Šta je novo?

Lost Ark - Hack and Slash MMORPG ( ex Project T)

Ok juraj,shvatili smo da ti igra nije gut,pusti nas da igramo dalje

Ok juraj,shvatili smo da ti igra nije gut,pusti nas da igramo dalje
Ако, нека избацује разне информације и вести. Само док не почне да нам говори шта треба да играмо а шта не, и зашто. :)
Ми и овако сада немамо времена да пратимо шта се дешава около.

Ako hoces sve na maks treba ti dve godine farmanja materijala, to i rece onaj rus. E sad tebi ne treba sve na max pa je i grind daleko kraci. Znaci ako se lozis da budes World First *** ovo je tezak p2w a ako te to ne interesuje e onda i nije toliki p2w.

Ako hoces sve na maks treba ti dve godine farmanja materijala, to i rece onaj rus. E sad tebi ne treba sve na max pa je i grind daleko kraci. Znaci ako se lozis da budes World First *** ovo je tezak p2w a ako te to ne interesuje e onda i nije toliki p2w.

Bas tako, na odprilike 600 gs-u se udara u zid (sa 2 alta) koji te tera da kupujes upgrade materijale sa stora ako hoces da napredujes i dalje sa istom dinamikom (kontam da oko 1000 opet usporava). Poprilican turn off, bar za mene. Ajde razumem da stavljaju neke dungeone iza paywall-a, ali sam stori i kontinente, to mi ne ide u glavu. Naravno niko te ne tera da kupujes ali onda se moraju cekati reseti daily/weekly, a sa trenutnim login redovima, vise naginje ka obavezi nego ka igranju. Do 600gs i nije bilo toliko lose, osecao se neki normalan gear progress kao i u svakom drugom mmo-u.

Ja ne znam ni jednu """free to play""" igru koja ne radi na isti fazon. Kod nekih je manje, kod nekih vise vidljivo ali kraj je uvek isti - pare.
I to je ok, niko nas ne tera pistoljem...

Igram ovo vec par dana i nekako nemam utisak da igram MMO, vise mi dodje kao singleplayer igra. Inace bas je ripoff lineage2 - izgled armora, pojedinih gradova cak i ovaj logo malo podseca. Hvala za ova video uputstva, zbog intervju-a sa ovim mucenikom koji je spucao 700 hiljada dolara sam odlucio da igram ovo lagano dokle god moze da se stigne i da ne platim nista.

Hm da ali mene podseca na nesto, a da uzmi da probas prvi fix on je gratis a posle

Celi moj utisak je,,mogo si barem dat ljubičastu,ako već nisi tio dati žutu,a dao si mi šugavu plavu rukavicu,,

I jeste,baš ko da igram neki SP,ovije šta frfuću oko mene igrači ko da nisu tu

Zasad mi dobra igra,stigo sam do one big batle izmedju plavih i crvenih :p

pa tek na 50 krece prava igra, tada se vidi da ima puno igraca i da nisi u SP mode :)

samo ovaj queue…. NA serveri zvrlje “prazni”, a ja dodjem sa posla u 13k queue… moracu anydesk pa sa posla pokrenuti igru da me ceka character screen :)

Zavisi od servera...ja na Brelshazi retko kad imam više od 3000 queue, nekad nemam uopšte, zavisno od doba dana .

naravno, neko mi je ovde rekao na koji server da idem kako bi igrali zajedno :D posle ga zakljucase :D na drugima nemam nista kad kreiram chara

Ne paničarite ljudi,biće transfer,reci piši 2-3 meseca,kad se prašina slegne,i neki serveri pogase

Nema transfera ni u Koreji, nisu iskodirali. E sada da li ce da rade na tome, paa nadam se. Illidane mi dungeon, raid, chaos mozemo da igramo zajedno to je crossover. Ne mozemo ostrva da picimo zajedno.

