Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Ima li poente što se sadržaja tiče, registrovati nalog na HDS pored FL i TL?

Ja sam skinuo sve one sa FL sto imaju mnogo leechera i unistio sam ratio.Mislio sam da se ne racuna download :D

Ja poskidao neke freelech torente na IPT i sad ušao na sajt a on mi prijavljuje h&r i trazi da seedujem. A i dalje su freelech. Ne znam u cemu je stvar?

edit.
sad citam pravila i vidim da treba i freelech da se siduje. ne znam onda zasto je freelech, isto mi se vata..

Jel ima neko pozivnicu za nešto naše a da to nije yuwabits ili EUC i kako se uopšte postaje član exyusubs.
Ako nekom treba pozivnica za FL tu sam, mislim svakako da je FL bez premca u svemu.

Ne znam sto svi hvale toliko taj FL a meni je uzasan.Nista nisam nasao na njemu sto sam trazio.Sve sam nasao na FL ili HDT.

Je l' neko na MTV-u, u kakvom je stanju sad? Znam da su u fazi rebuildinga, a vidim da su krenuli da regrutuju ponovo.

Dobro bi doslo malo zdrave konkurencije BTN-u, Nebulance je dosta tanak.

FL je odličan pogotovo ako se koristi u Elementumu.Velike brzine,jedino ga koristim na taj način.Imam neograničene pozivnice te ga još koristim da podelim invite kome treba.

FL meni najbolji globalni tracker. Ne znam kako nekome može da bude loš. A imam i TL i mnoge ostale dobre.

kupio sam nedavno 4k tv, pa bih da gledam malo i filmove i serije u 4k rezoluciji :) do sada sam uglavnom skidao hd filmove sa torent sajtova na kojima nije potrebna registracija pa nisam uopste upucen kako funkcionisu ovi sajtovi sa pozivnicama. kakva su pravila, ima li novijih filmova u 4k rezoluciji, koji mi preporucujete, i ima li neko pozivnicu za isti? ako ima neko vremena da mi objasni u par recenica bio bih zahvalan :)

Možeš da kreneš recimo sa TorrentDay(treba pozivnica) , tako neki lakši za održavanje. RuTracker, tamo možeš da se registruješ ja mislim, tako je ranije bilo.

Da li neko ko je CG-NAT-ovan koristi BTN?

Download za Arrrow sezonu 8 (1080p AMZN) neće već par dana ni da krene, što mi je čudno, jer piše da ima 33 seeder-a, pa rekoh da proverim jel do NAT-a (na SBB-u) ili do nečeg drugog.

Imao je pre sajt,ne mogu da se setim kako se zove tipa za svaki torrent site koliko i kako moze ratio da se skuplja.Laksi koji su i koji su tezi.Zna li mozda neko?
inace da li ima neko za taj TorrentDay invite?

Vrh Dno