DenisBgd
Poznat
- Učlanjen(a)
- 07.10.2021
- Poena
- 25
Kada bi oni pravili klime koje su prilagodjene nasim prostorijama to bi bile personalizovane klime..Da upravo tako, da bi radila, ja moram da improvizujem,
Citam ovde da radi odlicno na hladjenju, pa normalno da hladi i radi, kad senzor vidi 30 i vise, Dok u ovom slucaju grejanja ona brljavi,
E sad ko ima idealne uslove klima radi i ne vide se ovi nedostaci.
Pa ako ti je u vrhu plafona 30 stepeni, tu je i klima, logicno je da senzor vidi toliko, osim ako nije nekakav drugi nedostatak, Senzor koji mjeri tu temperaturu je u samoj klimi, gdje usis,
Zato radi na IFeel, jer je onda senzor u daljinskom.
Po ovome klima pokazuje tacno, ali softver u klimi nije prilagodjen uslovima prostorije u kojoj se nalazi.
Da li je klima krs ili neispravna, nije mi cilj ovom diskusijom da postignem,
Citao sam danas..da je kupac elektricnog vozila Golf od 32.000€ vratio auto jer ima mnogo manji domet od deklasiranog..Obecano mu je 230km a auto je prelazio 110 120km..zato sto je on iz hladnih i brdovitih predela u Austriji a trgovac automobilima nije naglasio da je domet manji u brdovitim i hladnim uslovima..
sta su uopste idealni uslovi za klima uredjaj?..ili neki minimum koji moramo obezbediti da bi ona radila po specifikaciji?