Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uživanje u drugoj sezoni The Witchera. Zaista jako retko da druga sezona bude bolja od prve. Iskreno i prva je skroz okej (ruku na srce, ne znam koliko serija prati knjige) ali druga je značajno bolja i kvalitetnija.
Ono što je najlepše to je da me je gledanje ove serije vratilo u rano detinjstvo i odrastanje uz Konana. :) Preporučujem seriju.
Svakako Sapkovski ide na spisak ove godine.
Trenutno čitam Čuvar Grada (moram pauzu od Točka, jednostavno moram jer me šesti deo ubio osim kraja koji ga je donekle izvadio) pa se vraćam Točku. Lep nedeljni dan svima. Živeli!
Drzi se igara i serije. Knjige nisu vredne.

Ovo je verovatno jedini slucaj da je pretvaranje knjige u igru, odnosno seriju, mnogo bolje nego čitanje knjige. Sapkovski, osim mašte, nema pripovedačkog znanja, niti zna da to pretoči u pisanu reč.

Ne znam da li je već bilo reči ali bih svakako izdvojio domaću seriju Besa, privukla mi je pažnju i sa velikim nestrpljenjem iščekujem 3 sezonu 😊

Mozda dati sansu BBC seriji "Around the World in 80 Days" 2021 sa David Tennant-om (cini mi se da je on odradio glavnu ulogu tri sezone (2,3 i 4) obnovljene serije "Doktor KO" u glevnoj ulogi...
Dosad izasle dve epizode prilicno dobra produkcija lako se gleda...
Bas davno sam citao knjigu ali mi se nekako cini da i ova adaptacija malo odstupa u odnosu Zil Vernovo remek delo...

Mozda dati sansu BBC seriji "Around the World in 80 Days" 2021 sa David Tennant-om (cini mi se da je on odradio glavnu ulogu tri sezone (2,3 i 4) obnovljene serije "Doktor KO" u glevnoj ulogi...
Dosad izasle dve epizode prilicno dobra produkcija lako se gleda...
Bas davno sam citao knjigu ali mi se nekako cini da i ova adaptacija malo odstupa u odnosu Zil Vernovo remek delo...
+1 za Around the World in 80 Days, za sad sasvim solidno

Kao što je neko pomenuo, skroz je fina 4. Sezona Cobra Kai.

Odgledao Dexter New Blood devetu epizodu.
Brutalna! U rangu najboljih epizoda u prvim sezonama.

Glasine kolaju da su snimili dva kraja. Jedan ako dobro prođe ova sezona i jedan ako ne.

Ja nekako nisam za to da još cede "suvu drenovinu" iz ove franšize, očekivao sam da ovom sezonom zaokruže priču kako treba.

Verovatno su koristili anamorfna sočiva i meni je trebalo neko vreme da se naviknem.

Malo je falilo da na kraju pustim koju suzicu.

83f4393b3f.jpg.webp

A
Anxious people, fina mini serija na Netflixu, može se odgledati u jednom cugu.

Meni Anxious people nista posebno, moze da se odgleda 7/10, gledao sam je prvenstveno zato sto je po knjizi Frederika Bakmena.
Posle toga sam gledao Beartown koja je isto po knjizi Frederika Bakmena i mnogo bolji utisak. 8/10.
Nema sta sad sve živo ekranizuju. Netfliks i HBO prednjače u tome.

Slozna Braca nastavak, meni pasuje jer zaspim posle 10-15 min uvek, tako da preporucujem ko ima nesanicu :)

Kud sam i skrenuo u ovaj topic ikada... do pre par meseci uopste nijednu seriju nisam gledao,samo filmove,a saaad... izludeh... film nisam pogledao 100 godina :D I imam jos brdo serija u planu (Succession,Witcher,Lost in Space...),a sto je najgore,gledam sve sezone :D :D :D Zlo

I da dodam da sam zavrsio Necistu krv i da mi TOP,skroz po mom ukusu 8.5/10. PREPORUKA
:D

Pogledao prvu sezonu serije Manifest, prva polovina sezone interesantna, u drugom delu kao da su nabacali likove i događaje jer su ostali bez ideja. Da li se isplati gledati drugu i treću sezonu, mišljenje nekoga ko je već pogledao komplet seriju? Ocena 6.5/10 za ovo što sam do sada video.

Po preporuci, nakon sto godina, pogledah nesto domace.
Mini serija (3 epizode) koju je rezirao Nikola Kojo, emitovana sada za prazike

Čudne ljubavi

Lagana, novogodisnja komedija.
Inace imam averziju prema novim generacijama nasih glumaca i teatralne glume, ali dobro sam se nasmejao u nekim scenama posebno zbog glume Vesne Trivalic a i Anice Dobre, a i "prababe"🤣.

Sve tri epizode se mogu pogledati odlozeno na RTS 5, 6 i 7. januar oko 16h.

BESA... druga sezona... gledljivo,al ne izaziva neku emociju... a i sam kraj - sve gledam na sat i pitam se kako ce smestiti finis u preostalih 6-7 minuta :D 7.5/10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno