbacuju se "AXN i AXN Spin, kao i AXN katalog u Video klubu"

Poslednja izmena:
Да ли стварно гледаш РТ? 😀

Al ima pečat🤫
Da znas da su ti u sistemu dali novu Ugovornu obavezu i ako te za to nesto uslovljavaju trazi im potpisan ugovor i naravno neces ga dobiti i bice odgovor jao. Doslo je do Greske ispravicemo
Ugasili Ruske televizije, ko hoce moze sad da raskida ugovor bez problema

Prilozi

• Screenshot_20220302_223829_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220302_223829_com.android.chrome.jpg
    113.3 KB · Pregleda: 78
Ja ću verovatno već sutra pokušati da raskinem, ali siguran sam da će veoooma teško ići.

imate pravo na raskid zbog pomenute promene tv koncepcije
najsigurnije ko je iz bg meka okrene EFEKTIVU dobice pojašnjenje potpuno
ako se učlanis članarina je bila 1000 din za godinu , njihov advokat ce ti sve to skockati kako treba i necete SBB , Supernova i MTS preveslati

Da li mozete platiti karticom online racun kada inicirate isto putrm aplikacije? Meni izbacuje da im je zao i sl.

Čuvaju te od laži i ruske propagande. :) Imaš srećom još uvek dostupne i RT i Sputnjik sajtove, mogu i na Twitteru da se nađu neki zanimljivi izvori, ako si željan i sposoban da probereš u hrpi smeća. Informacija ima, jedino što mora čovek da se potrudi i izađe iz mejsntrim medijskog Matrixa.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno