Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

@vojo77 , pa imaju i drugi nedostatke koje kasnije peglaju, dešava se i Pixelu i iPhone, ranije LG-ju. Samsung će sve ovo da ispegla odmah po izlasku telefona. Softver je jako kompleksna stvar i ma koliko proizvođač težio da on bude savršen desi se neki bug i sl, ono što je meni kao kupcu bitno da proizvođač taj bug odmah adresira i ispravi. Ne bih se složio da je Samsung pun bagova, naprotiv, softver im je poprilično zategnut u Android svetu.

Takođe, ono što moraš da shvatiš jeste da ne koristimo svi uređaj na isto način. Ja sam preorder-ova S22 Ultra odmah po predstavljanju 10. febraura, jer kao višegodišnji korisnik Samsunga imam poveranja u njih i kvalitet uređaja. Meni par poena u sintetičkim testovma ne znaci ništa jer igrice ne igram. Meni treba premium uređja, sa najboljim mogućim ekranom, point & shoot kamerom,dobrim softverom i jakim brednom uređaja. Ali razumem i onu stranu kojoj smetaju te razike između Snap i Exy. Ja ne vidim konkurenta Samsunga osim Apple, za ono što meni treba, a kako mi iOS ne leži, Samsung mi je najbolji izbor.

Jadni mi bili kada se povinujemo brendu...ne mislim ništa loše, ali ovo sa "obožavanjem" brendova je suludo, stavljam sebe u isti koš jer sam primetio da poslednjih par godina samo jednu marku patika kupujem, samo samsung telefon nosim itd...kao etikete smo postali :D

@vojo77 , pa imaju i drugi nedostatke koje kasnije peglaju, dešava se i Pixelu i iPhone, ranije LG-ju. Samsung će sve ovo da ispegla odmah po izlasku telefona. Softver je jako kompleksna stvar i ma koliko proizvođač težio da on bude savršen desi se neki bug i sl, ono što je meni kao kupcu bitno da proizvođač taj bug odmah adresira i ispravi. Ne bih se složio da je Samsung pun bagova, naprotiv, softver im je poprilično zategnut u Android svetu.

Takođe, ono što moraš da shvatiš jeste da ne koristimo svi uređaj na isto način. Ja sam preorder-ova S22 Ultra odmah po predstavljanju 10. febraura, jer kao višegodišnji korisnik Samsunga imam poveranja u njih i kvalitet uređaja. Meni par poena u sintetičkim testovma ne znaci ništa jer igrice ne igram.Meni treba premium uređja, sa najboljim mogućim ekranom, point & shoot kamerom,dobrim softverom i jakim brednom uređaja. Ali razumem i onu stranu kojoj smetaju te razike između Snap i Exy. Ja ne vidim konkurenta Samsunga osim Apple, za ono što meni treba, a kako mi iOS ne leži, Samsung mi je najbolji izbor.

Evo ga jos jedan koji kao meni odgovara, a pise deseto po svome nepovezano. E ovako:

“Softver je jako kompleksna stvar”. Legendo, ovo se nije desilo nakon nekog vremena sa kamerom i ostalim stvarima pa da se kaze ajde ok ispeglave se. Znaci ovo je out of the box problem. Oni su multimilijarderska kompanija sa vrhunskim inzinjerima, sto ti njih pravdas toliko i mislis da je to normalno da se desava? Mozda je tebi normalno, ali ima li ko ovdje da mu je ovo nenormalno kao i meni?😂

Hoces reci da niko nije primijetio onakvu (ne)stabilizaciju kamere ili one linije na pocetnom ekranu (koje se mozda i pojave nakon nekog vremena mozd ne svima, tako da to mozes i zanemariti) dok su mjesecima prije izbacivanja testirali uredjaje? Ko spominje sinteticke testove i namjestene benchmarke? Ko jos to gleda i instalira na telefon, pa samsung/huawei svako je imao svoju app gdje je dominirao i imao najvece poene jos od Note 3. Daj molim te o cemu ti? Jesi ti procitao moje zadnje poruke?!

Ja nigdje NISAM rekao da je Samsung pun bagova, vec da konstantno izbacuju flagship uredjaje sa ovakvim nedostacima, tipa drugi senzor, kamera losija na jednom, bolja na drugom modelu itd.

Bas imam drugacije misljenje, one ui je od mog zadnjeg Samsunga (s10+), napredovao dosta. Pisao sam na A52 temi, gdje kad uzmem od majke, telefon bukvalno leti nakon godinu dana i sve je kao i prvog dana. A telefon je srednja klasa, mogu misliti kako su ispeglali premium klasu.

“Meni treba premium uređja, sa najboljim mogućim ekranom, point & shoot kamerom,dobrim softverom i jakim brednom uređaja.” Cirkus.

A ja mislio godinama da su Apple korisnici blentavi, ali ovo sa Samsung hype-om je u zadnje 2-3 godine sve prevazislo.😎

@S.O.A.D, pa nismo postali etikete, zašto da kupim drugi brend telefon, kaputa, cipela, ako mi trenutni brend savršeno zadovoljava potrebe. Pogledaš ti i druge brendove svega nevedenog i onda odlučiš da li ćeš da pokloniš svoje poverenje istom brendu ili drugom brendu.
Evo ga jos jedan koji kao meni odgovara, a pise deseto po svome nepovezano. E ovako:

“Softver je jako kompleksna stvar”. Legendo, ovo se nije desilo nakon nekog vremena sa kamerom i ostalim stvarima pa da se kaze ajde ok ispeglave se. Znaci ovo je out of the box problem. Oni su multimilijarderska kompanija sa vrhunskim inzinjerima, sto ti njih pravdas toliko i mislis da je to normalno da se desava?

Hoces reci da niko nije primijetio onakvu (ne)stabilizaciju kamere ili one linije na pocetnom ekranu kad se otkljucava? Ko spominje sinteticke testove i namjestene benchmarke? Ko jos to gleda i instalira na telefon, pa samsung/huawei svako je imao svoju app gdje je dominirao i imao najvece poene. Daj molim te. Jesi ti procitao moje zadnje poruke?!

Ja nigdje NISAM rekao da je Samsung pun bagova, vec da konstantno izbacuju flagship uredjaje sa ovakvim nedostacima, tipa drugi senzor, kamera losija na jednom, bolja na drugom modelu itd.

Bas imam drugacije misljenje, one ui je od mog zadnjeg Samsunga (s10+), napredovao dosta. Pisao sam na A52 temi, gdje kad uzmem od majke, telefon bukvalno leti nakon godinu dana i sve je kao i prvog dana. A telefon je srednja klasa, mogu misliti kako su ispeglali premium klasu.

“Meni treba premium uređja, sa najboljim mogućim ekranom, point & shoot kamerom,dobrim softverom i jakim brednom uređaja.” Cirkus.
To što je tebi cirkus, onda idi na drugi brend. Ja ne vidm konkurenta Samsungu. Kao što sam napisao meni treba premium uređaj sa jakim brendom, neću valjda koristii kineza. Samsung nema konkurenciju, kome smetaju ti neodstaci neka pređe na drugi brend i stvar rešena. Kritikovati treba, ali opet je i pored tih nedostatak Samsung najboji, a ko želi najbolje moguće, onda je izbor jasan.

Poslednja izmena:
Evo, ovde imas informacije. Jedini otkupni partner je promobi.
A, evo ga i sajt koliko ce da ti daju para ako je ganc: https://www.samsung-trade-in.com/rs
Mislim da si specificno lud, ako uzmes da radis to, jer npr. s20 vrednuju 150 evra. Note 10 plus isto tako nesto. Starije telefone, note 8 ili slicno vrednuju 1 dinar...
Imas objasnjeno sve kako ide procedura, ti kupis ovo, pa nosis u promobi na procenu, pa biras jel hoces kes ili na racun, ali to valjda ide posle kupovine, tako neka prica.
Pa toliko im i vrede telefoni. Kad ti prodaju svoje 1400e, a kad isto to hoces da im vratis dobijes 100e. To dovolino govori koliko postuju pod 1 svoju robu, pod 2 svoje kupce. Samo navalite na S22, iduce godine braca iz Promobija to nose za 150e 😂😂

@Nikola mJet , nažalost nije to problem Samsunga, već lokalnog ProMobi. U USA se u istom trade-in progamu za S20 Ultra dobija 500 dolara, kod nas za isti model 25.000 dinara, u USA za S21 Ultra daju 700 dolara, a kod nas 37.000 dinara.

Dzabe palamudis u prazno. Nemas kontra argumenata na moja jednostavna pitanja.

Presao sam ja odavno na drugi brend jer su cijenama prevazisli sve, najskuplji od flagshipova, a opet isti nedostaci su tu i razlike u modelima ogromne. Ima ovdje jos normalnih forumasa koji razmisljaju i dalje svojom glavom. Mislim da je @Proday isto tako svake godine mijenjao dok nije skontao isto i jos 2-3 forumasa.

Sad koji je najbolji, to je vec stvar ukusa, danas nema najboljeg, svaki model ima nesto svoje sto je bolje od ovog drugog i obrnuto.

Kao kad bih ja razmisljao da je (jer koristim 11 Pro Max) Apple najbolji na svijetu, nema mane, najjaci Model je 13 pro max, kakav huawei p50 ili s22 ultra, znas ti kako radi ovaj ios, ma ovih 60hz je isto kao tvojih 120hz, ko to jos gleda i slicno.

Daj nemoj me *****.. kome je jos do toga. Pa nisam budala da ne vidim dalje od nosa.

I opet kazem ne hejtujem, opet ce se prodavati i samsung i apple kao halva. Ali da je normalno braniti ovo sto je prikazano u klipovima i reci eto *** softver je komplikovan je odraz tvog (ne)znanja i zaludjenosti brendom.
Sto se mene tice ja sam uvijek realan bilo sta da koristio, jer nema poente sebe lagati i uvjeravati da imas sve najbolje bez greske jer nije tako.

Ali vidim po nacinu pisanja da sa tobom nema konstruktivne rasprave niti razmjene misljenja. Uzivaj u uredjaju, zivio.

@vojo77 , koristiš iPhone 13 Pro Max, sada mi je sve jasno. Živ bio i uživaj u uređaju jer je zaista vrhunski uređaj i hvala ti na željama, mislim da ću uživati u S22 Ultra i preneću svoje utiske kada dobijem uređaj.

@Nikola mJet , nažalost nije to problem Samsunga, već lokalnog ProMobi. U USA se u istom trade-in progamu za S20 Ultra dobija 500 dolara, kod nas za isti model 25.000 dinara, u USA za S21 Ultra daju 700 dolara, a kod nas 37.000 dinara.
Da li ti stvarno mislis da Samsung ne zna koje cene nudi Promobi, a istu uslugu upravo oni reklamiraju? Usa me ne zanima, nisam u usa. Sve sto nudi Ovlasceni servis je Preporucena cena koju odredjuje upravo Samsung u dogovoru s njima.

@vojo77 , koristiš iPhone 13 Pro Max, sada mi je sve jasno. Živ bio i uživaj u uređaju jer je zaista vrhunski uređaj i hvala ti na željama, mislim da ću uživati u S22 Ultra i preneću svoje utiske kada dobijem uređaj.
Ne koristim 13 PM… Druze citas li ti ista ili pises samo da pises, razumijes li ironiju, ista?! Kakav lik! Ne trebas ti meni prenositi utiske, niti se moze tako subjektivnoj osobi ista uzeti zaozbiljno. Pozz

@vojo77 menjam ja i dalje (doduše neću više, vreme da rešavam neke bitnije stvari u životu), ali kada kupujem samsung telefon, znam za koje tržište kupujem. Iako sam i sam zavisnik od pomenutog brenda i imaju ui koji je po meni najbolji u android vodama, moram priznati da su mi sve manje simpatični zbog ovakvih poslovnih poteza i nedovršenih ili osakaćenih uređaja (posebno izraženo poslednje dve godine). I da, sa slobodom mogu da kažem osakaćenih jel ja tako vidim telefon sa slabijim ekranom, manjom baterijom, manje memorije u odnosu na raniji model. Posebno je tuga što se svelo na to da premijum telefon, "kompaktmih" dimenzija konstantno upropaštavaju da smo došli do toga da više i nema dobrih flagship compact telefona na tržištu.
Znači koja poenta samsung A serije (pri tome ih ima 10) kad mi sad i od s serije prave a seriju (ne pričam o ultra modelu, on je priča za sebe) i još mi ubacili FE koji je sad nešto između!?

Da ne dužim, ove godine (prošle) dok samsung radi protiv sebe, apple je uspeo da unapredi svoj telefon u svim bitnim poljima (ekran, kamera, autonomija, software), i sa moje strane imaju big respect za to (za razliku od mnogih ranijih godina).

I ja sam se iznenadio sa Apple sa osnovnim iphone 13 modelom. Prije su pravili vece razlike sad vidim Samsung poceo sa tim ne znam sta im je. Ali opet kamera na s22U, a odgledao sam vecinu klipova i poredjenja, ako im je vjerovati, je dosta bolja od konkurencije, tako da prica o tome da mpx ne igraju ulogu i nije nesto istinita. A baterija na 13 pm je bolest.

Da li ti stvarno mislis da Samsung ne zna koje cene nudi Promobi, a istu uslugu upravo oni reklamiraju? Usa me ne zanima, nisam u usa. Sve sto nudi Ovlasceni servis je Preporucena cena koju odredjuje upravo Samsung u dogovoru s njima.
Mislim da ne zna iz razloga što ProMobi te telefone koristi za rezervne delove.
Ne koristim 13 PM… Druze citas li ti ista ili pises samo da pises, razumijes li ironiju, ista?! Kakav lik! Ne trebas ti meni prenositi utiske, niti se moze tako subjektivnoj osobi ista uzeti zaozbiljno. Pozz
Ako sam te pogrešno razumeo, onda izvini. Inače neću tebi prenti utiske, nebitan si i došao si da pljuješ nešto samo radi pljuvanja. Takvi kao kao ti nisu vredni nečijeg vremena. Preneću drgim ljudima na forumu koji takođe razmatraju kupovinu S22 Ultra modela.

I ja sam se iznenadio sa Apple sa osnovnim iphone 13 modelom. Prije su pravili vece razlike sad vidim Samsung poceo sa tim ne znam sta im je. Ali opet kamera na s22U, a odgledao sam vecinu klipova i poredjenja, ako im je vjerovati, je dosta bolja od konkurencije, tako da prica o tome da mpx ne igraju ulogu i nije nesto istinita. A baterija na 13 pm je bolest.
Ta kamera koliko god bila dobra, je hardverski identična prošlogodišnjoj i to je takođe stvar koja me ubija u psihu...ne zato što je identicna (mislim jeste i to u neku ruku) nego zato što su napravili pomak u softveru i onda taj isti softver mogu da puste i na s21u čiji hardwer može to bez problema da nosi, ali oni to naravno nikada neće uraditi jel svima nam je jasno zašto.

Kad pogledas neke poteze velikih kompanija , stvarno pomislis da nemaju kontrolu kvaliteta , QA departman, sw/hw testere itd... Medjutim realnost je drugacija, njihov menadzment i marketing hoce da iskoristi trenutnu situaciju krize , gde potrosaci samo kupuju bez racionalnog razmisljanja i ovo je pravo vreme da se samo izbacuju i stancaju modeli,kako telefona tako i drugih uredjaja. Sasvim slucajno su se sve najbogatije kompanije jos vise obogatile u poslednjih 2 godine pandemije. Ljudi vise sede u svojim domovima i svoju aneksioznost i visak novca menjaju za materijalno...

A ovi sto pisu jedno te isto, pljujes pa narucis su mi najjaci. Pa nije ovo pljuvanje, vec za taj novac mora biti sve top, a ne da se onako nesto desava sa kamerom ili otkljucavanjem i pojavom rozih linija. Jedne od osnovnih funkcija danas i to sve je prisutno odmah po kupovini uredjaja, a nije nesto sto se pojavilo nakon par mjeseci ili nesto sto ti ne smeta pa kad dodje zakrpa dodje. To je poenta. Velika vecina pojma nema o ovim razlikama i uzece ga jer eto moze im se.

Ali od nas sa foruma ko se iole razumije u tehnologiju je stvarno blentav ako naruci uredjaj sa ovakvim nedostacima. Vise se kupcima Apple i onima sto ga brane kao sveto slovo nema sta ni zamjeriti realno. Sad je Samsung pun bagova, skuplji od konkurencije u startu, ali svi zivi ga uzimaju i to je sve ok i normalno. 😂
Evo, pošto sam se pronašao u rečima, da ne kažem osetio prozvanim, ja sam blentav jer se razumem u tehnologiju a ipak sam naručio telefon sa tako izraženim nedostacima. Zašto? Zato što ne znam za to da telefon out of the box ima bubice? Ne. Zato što me briga za to? Ne. Pa zašto onda? Zato što koristim Note 8 kupljen pre maltene četiri ipo godine sa kojim moram da koristim speakerphone da bih pičao sa nekim jer mi je pre par meseci otišao zvučnik, zato što mi baterija više ne izdrži do kraja radnog vremena da se ne isprazni do vremena (06,30 kad ga skinem sa punjača do 15,30) i to uz normalno korišćenje telefona, zato što ga je pregazilo vreme... Zato što mi je trebao novi telefon a ne želim da kupujem Apple, da čekam još nekoliko meseci da neko izbaci bolji android telefon = jer neće, da softverski peglaju te bagove koji mi nisu toliko strašni bar ne dok se ja zlopatim sa starim N8... Long story short, preživeću i sa tim updateovima kojim će periodično peglati nedostatke jer sam procenio da će mi i takav telefon "pun bugova" biti upgrade na postojeću situaciju. E sad, s obzirom da ne spadam u one koji su ga pljuvali, smatram da sam se uspešno kvalifikovao da ga naručim... 😉

Ja sam otkazao S22U. Kad sam sagledao sve, previse je to para za skroz drugi tel u odnosu na onaj sa Snap8 Gen1. Nazalost cela ova generacija ne samo kod Samsunga, donosi minorne promene. Mi 10 ce potera jos jednu godinu.

Evo, pošto sam se pronašao u rečima, da ne kažem osetio prozvanim, ja sam blentav jer se razumem u tehnologiju a ipak sam naručio telefon sa tako izraženim nedostacima. Zašto? Zato što ne znam za to da telefon out of the box ima bubice? Ne. Zato što me briga za to? Ne. Pa zašto onda? Zato što koristim Note 8 kupljen pre maltene četiri ipo godine sa kojim moram da koristim speakerphone da bih pičao sa nekim jer mi je pre par meseci otišao zvučnik, zato što mi baterija više ne izdrži do kraja radnog vremena da se ne isprazni do vremena (06,30 kad ga skinem sa punjača do 15,30) i to uz normalno korišćenje telefona, zato što ga je pregazilo vreme... Zato što mi je trebao novi telefon a ne želim da kupujem Apple, da čekam još nekoliko meseci da neko izbaci bolji android telefon = jer neće, da softverski peglaju te bagove koji mi nisu toliko strašni bar ne dok se ja zlopatim sa starim N8... Long story short, preživeću i sa tim updateovima kojim će periodično peglati nedostatke jer sam procenio da će mi i takav telefon "pun bugova" biti upgrade na postojeću situaciju. E sad, s obzirom da ne spadam u one koji su ga pljuvali, smatram da sam se uspešno kvalifikovao da ga naručim... 😉
Ok briga tebe, ne koristis snimanje, ne igras igre, tebi je svejedno, moze i A52 posluziti, ima i takvih. Nekome to smeta. Nisam dalje ni gledao prednosti snap u odnosu na exy i obrnuto ako ima.

Ja skidam kapu svakome ko koristi telefon 4-5 godina (nadam se da ću i ja uspeti nekada tako); i u tom slučaju ne bih žalio da dam i 3k eura za uređaj koji danas zamenjuje 10 drugih. Posebno jel znaš da ćeš primetiti značajan napredak u svakome polju.

Iz svega pročitanog, ovde je problem što takvi korisnici (koji menjaju tel na više godina) ne razumeju korisnike koji menjaju u toku godine više telefona (ili jedan) i vice versa ali to nije razlog da niko nikoga proziva jel svako radi spram svojih mogućnosti, potreba i preferencija.

Svi smo već odavno shvatili da savršenog telefona nema i nikada neće ni biti. Isto tako, ono što odgovara meni ne znači da odgovara i drugima...ali tu smo da na lep način diskutujemo o svemu i pokušamo da svakom pomognemo u izboru onoga što će najviše zodovoljiti njegove potrebe i biti najbliže tom savršenom. Kompanije danas gledaju samo svoj profit i kako po svaku cenu što pre i što više da izmuzu. Vreme najbolje pokaže ko je otišao predaleko i/ili postao previše pohlepan...mada mi od toga nemamo ništa osim rupe u džepu ;)

@ Voja77

Otkud ti sad znaš šta ja koristim a šta ne i gde sam ja to uopšte napisao? Ja sam jednostavno samo rekao da u ovoj situaciji meni ne smeta da te bugove ispravljaju kroz update dok je telefon kod mene nego da se zlopatim sa postojećim telefonom dok čekam x meseci da oni isprave bugove a ja tek onda da kupim telefon za 10% manju cenu. Meni to lično nije vredno čekanja naročito, kome jeste ja stvarno nemam ništa protiv da uradi jer svako radi ono šta je za njega najbolje. Akropolj onog da meni A52 završava posao, koliko ovde ljudi ima da im realno takođe A52 završava posao, pa čak i neki lošiji telefon? Nisu valjda svi profesionalci kada je u pitanju snimanje ili profesionalni gameri? Ja verujem preko 90% pa opet svi žele što bolje telefone iz svojih sasvim različitih razloga. Ja lično jer ne menjam nekoliko telefona u toku godine već jedan na četiri godine i hoću da u toku tih četiri godina odnosno na isteku četvrte zadovolji neki minimum zahteva koji ja imam. Recept za to kojeg se ja držim - kupiš flagship u tom momentu... Da li je S22U idealan telefon i bez grešaka? Naravno da nije i toga smo svi svesni, šta više ima dosta stvari koje pojedinačno nekome smetaju manje, nekom više... Da li je trenutno najbolji android telefon koji se može naći na našem tržištu - IMHO jeste, mada ostavljam za pravo svakom ko misli drugačije.

@ proday

Razumem ja i one koji menjaju po nekoliko telefona godišnje, šta više imam ih i u okruženju. A i da ih ne razumem, nije na meni da ih osuđujem, jer svako od njih ima neki svoj razlog zašto to radi.

Treba stalno uzimati neparni broj kod Samsung flagship-a, jedino tada bude neki ozbiljniji upgrade. Znači s7e, s9+, S21u...pa onda s23u

Treba stalno uzimati neparni broj kod Samsung flagship-a, jedino tada bude neki ozbiljniji upgrade. Znači s7e, s9+, S21u...pa onda s23u
Sad me podseti na S6 edge i ona smaragdna boja.... Ima na yt onaj momak Retrobox sto radi. Koja cuda u svetu tehnologije su kostala u danasnjem novcu 600-700e...al bas cuda..

Ja skidam kapu svakome ko koristi telefon 4-5 godina (nadam se da ću i ja uspeti nekada tako); i u tom slučaju ne bih žalio da dam i 3k eura za uređaj koji danas zamenjuje 10 drugih. Posebno jel znaš da ćeš primetiti značajan napredak u svakome polju.

Iz svega pročitanog, ovde je problem što takvi korisnici (koji menjaju tel na više godina) ne razumeju korisnike koji menjaju u toku godine više telefona (ili jedan) i vice versa ali to nije razlog da niko nikoga proziva jel svako radi spram svojih mogućnosti, potreba i preferencija.

Svi smo već odavno shvatili da savršenog telefona nema i nikada neće ni biti. Isto tako, ono što odgovara meni ne znači da odgovara i drugima...ali tu smo da na lep način diskutujemo o svemu i pokušamo da svakom pomognemo u izboru onoga što će najviše zodovoljiti njegove potrebe i biti najbliže tom savršenom. Kompanije danas gledaju samo svoj profit i kako po svaku cenu što pre i što više da izmuzu. Vreme najbolje pokaže ko je otišao predaleko i/ili postao previše pohlepan...mada mi od toga nemamo ništa osim rupe u džepu ;)
Realno nema savršenog telefona, ali opet svakome odgovara neki proizvođač. Ja sam zbog tvog saveta posle nekih 5god opet poručio iPhone 13pm, ako mi ne bude odgovarao lagano ću ga prodati i preći na S22U, ne vredi raspravljati da li je bolji Apple ili Samsung. Svaki proizvođač ima nešto bolje, kod Apple je to autonomija iz razloga što prave hardver po svom software a kod Samsunga je to mnogo teško pošto imaju exy, snap, Sony kamere kod jednog.... I iz tog razloga uvek na izlasku nove serije bude dosta peglanja. Do kupca je da li mu to smeta ili ne. Po meni ako već sam 1000+€ hoću da radi iz kutije sve savršeno dok kod nekih to ipak prolazi zato što ne mogu da se prilagode na ios.

S6 edge u smaragdnoj zelenoj i S6 Edge plus u zlatnoj boji su mi jedni od najlepših Samsung telefona.

^ to su bile prelepe boje telefona, ovo danas mi nije ništa specijalno. Može Samsung da se malo više potrudi da i to opet vrate.

Dzabe palamudis u prazno. Nemas kontra argumenata na moja jednostavna pitanja.

Presao sam ja odavno na drugi brend jer su cijenama prevazisli sve, najskuplji od flagshipova, a opet isti nedostaci su tu i razlike u modelima ogromne. Ima ovdje jos normalnih forumasa koji razmisljaju i dalje svojom glavom. Mislim da je @Proday isto tako svake godine mijenjao dok nije skontao isto i jos 2-3 forumasa.

Sad koji je najbolji, to je vec stvar ukusa, danas nema najboljeg, svaki model ima nesto svoje sto je bolje od ovog drugog i obrnuto.

Kao kad bih ja razmisljao da je (jer koristim 11 Pro Max) Apple najbolji na svijetu, nema mane, najjaci Model je 13 pro max, kakav huawei p50 ili s22 ultra, znas ti kako radi ovaj ios, ma ovih 60hz je isto kao tvojih 120hz, ko to jos gleda i slicno.

Daj nemoj me *****.. kome je jos do toga. Pa nisam budala da ne vidim dalje od nosa.

I opet kazem ne hejtujem, opet ce se prodavati i samsung i apple kao halva. Ali da je normalno braniti ovo sto je prikazano u klipovima i reci eto *** softver je komplikovan je odraz tvog (ne)znanja i zaludjenosti brendom.
Sto se mene tice ja sam uvijek realan bilo sta da koristio, jer nema poente sebe lagati i uvjeravati da imas sve najbolje bez greske jer nije tako.

Ali vidim po nacinu pisanja da sa tobom nema konstruktivne rasprave niti razmjene misljenja. Uzivaj u uredjaju, zivio.
Duhovit si jako. P50 pro i S22u jedu 13 pro max za uzinu,ali svako ima svoj stav.

Nazad
Vrh Dno