a to je.... gimmick... ja moram da se nadam da neko random nece upasti :)

transfer tesko da ce biti, ako za sve ove godine nisu napravili :)

Evo par tabela za radoznale...robusnost klasa, iliti koliko su "tanky":

Lost Ark Tank chart.png

Stamina = HP, u pitanju su koeficijenti koje koristi igra, "base stats".
Nazivi klasa su iz KR verzije.
Warlord = Gunlancer, Infighter = Scrapper, Holy Knight = Paladin, Battle Master = Wardancer, Soul Master = Soulfist, Blade = Deathblade, Blaster = Artillerist, Demonic = Shadowhunter, Hawkeye = Sharpshooter, Devil Hunter = Deadeye

Druga tabela je slična, samo su dodati efekti Grudge i Heavy Armor engraving:

Lost Ark tank chart 2.png
Grudge: +20% dmg protiv bossova, lik prima 20% dmg više (lv.3)
Heavy Armor: +100% all defenses (lv.3)
Tu se vidi kako se lista menja kad se koriste ova 2 "perka"...

Na kraju, poređani po eHP:

Lost Ark tank chart 3.jpg

Inače, rešio sam da pređem na EU West...samo još da vidim da li ću da počnem sa istom klasom (Scrapper je sasvim dobar) ili da probam neku drugu...

Poslednja izmena:
Nemoj samo na onaj prvi eu west vecinom su francuzi :)
Moonkeep je eng server za ostale ne znam

Latenciji/pingu ili čekanju?
Ako misliš na prvo, nisam primetio razliku.
Ako misliš na drugo, nema čekanja, ulaziš odmah...mada, ja sam igrao noću. Ali koliko vidim po komentarima, nebo i zemlja u odnosu na EUC.

Server Transfer Functionality​

This instant functionality does not currently exist in Lost Ark. This service just rolled out in Korea and is a weekly batch process that requires maintenance to run. It also does not support cross region functionality. Therefore, unfortunately, it is not a viable option at this point for the western version— but we will not rest until we’ve exhausted all options.
Po ovome uveli su server transfer ali ne i region transfer u Koreji.

Čak i u KR ide puževim tempom...ne očekujte ništa takvo skoro, ako uopšte bude.

Ja sam otpisao moj lv50 na EUC i sad levelujem novog na EUW...

ja sam tvrdoglaviji :)

18k queue....

18k bio i oko tri sata, cekao do sad, spalo na nekih 7.5k i ugasio sam pre par min *****i cekanje toliko. Kad malo olabave i odustanu od igre igracu opet, ne pada mi na pamet ta pravim novog lika na west-u pa ispocetka. A trasnfera nece biti, i ako ga bude bice kao u KR manuelno sa servera na server ali u sklopu regiona, sa central na west kazu nema nista od toga.

na kojem vi to serveru igrate pa je toliki queue?Ja sam na Thirain-u i prvih nedelju dana je bilo oko 16k,a poslednja dva dana bude oko 5-8k!Nije toliko dugo cekanje!

Auh, nisam se navukao ovako na neki MMO još od Black Deserta :D

na kojem vi to serveru igrate pa je toliki queue?Ja sam na Thirain-u i prvih nedelju dana je bilo oko 16k,a poslednja dva dana bude oko 5-8k!Nije toliko dugo cekanje!
zinnervale….

Zadnjih par dana ullazim bez čekanja,a i preko vikenda u večernjim satima imo sam 5k-7k queve

Počinje opadat broj igrača,uskoro ćemo imat prazne servere,i morače da naprave transfer

Imamo malko drugčiji sklop prema grindu od aziata,dosta njih odustalo,čak i meni već na vrh ovo kvestovanje

Bez čekanja sam i ja ušao juče popodne. Mene ovo neodoljivo podsjeća na Black Desert i Teru samo u nekom Diablo izvođenju što i nije loše. Trenutno sam 28 lvl, igram MMA Strikera. :)

Nazad
Vrh Dno