Zašto dole? Inflacija je dobra za kripto![]()
Inflation surges 7.5% on an annual basis, even more than expected and highest since 1982
The consumer price index was expected to increase 7.2% from a year ago, according to a Dow Jones economist survey.www.cnbc.com
Idemo malo dole izgleda
to je samo reakcija globalnog tržišta i robota na podatak od 14:30, vratiće ce do sutraZašto dole? Inflacija je dobra za kripto
bilo je neki dan +5000Pade BTC za 1000 u 2 minuta
Covece...
Pravo i istinsko visemesecno krvarenje Linka je najvece ako se gleda kroz odnos Btc-a i ETH-a ali svakom krvaernju jednom dodje kraj. Link je dobar i pumpanje cene ce biti, sta ce biti katalizator da li kad objave staking ili nesto drugo videcemo... Za Link je bas potrebno strpljenje.Pa da, BTC mi već 3 dana cima LINK sa tim skokovima/padovima 43-45-43.
Na kraju LINK vise nema snage da ga prati i dok se BTC prethodna 3 dana zeleni, LINK krvari.
Samo da mi dođe do 25$, ima da ode sa "stari bojleri, kreke i akumulatori".
Gledaj na to ovako, svako iskustvo se placa, najbolje je kad na svojoj kozi naucis jer tada ostaje urezano u pamcenje.Nisam toliko ni na LINK ljut koliko na sebe jer i pored svih vasih saveta za stepenastu kupovinu ja pre 3 dana, pri najvisoj ceni udjem sa preostalim USDT-om u LINK i propustim priliku da zaradim pare na ovu klackalicu prethodnih dana.
Simke mi je nacrtao da ce se odbiti od 45k i da me pitas sto nisam poslusao, ne bih znao sta da odgovorim nego mi najlakse da krivim LINK
Tamo negdje za 3 godinePravo i istinsko visemesecno krvarenje Linka je najvece ako se gleda kroz odnos Btc-a i ETH-a ali svakom krvaernju jednom dodje kraj. Link je dobar i pumpanje cene ce biti, sta ce biti katalizator da li kad objave staking ili nesto drugo videcemo... Za Link je bas potrebno strpljenje.
Pretpostavljam da se hajp vesti cuvaju kad Btc probije prethodni ATH i kad krene manija.
To se i u julu prosle godine govorilo, vecina je razmisljala o Btc-u na 20k, 10k itd, višegodišnji bear market kad ono u periodu od 3 meseca cena je otišla 120-130%Tamo negdje za 3 godine![]()
To se i u julu prosle godine govorilo, vecina je razmisljala o Btc-u na 20k, 10k itd, višegodišnji bear market kad ono u periodu od 3 meseca cena je otišla 120-130%
Ali ćeš moći virtuelno da se "igraš" a tek kada krenu NFT ugovori, polise, deonice... mač sa dve oštrice, ali se još ne plašim da verujem u BTC a možda i neću doživeti strah od propasti digitalnig unikata sto po meni to već nije nešto zamišljeno "virtuelno" ali treba se paziti i tih tvojih scenarija.Moj najverovatniji scenario je da kad ove godine BTC padne, neće se vratiti na ove nivoe 20-30 godina, ako i tada. Jedino ako van svakog razuma centralne banke budu pokušavale stimulus, ali nemojte ni toj opciji da se radujete, jer taj novi novac će poleteti u commodities, ne u virtuelnu imovinu. Lako je bilo BTC-u da raste svih ovih godina, kad sve comodities su bile jeftine i široko dostupne, morali smo da izmišljamo virtualne asset-e sa veštačkom nestašicom kako bi se raja ložila na nešto. Ali sada će u dolazećoj ekonomskoj depresiji postojati manjak realnih dobara, a ne možeš da jedeš virtuelnu hranu, ni da nosiš virtuelne gaće.
Ne znam, sad citam da Australija uvodi neku regulativu za pracenje. Ako si sumniv gase ti bankovni racun, nesto slicno kao u Kini. Ok za poctak, ali ko ce zaista prihvatiti takvo ponasanje vlasti? za mene DEX je buducnost
Daj bože da doživimo deceniju zdravi i da pričamo tu svi mi o cenama i da komentarišemo sadašnje komentare, ali i verujem da ce nekolicina odavde biti milioneri. 🙈NFT je sam vrhunac apsurda. Kada decenijama od sada istoričari ekonomije budu pričali o sadašnjem balonu, verujem da će upravo NFT biti nešto što će svi uzimati za primer koliko je tržište bilo izvitopereno.
Nešto ovako?Moj najverovatniji scenario je da kad ove godine BTC padne, neće se vratiti na ove nivoe 20-30 godina, ako i tada. Jedino ako van svakog razuma centralne banke budu pokušavale stimulus, ali nemojte ni toj opciji da se radujete, jer taj novi novac će poleteti u commodities, ne u virtuelnu imovinu. Lako je bilo BTC-u da raste svih ovih godina, kad sve comodities su bile jeftine i široko dostupne, morali smo da izmišljamo virtualne asset-e sa veštačkom nestašicom kako bi se raja ložila na nešto. Ali sada će u dolazećoj ekonomskoj depresiji postojati manjak realnih dobara, a ne možeš da jedeš virtuelnu hranu, ni da nosiš virtuelne gaće.
tada u julu nas vise ovde na forumu je govorilo da se radi o korekciji, i da ide novi ATH (predvdjali smo kraj godine i pogodili), sto je bilo i tacno (imali smo optimizam o 100k+ koji se nije desio), ovaj put ja imam drugacije misljenje i naravno vjerujem u teoriju ciklusa, novi ATH tamo 2025g a do tada vise ce biti crveni nego ovih zeleni dana.To se i u julu prosle godine govorilo, vecina je razmisljala o Btc-u na 20k, 10k itd, višegodišnji bear market kad ono u periodu od 3 meseca cena je otišla 120-130%
Pozdrav Morbius,Moj najverovatniji scenario je da kad ove godine BTC padne, neće se vratiti na ove nivoe 20-30 godina, ako i tada. Jedino ako van svakog razuma centralne banke budu pokušavale stimulus, ali nemojte ni toj opciji da se radujete, jer taj novi novac će poleteti u commodities, ne u virtuelnu imovinu. Lako je bilo BTC-u da raste svih ovih godina, kad sve comodities su bile jeftine i široko dostupne, morali smo da izmišljamo virtualne asset-e sa veštačkom nestašicom kako bi se raja ložila na nešto. Ali sada će u dolazećoj ekonomskoj depresiji postojati manjak realnih dobara, a ne možeš da jedeš virtuelnu hranu, ni da nosiš virtuelne gaće.
Cenim misljenje iako se trenutno ne slazemo. Ja sam 100% u coinima i ako si video chart sa Elliot wave talasima ja ocekujem da smo poceli 5-ti talas i novi ATH očekujem najkasnije pocetkom Q2 ove godine. Svakako ne mogu da garantujem da ce se ovaj scenario i odigrati ali tako sam trenutno pozicioniran, ako se nesto promeni napisacu.tada u julu nas vise ovde na forumu je govorilo da se radi o korekciji, i da ide novi ATH (predvdjali smo kraj godine i pogodili), sto je bilo i tacno (imali smo optimizam o 100k+ koji se nije desio), ovaj put ja imam drugacije misljenje i naravno vjerujem u teoriju ciklusa, novi ATH tamo 2025g a do tada vise ce biti crveni nego ovih zeleni dana.
BTC na 20k, pa i na 10k zavisno od desavanja u svijetu, sasvim je moguc scenario i vrlo vjerovatan. Znamo svi kako bude kad krene da pada to leti u minutima.
Mene bi iznenadilo da ove godine vidimo novi ATH uopste ne pomisljam na taj scenario (iako je sve moguce, ali za mene malo vjerovatno)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari